Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hana-Bela Magija

Hana-Bela Magija

Pozdrav…zanima me ali je bil kdo pri Hani blizu Žalca, ki odpravlja črno magijo. Prosila bi za odgovore samo tistih, ki so bili pri omenjeni gospe. Ali je pomagala in v kolikem času…tisti, ki ste nosili zapis. Hvala

Mene so napadle temne sile,
Vsako noc ao v sanjah mi morile,
Dolgo casa swm po netu taval,
In iskal nekoga, ‘k ‘b me uspaval.

Milo sem ljudi okoli prosil,
Da nekdo bi magijo znosil,
Dalec tja za hribe in doline,
Ven iz meja moje Domovine.

Pol mi je pa zmanjkal navdiha. A se zajebavas al si samo cudna?

Miki miška…hahaha…tebi so se zgleda že vse ladje potopile..ahaha..pesnik pa slab…ahaha…ker zblojenc na netu.

Bravo Miš! 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Malo ljubezni ti fali…

Rekla sem samo resni in z izkušnjami..ostali pač preskočite post. Ali je sedaj bolj jasno?

Če rabiš pomoč ali kakršni koli nasvet me kontaktiraj na gmail:
bodi.pozitiven@gmail.com

Moj topel nasvet je da se te osebe izogneš, saj gre za prevaro v najhujši obliki. Hana Venturini ne izvaja bele magije, ampak vse kaj drugega in z donacijami zgolj pobira denar. Sama sem bila žrtev črne magije in sem tudi natančno vedela kdo to izvaja nad mano, po obisku pri njej se je pa stanje samo še poslabšalo. Težavo sem za tem rešila, a ne z njeno pomočjo.

Kako pa veš, da gre za črno magijo?

Bi mi pustila email prosim?

“nasedla” bi mi pustila email prosim? Bi te prosila za pomoc

Coprance so kurli včasih danes pa z ribežnom gulijo, loleke pa še z drotpiršno, odvisno s kolko močno coprnijo te poselijo

V Celju, imajo prostore. Se pa ne ukvarjajo z magijo, ki vpliva na ljudi. Vedo o vsem, ker je že cca tisoč generacijsko…..Več, sama pobrskajte. Vse ostalo, kar je na netu je šarlatanstvo do Srbije in nazaj.

sploh se nič ne da na netu pogledat ker njihove spletne strani ne obstajajo več.So tri in nobena ni aktivna..ukinjeno vse..na facebooku pa samo profil,pa naslovka pokličite pa cifra za naročila. Kva je sploh ta ženska? smrdi kokr ameriška scientology scena…

Bi mi lahko napisala, kako si rešila težavo, in če/kdo ti je pri tem pomagal?
Hvala.

[/i]

Bi mi lahko napisala, kako si rešila težavo, in če/kdo ti je pri tem pomagal?
Hvala.
[/quote]

Jaz sem ji pomagal – in pomagam lahko tudi tebi. Povej, ce zelis stopiti v kontakt.

Naj teboj sicer ne cutim oblaka magije, cutim pa nekaj ukazov in priprosenj Starim Bogovom (teme), ki so verjetno tisto, kar ti povzroca tezave. Bolj problematicno je to, da ne vidim niti zavetja Angelov, niti tiste pomoci, ki ti bi jo morali sami po sebi nuditi NadAngeli – nekomur je uspelo blokirati tvojo povezavo z Vsem, zato se ti zdijo tezave tako velike.

Ummm

To je podobno kot prodajanje odpustkov v srednjem veku. Realnega efekta nobenega edino duševni mir si kupil na placebo foro.

I short: “zelo drag placebo”

nasedla
je v temo pisala 21. oktobra 2018.
Tema je bila načeta 2017.
A mislite, da ti ljudje še hodijo oz. so na MONu?
Tema je stara.

Ne, ampak zagotovo jo bodo obiskali tisti, ki jih ta tematika zanima. Te pa kakšna dodatna info ne škodi.

Jaz sem ji pomagal – in pomagam lahko tudi tebi. Povej, ce zelis stopiti v kontakt.

Naj teboj sicer ne cutim oblaka magije, cutim pa nekaj ukazov in priprosenj Starim Bogovom (teme), ki so verjetno tisto, kar ti povzroca tezave. Bolj problematicno je to, da ne vidim niti zavetja Angelov, niti tiste pomoci, ki ti bi jo morali sami po sebi nuditi NadAngeli – nekomur je uspelo blokirati tvojo povezavo z Vsem, zato se ti zdijo tezave tako velike.
[/quote]

[/quote]

99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi, ki se imajo za jasnovidce in bele mage nima pojma o tej tematiki. Prva skupina so ljudje, ki so sami pod vplivom magije, halucinirajo in mislijo, da je vse kar vidijo in slišijo res, druga skupina so pa ljudje, ki vedo, da lažejo, saj menijo, da magija sploh ne obstaja in od nedolžnih žrtev želijo samo denar in menijo, da oseba potrebuje le placebo efekt. Tisti 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} če sploh obstaja pa naj bi bili pristni zdravilci, vendar jaz še nisem naletel na pravega, bi pa dal vse, da ga najdem, hvaležen bi mu bil do konca življenja.

Kako pa pridem do vas?

[/quote]

Sem iz Kočevja

Sem iz Kočevja

New Report

Close