halo katra sekret od sekreta
moram se nekam spihat… z drago sva bla zasedena cel dan in ni blo casa in moci za kuhat,,, pa sva rekla bova pa narocila neki… in se odlocva za fuckinng halo katra,,,, narocva ene polnjene in ene ocvrte kalamare… cakava lacna k psa… prpele ( o casu dostave nebom nc reku ker pac je kar je tle nimas kj ) odprem paketek… jst dobim ocvrto pohano cev za zalivat vrt.. gumjasti nikakvi in seveda bre priloge pomfrija kar je normalno ce narocs pohane s prilogo.. uglavnem fucking nagravzno… punca… odpre dobi stevilcno kar solidno porcijo (9) filanih lignov z rizem.. riz? wtf? kak riz pa kalamari? ker kreten si je to zmislu? uglavnem edino kar je blo dobr v njeni porciji je bil prsut natlacen v tisto plasticno kinderjajcko katero oni imenujejo lign… uglavnem d nebom am graju… dobu sm tortico…njam.. in resnicno odsvetujem narocanje te morske hrane pr njih.,. morm pa rec… da enkrt ful nazaj sem pa narocu pico in je bla konkretno velika in precej okusna.. zdej nevem al so sli u kurac od takrat al pa majo sam te jebene lignje tok zanc…
Vsi vemo, da se že leta ne naroča pri Halo Katri! Pri tolikih raznašalcih hrane in pic, pa res ni treba njih klicati. Pri normalnih dobiš zraven kalamarov vedno pomfri, pa tatarsko omakco, ne pa riža. Drugič prej malo pogooglaj in si izberi tistega, ki ima normalno hrano za normalno ceno in prinese vse še vroče v termo torbi, ne pa mrzle gumjaste kalamare na rižu.
Mene kot primorko pa resnično zanima kako morte celinci jest kalamare z POMFRIJEM ali RIŽEM.
Cvrti kalamari potrebujejo samo limonco, na žaru pa olivca, česen in peteršilj.
Polnjeni pa morajo biti resnično z lovkami.
Če v ligenj tlačiš pica šunko in jošt – ga komot v nogavico – ker ne nogavica in ne ligenj ne pride do okusa.
Upam da sem tudi jaz koga nasmejala.
Meni je bilo tudi čudno, ko je bil v receptu riž k polnjenim lignjem, a je začuda prav dobro izpadlo. Tako da sem to še večkrat pripravila, čeprav je precejšnja svinjarija s polnjenjem. Hrane na dom tudi jaz ne naročam, ker je treba predolgo čakat in vedno dobiš samo še mlačno, razmočeno, tako da mi enostavno ni dobro. Grem raje direkt na pico ali h kitajcu.
nekaj casa sem delal pri njih,nikoli vec …ce nisi “prijazna stranka”dobesedno pljuvajo na hrano….zaposluje vse na crno,in drogirase in pijancke….ko gre slabo se pritozuje da ni strank,ko im gre dobro se delajo pametni kot da “podarijo” hrano…dispeceri nesramni,vozniki “crna baza”,hrana vprasanje….edino im pomagajo podkupljeni ispektorji in hudicev odvetnik ki ve za vse luknje v zakonodaji…kolk dolgo vprasanje….