Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Hana Sanjski moški Hrvaške

Hana Sanjski moški Hrvaške

Kake? Take, ki mi porabijo vso kozmetiko? Ne, hvala😂😂😂 Lepa sem sama, ne rabim lepotca😉 Ve se, zakaj je ded pri hiši, a ne?
[/quote]

Torej, lepo telo te ne gane, štromar, vodovodar, tesar, zidar, keramičar, krovec pa na teb neredijo drmr, po tem, ko na hiši naredijo drmr, hehe…., tako je prav, ženska more na riti in joških čutit močne in vsaj malo hrapave roke od dela ne od fitnesa..

Mene pa zanima, zakaj je on Sanjski? Ker ima sposojena oblačila, vilo in avto? Lepo vas prosim 😂😂😂
[/quote]Goran je zelo premožen, ker vse življenje dela dobro plačane stvari, zato se je Hana tudi zagrebla zanj. Ko mu bo porabila ves denar, ga bo zavrgla in našla novega sponzorja. Ni mi pa jasno, zakaj je izbral Ivo in ne Hano. Nekje sem prebrala, da jo je po scenariju moral izbrati, po koncuje pa takoj šel s Hano in z njo živi v Berlinu že 2 leti.

lepote na tej Hani. Brez šminke celo podpovpečna faca, vidi se da je res romkinja, in zdaj ko je 10 kg zgubila..prej jih je imela 63 na 173 višine..zdaj ko ena postarana anoreksična baba.. Goran in ona, tu se v letih skoraj ne vidi razlike..Aleksandra kopija Ule Furlan..zelo dolg ozek obraz, lasje, veliki zobje..meni najlepša je bila Nandi, in Iva..

Kako lahko Nandi in Ivo sploh primerjaš? 🙂 Med njima je po mojem okusu ogromna razlika, če sodimo samo zunanji videz, postavo in obraz. Iva mnogo lepša.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsekakor pa Hana, zlasti če je naličena, pade v oči.

Sem šla gledat to hano
Da mi to domov sin pripelje, lahko kar gre z njo kamor hoče
Zgleda kot striptizeta

Goran je zelo premožen, ker vse življenje dela dobro plačane stvari, zato se je Hana tudi zagrebla zanj. Ko mu bo porabila ves denar, ga bo zavrgla in našla novega sponzorja. Ni mi pa jasno, zakaj je izbral Ivo in ne Hano. Nekje sem prebrala, da jo je po scenariju moral izbrati, po koncuje pa takoj šel s Hano in z njo živi v Berlinu že 2 leti.
[/quote]

Se pravi, je res vse zrežirano? A se ni sam odločal katero bo in kdaj ven metal?
Boge tiste, ki so se resnično zaljubile vanj.
Ni pa mi jasno, kaj Goran vidi na Hani, je Iva fuuul lepša od nje in tudi postavo ima boljšo.

Mehaniki so moja šibka točka, če te že zanima😈😉

Torej, lepo telo te ne gane, štromar, vodovodar, tesar, zidar, keramičar, krovec pa na teb neredijo drmr, po tem, ko na hiši naredijo drmr, hehe…., tako je prav, ženska more na riti in joških čutit močne in vsaj malo hrapave roke od dela ne od fitnesa..
[/quote]

👌👍

Se pravi, je res vse zrežirano? A se ni sam odločal katero bo in kdaj ven metal?
Boge tiste, ki so se resnično zaljubile vanj.
Ni pa mi jasno, kaj Goran vidi na Hani, je Iva fuuul lepša od nje in tudi postavo ima boljšo.
[/quote]

Vse verjetno že ni, večino besede po moje še vedno ima. Gotovo pa ga pred izločanjem vprašajo, katere ima namen izločit in verjetno si mora kdaj tud malo premislit, če želi režiser kakšno obdržati. Pa tudi vrstni red izločanja mu po moje velikokrat določijo, da ustvarijo dodatno dramo na podlagi kakega dogodka, ki je bil pred kratkim.
Da bi pa izbral “zmagovalko” na podlagi navodil, mi je pa nesmiselno. Oddaje je itak konec in izbira nima nobenega pomena več za samo gledanost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj potem Hana ni zmagala, če mu je bila očitno najbolj primerna? Ker je itak v resničnem lajfu sedaj njegova partnerka.

Vsa umetna. Že pri 15ih je širila noge veliko starejšim. A je to normalno? In to je njej merilo da je zrela? Pa da ne pije? Cel cajt je mela kozarec v rok, pa zagrebški klubi so jo polni. Dej dej, ta največji srot je vzel

Vsa umetna. Že pri 15ih je širila noge veliko starejšim. A je to normalno? In to je njej merilo da je zrela? Pa da ne pije? Cel cajt je mela kozarec v rok, pa zagrebški klubi so jo polni. Dej dej, ta največji srot je vzel

A je to pisu moski al zenska ker mi deluje da zenska,ista kot ona..dalec od naravne lepote. Zensko se lahko ocenjuje sele ko je cisto naravna kar ona ni,in pa brez licil.
Karakter poden kar je odraz njene nesamozavesti zato se tako obnasa,zenska ki ima samozavest nebo nikoli vzvisena,obnasa se da ma samozavest puncara a je nima kar je jasno dala vedeti a tem da se komaj prikaze na svet brez licil.
Lepa zenska ima mlad obraz,nezne poteze in po naravi vitka. Ta deklica zgleda za 38let kar je grozno,in hkrati je kot tranzvestit kot ceca v obraz zame osebno zelo grda.

Brezveze dalje govort. Za povrhu je zame osebno zelo široka,joške pa na njeno sirino telesa ploh.
Grda puncara

Meni so dobesedno vse povprecne,ni cudnega da vse mislijo da so lepe v teh casih ce se taka povprecja oglasuje za lepoto. Lepota je npr: nina dobrev ne pa te povprecnice.

Pa kaj vas to tako moti ce se pucna rada tako nalici. Kot je tudi sama povedala velikokrat se lici za sebe ne za druge. Se pac v tem pocuti vredu? Tako kot se nekatere ne pocutilo fajn ko so nalicene se ne ona n pocuti vredu ko ni nalicena. Neven kaksna panika zaradi tega ker se ona tako lici.

To je patološko nenormalno. To, kar je bilo videti tudi v oddaji, ko je eno jutro letela naprimer zjutraj takoj v “kupatilo”, pokrita z deko, ko jim je Gorane prišel naredit zajtrk, predno mu je sploh prišla pred oči, da se je mogla “nafasadirat” je narcisoinda motnja. Ona je odlična ” tržan račka” za kozmetično idustrjo kot porabnica robe – take imajo proizvajalci kozmetike radi 🙂 Davek na fejk lepoto 🙂

New Report

Close