Najdi forum

Splash Forum Politični čvek HANŽEK

HANŽEK

Zakaj za vraga vlada ne naseli Strojanove zraven Hajnška, pa naj skupaj uživajo brez policajev in tajnega opazovanja. Jih bo sam Hajnžek spravil v red!
lp

Kako pa misliš, da bi se ti počutil, če bi ti policjski avtomobil stal pred vrat hiše 24 ur na dan, če bi popisali vsakega tvojega obiskovalca, če bi te spremljali, ko greš v trgovini, na fitnes, v kino…???? In to morda samo zato, ker te sosed, ki ima slučajno dovolj visok položaj v policiji, ne mara?

Policija bi si v konkretnem primeru nadzorovanja Strojanovih verjetno brez posebnih težav pridobila odredbo tožilca ali pa sodnika, pa to ni storila. To pomeni, da je na svojo pest izvajala nadzor in pritisk nad eno družino, pa čeprav je ta družina vsem znano leglo kriminalcev, tatov, in morda še kaj. Danes nad strojani, jutri morda nad brajdiči, pojutrišnjem pa lahko že nad kakšnim novakom…

Ja ali pa naj jih vzame Janez na Zaplano. Tam bodo še bolj v domačem okolju, sama hosta okoli, bi se blazno dobro počutili, tolikšna hiša je pa res prevelika za enega…

ali pa naj jih Cerkev naseli po svojih,vnjenih, gozdovih.
Janez bi pa,končno,lahko tudi nekaj dal od sebe če jih že tako
zagovarja.

Hanžek spada med grde lutke 🙂

“Policija bi si v konkretnem primeru nadzorovanja Strojanovih verjetno brez posebnih težav pridobila odredbo tožilca ali pa sodnika, pa to ni storila”

Sprva sem tud jaz tako mislila. Zdaj pa sem prepričana, da ga ne bi dobila, ker za kaj takega sploh ni bilo indicev. Ni bilo utemeljenega suma storitve takšnega kaznivega dejanja za katerega bi bil potreben nadzor.

Sploh ni nujno, da Hanžek ljubi čefurje, črnce, albance, umazance, kadilce, pijance, lene, neumne, grde, enooke, kosmate. Verjame in zagovarja enakost pred zakonom med nami ter opozarja, ko so pravice kršene.

Francozi so to skužli že leta 1789, ko so vzklikali liberte, egalite in fraternite. Kasneje smo mi vzklikali bratstvo i jedinstvo, temelj sodobne družbe pa naj bi bila enakost in svoboda.

zato, ker ti prvak glede na tvoje plehke izjave nimaš pojma o pravu pa pravni državi-ne skrbi nisi edini, prosto po ruglju je takih zarikancev še en milijon.

saj ne,da si tudi Rugljev pacient?

nisem hrošček, jaz edino drugim lahko dajem terapije, vidiš ravnokar jo izvajam, nad tabo, ko te razsvetljujem

Sej če pa komu kej ne paše, pa nej kr izvoli sej tam v skladišču je še nekaj prostora, boste lahk skupaj žurirali:)

Čisto mimogrede… V “neki” slonvenski reviji so izbirali moškega leta. To titulo je prejel Zoran Jankovič.

Zanimivo pa je drugo mesto: Mirko Strojan

Tako in kriminalci postajajo pomembneži (no saj to so do neke mere tudi politiki 🙂 )

Komu naj se smejem, ker je v družbi drugega: Zokiju ali Mirkotu???

EJ, jaz bi pa vse pristaše domobrancev,pa vse člane vaških straž preselila na področja vrnjena cerkvi. Okoli bi postavila ograjo, pa varnostnike.

Izključno zaradi njihove varnosti. Res je skrajno nesramno, da jim kratimo pravico do drugačne zgodovine, onesnažujemo njihovo čisto vest in se celo družimo z njimi. Tako rekoč – ogrožamo jih. Naj živijo v svoji omejenosti na svoji zemljici. Varni pred uplivi preteklosti, sedanjosti in bodočnosti

Kar se pa Hanžeka tiče pa samo poglejte kaj je v vsem tem času naredil kot varuh človekovih pravic. KAj je dosegel, pripeljal do konca? NIČ. Žal je totalno nesposoben in kot vsi nesposobneži mu gre od rok edino mešanje dre…. in medisjko izpostavljanje tam, kjer itak nima kaj iskat.

L.p.

New Report

Close