Harem v zenskih sanjah
Danes popoldne sem imel veliko casa in sem zato prebral zanimiv tekst v Globusu. Ena sarmantna gospa je sprasevala nezne, porocene zenskice, kako si predstavljajo idejo o tem, da bi imele svoj moski harem. Nobena ni rekla “fuj” niti “brrrrrr”. Brez dovoljenja avtorice navajam skoraj dobesedno naslednje predstave:
Zizi, mala plavolaska (garnatirano ne pozna nase lisicke), bi napolnila svoj harem samo z uniformiranimi osebami.. Vsako jutro bi jih postrojila za smotro in njene ljubljene baretke in nevarni ksihti, bi pred njo ubijali pajke in odpirali steklenice z zobmi, se medsebojno ranjevali in vcasih izvajali prave diverzije, samo za njene oci..
Tina, tista s pegicami, bi svoj harem napolnila z poznanimi imeni: Kean Reeves za muckanje, Jean Clavde Van Damme za špago in raztezanje, Vitomir Padovan (pojma nimam, kdo je to?) za gledanje, Tom Cruise za šofiranje, Dolf Lundgreen za pse..
Psihologinja Evita,bi ravnala podobno: Banderas bi bil zadolzen za ciscenje, Russell Crowe bi pazil na kljuce, Sean Connery bi sluzil za razgovore in malo seksa (z omejitvijo do dvainsedemset let), Harrison Ford bi bil vrtnar (prestar za kaj drugega), Goran Višnjič bi služil za v posteljo, Will smith za zajtrk, Dylan Mc Dermont le za seks v sluzbi..
Nadaljevanje prepuscam domisljiji in fantaziji nasih deklet in zenskih zverinic ter drugih zenskih zivalc na Tjavendanu…
Ej, Pepi, Pepi, jaz bi v v ta harem najprej in
na prvo mesto postavila …………………… ??????
Ugani, uporabi domišljijo – koga in za kaj?
Mariči
Ah, ja, sem pa ena tepka ………. dobro jutro!!!
Danes mi je “nekaj” zatrokiralo, morala sem že ob šesti uri zjutraj špilati medicinsko sestro, kuhati čajčka, ožemati limono ………. l i m o n o !!!!!, streči po posteljah, eh, da mi je le vedeti, zakaj sem še vedno v tem poklicu, ko mi vsi drugi bolj ležijo. In tako je, dragi Tjavendanovci, na račun mojih bolehnih najbližjih, izostal moj jutranji pozdrav. Morda je kriv mraz, ki je spremljal Janijevega pol metra snega !!!! Saj ga ni bilo toliko, ampak naredil je pa nepotrebne skrbi, to pa!!!! Ampak, zdaj sem tu, še deset minut, potem grem spet naprej in, Sašk, spet bom pod štirimi hkrati!!!!!!!!!! Ampak, ko se vrnem, me pa res zanima, če bo Pepi uganil, koga in zakaj bi v svojem haremu rada imela, ha, ha, ha ????
In še eno res lepo misel za današnje dobro jutro, naj bo tokrat o ljubezni, ko je naš Pepi načel tako lepo temo (moški harem, o ti sanje nebeške ……!!!!!) :
“Vsak trenutek, ki ga NE porabimo za ljubezen, je izgubljen.”
/Tasso – 1544-1595/
No, poglejte na čas rojstva tega misleca, pa boste videli, kdaj že so se ljudem po glavi motale ČISTO IN SAMO PRAVE STVARI !!!!
Vaša Mariči – pod Pepijem!!!!
Dobro jutro !
Včeraj , je bil zelo zanimiv dan vsaj za mene . Zanima me sam o kako bo še danes . Res neka čudna klima kroži okoli mene.
Lep pozdravček VSEM , VSEM ……
Veliko je stvari ki bi rad vam jih povedal , vendar moram pisati dosti zadržano .
Harm ,………………..???? – se ga nebi branil .
p.s.
do 9,00 bom imel čas , potem pa v nabavo !
cmoka na smrčka , pa šapo zna se za koga !!
Jaz ne vem, reci, zdaj, takoj, ali tudi meni šapo?
Hja, zakaj pa moraš pisati zadržano? Splozi se,
fante, ti bo lažje, če se ne moreš tuki, se daj pa
………… tam!!!!
Cmoooooooooooočkaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Mariči
Ja, imaš prav, Jani, saj zaradi tebe, in to čisto
in samo zaradi tebe, se je sneg začel še meni
bolj dopasti. Saj ne, da bi bila vedno proti, sem
včasih tudi smučala, ampak po končani “smučarski
karieri”, mi je sneg všeč samo še v neokrnjeni naravi, tam, kjer je res
srebrno bel, kje lepota neokrnjenosti jemlje dih !!! Tam, kjer se sonce poigra v vejah breze in macesna, ki sta oblečena v zimsko ivje, kjer se njuna pajčevinasta lepota odrazi na modrini neba v ozadju. Tam, vidiš Jani, mi je pa sneg neizmerno všeč!
Mariči
He , he knofek , a bi rad vedel , kaj bi lisička počela z vami gospodi , a ?
No , uniforme , vsaj ena , ker sem že v letih in relativno nezahtevna , so nujne za mirno in zdravo spanje pa za razcvet domišlije tudi ne škodijo
Kolikor vem , imamo med seboj tudi eno uniformirano lice , čeprav ni aktivno , ma uniforma bi za silo bila .
Sploh pa mi je prišla ideja , da bi vi dečki malo povedali , kakšen čin ste kaj dosegli v armiji ?!
Kako brazgotino tu in tam bi pa že naredili sproti , tako zaradi imidža , veš !
Ker zemlje nimam , vrtnarja ne bi rabila , ampak za čiščenje in likanje pa bi nucala koga , o ja ! Čeprav , če pomislim , ljubim rože , pa bi ta kao “vrtnar” bil zadolžen za dekoracijo bivališča.
Sovražim kuhanje , ergo , gospod s kuharskimi sposobnostmi je zaželjen ! Tu se spomnim , da nekateri znajo kuhati klobase . Nič nimam proti , če je dečko iznajdljiv in namesto kuhanja hrano preskrbi kako drugače – samo , da je na nivoju !
Ker sem manjša in švoh , bi rabila tudi malo mišic
Tu mi prihaja na misel nekdo , ki je vedno pripravljen na aufbiks in se ga nikakor ne bi branila :))
Hja , tu je potem še šport in rekreacija , ma ne bi bila preveč zahtevna , ker sem bolj lene sorte , pa bi tako uvedla turnuse med obstoječim osebjem.
Ker sem opazila , da se te dni tu pojavlja nekdo , ki se junači kot volk , no , bi ta lahko prevzel vlogo šoferja in kot tak bi lahko v sili prevzel še druge naloge vrtnarja , kuharja , osebnega stražarja ali maserja , seveda ob pogoju , da je gospod ugodnega videza.
Vsi člani harema bi seveda prispevali ustrezen delež za skupno gospodinjstvo.
No , ker me je Pepi ujel rahlo nepripravljeno , je tole zgolj osnutek in nikakor dokončna podoba mojega harema – ampak saj tudi zakon o poligamiji še ni v parlamentarni razpravi !
lisička z razvneto domišljijo