Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek halo katra sekret od sekreta

halo katra sekret od sekreta

moram se nekam spihat… z drago sva bla zasedena cel dan in ni blo casa in moci za kuhat,,, pa sva rekla bova pa narocila neki… in se odlocva za fuckinng halo katra,,,, narocva ene polnjene in ene ocvrte kalamare… cakava lacna k psa… prpele ( o casu dostave nebom nc reku ker pac je kar je tle nimas kj ) odprem paketek… jst dobim ocvrto pohano cev za zalivat vrt.. gumjasti nikakvi in seveda bre priloge pomfrija kar je normalno ce narocs pohane s prilogo.. uglavnem fucking nagravzno… punca… odpre dobi stevilcno kar solidno porcijo (9) filanih lignov z rizem.. riz? wtf? kak riz pa kalamari? ker kreten si je to zmislu? uglavnem edino kar je blo dobr v njeni porciji je bil prsut natlacen v tisto plasticno kinderjajcko katero oni imenujejo lign… uglavnem d nebom am graju… dobu sm tortico…njam.. in resnicno odsvetujem narocanje te morske hrane pr njih.,. morm pa rec… da enkrt ful nazaj sem pa narocu pico in je bla konkretno velika in precej okusna.. zdej nevem al so sli u kurac od takrat al pa majo sam te jebene lignje tok zanc…

Sicer škoda za vaju, ampak mene si pa nasmejal :)))

Ja to ni za prebolet, no. Najboljše, da greš na bolniško in jih tožiš za prestane duševne muke. Ali boš sploh lahko spal brez pomirjeval? Po mojem si v nevarnosti za samomor, najboljše, da se čimprej zglasiš na PHP, radi pomagajo.

Ooooo matr sem se zdele nasmejala, hvala ti za to “spihano” objavo.

ja no lepo d sem lahko vsaj vas nasmejal na racun mojih muk… en dober sendwic bo popravu razpolozenje… ti revcek bozcek pa prid h men da ti dam dva metra spage pa se pejt ti obest 🙂
se racunu ti nebom zanjo 😉

Jaz te štekam. Če že ponujajo hrano na dom, potem naj bo vsaj okusna. Saj ni zastonj. Veš pa vnaprej, da hrane pri njih več ne boš naročil, pa tudi reklama za njih je slaba.

Sorry za vaju, nasmejala sem se pa le…..

Če se ti bo še zaluštalo, da kaj naročiš, en teden nazaj sem v nabiralnik dobila…. ma ne lažem… 30 njihovih letakov. Enmu se ni dalo več raznašat, pa je vse men spustu, lucky me!!! Ha, ha…..

cena,… 18€… bols d bi jih dau u karitas al pa enmu klosarju…18 sfukanih euru.. u bauhausi dobim 10m cevi pa 4 kinderjajcke za ta kes..

Vsi vemo, da se že leta ne naroča pri Halo Katri! Pri tolikih raznašalcih hrane in pic, pa res ni treba njih klicati. Pri normalnih dobiš zraven kalamarov vedno pomfri, pa tatarsko omakco, ne pa riža. Drugič prej malo pogooglaj in si izberi tistega, ki ima normalno hrano za normalno ceno in prinese vse še vroče v termo torbi, ne pa mrzle gumjaste kalamare na rižu.

mas prav… katra je dobila kosarco…

Tudi pri Papinu dobiš zraven polnjenih kalamarov riž, razen, če izrecno naročiš kaj drugega.

Mene kot primorko pa resnično zanima kako morte celinci jest kalamare z POMFRIJEM ali RIŽEM.

Cvrti kalamari potrebujejo samo limonco, na žaru pa olivca, česen in peteršilj.

Polnjeni pa morajo biti resnično z lovkami.

Če v ligenj tlačiš pica šunko in jošt – ga komot v nogavico – ker ne nogavica in ne ligenj ne pride do okusa.

Upam da sem tudi jaz koga nasmejala.

Tole si pa pofukano dobro povedal…

Če bi mel kaj soli v glavi, ne bi naročal lignjev na dom. To je dobro edino sveže, ne pa da se čez pol Ljubljane pozimi vozi. Valda bo gumijasto.

Se strinjam, pa nisem Primorka, ampak Ljubljančanka.
Tud pice, kar sem jih sprobala pri teh “halo” variantah, so za moj okus zanič, saj namesto mocarele namečejo gor ene ful mastne (najbrž najbolj poceni) sire, da maščoba kar plava povrhu.
Ne naročam več.

…ocvrto pohano cev za zalivat vrt…
Hehe, svetovna!

Meni je bilo tudi čudno, ko je bil v receptu riž k polnjenim lignjem, a je začuda prav dobro izpadlo. Tako da sem to še večkrat pripravila, čeprav je precejšnja svinjarija s polnjenjem. Hrane na dom tudi jaz ne naročam, ker je treba predolgo čakat in vedno dobiš samo še mlačno, razmočeno, tako da mi enostavno ni dobro. Grem raje direkt na pico ali h kitajcu.

men je pa katra najboljša dostava drgač pa k naročiš hrano itk nav taka k takoj k jo dobiš na krožnik pa pice so pro zakon

Pol pa ne veš, kakšna pizza sploh mora bit :p

nekaj casa sem delal pri njih,nikoli vec …ce nisi “prijazna stranka”dobesedno pljuvajo na hrano….zaposluje vse na crno,in drogirase in pijancke….ko gre slabo se pritozuje da ni strank,ko im gre dobro se delajo pametni kot da “podarijo” hrano…dispeceri nesramni,vozniki “crna baza”,hrana vprasanje….edino im pomagajo podkupljeni ispektorji in hudicev odvetnik ki ve za vse luknje v zakonodaji…kolk dolgo vprasanje….

Avtor članka in jovo222 sta ista oseba,očitno primitivna.Ne verjamem napisanemu.

itaq jasno, enkrat deset let nazaj je en rekel, da pljuvajo v hrano, zdaj ste pa kar vsi to videli na lastne oči. Jaz bi te tožila, če bi bila halo katra!

Zadnje čase tud čevapov ne znajo več pečt. 3x zaporedoma smo v službi dobili zunaj zapečene, notri pa surove čevapčiče. Od tega smo jim ob naročilu vedno rekli, naj jih bolj zapečejo.
No, nazadnje smo namesto ajvarja in čebule dobili tatarako in limone, tko da NIKOLI VEČ!

To je napisal pravi Slovenec med 30. in 50. letom starosti.

To je napisal pravi Slovenec med 30. in 50. letom starosti.
[/quote]

No ja takrat nisem bil tok star heheh nemorem verjet po tolkih letih moja tema sva se prov z zeno (takrat mi je bila punca) nasmejala 🙂 ahhhh memories

New Report

Close