Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Harry- nujno!!!

Harry- nujno!!!

Poziv vsem ljubiteljem Harryja Potterja- KDO umre v 5. knjigi???? Mene bo konec od radovednosti, knjige pa v naši knjižnici SEVEDA niso naročili!!!

Ojla,nisem cisto prepricana,ampak se mi zdi da Sirius.Tako sem nekje prebrala.Bo v redu?

Bom povedala, ko pridem do tja. Trenutno sem na strani 200 (od 766!!!!) in so še vsi živi :)))))

Kup knjigo hudica!

Ja,verjetn pac ne zna tak zlo dobr english….

lpkmlp9iuokj

sorry, sem se zmotila, ker sem prvič na tem forumu in sem sprobala.

Metka

🙂

ehm…ubistvu sem bila letos 10. na državnem iz angle…tko da baje kr obvladam 🙂 Knjige pa ne nameravam kupit ker se mi zdi 7000 sit rahlo preveč…torej… KDO UMRE?

Please, tell me who dies!!!???!!!

Pa,saj sem napisala:SIRIUS
Tako sem nekje prebrala.

se pravi, tebe zanima samo ta podatek, knjige na splošno pa ne boš brala? ker te branje kot tako ne zanima? in kaj imaš zdaj od tega, ko veš?

Če bi malo bolj natančno prebrali moje vprašanje, bi videli, da knjige ne morem prebrat, ker v naši knjižnici niso naročili angleške verzije, slovenska pa izide decembra- tako da jo bom prebrala takrat. Ker pa sem ena od mnogih Harryjevih oboževalcev v naši prijateljski skupini, ki je imela kar hude debate na to temo, sem se odločila, da izvem, kdo je imel prav.

100% umre SIRIUS BLACK – knjigo sem v direkt pozrla… 🙂

Hvala 🙂

nekateri ste pa res nevljudni,ena punca ti je prej ze dvakrat napisala pa se ji nisi zahvalila…

Saj je v redu

Hej Pupa, hvala še enkrat, sem se ti že hotela zahvalit, ampak na take otročje provokacije se mi pa zdi zguba časa odgovarjat… uglavne hvala 🙂

Ne vem sicer, če vam nenapisana etika bralcev kaj pomeni, vendar take stvari, kot so javni odgovori na vprašanje, kdo v zgodbi umre, sigurno ne spadajo vanjo. V primeru Harryja sploh ne pred letošnjim decembrom. Tudi če mislite, da potem ne bi izpadli težki frajerji. Mislim, da bi bili frajerji ravno v primeru, ko bi tu napisali, da se vam (še) ne zdi prav izdajati bistvenih točk knjižne zgodbe in da bi mogoče spraševalki poskusili odgovoriti na njen mail, če bi vam ga seveda posredovala. Pa sedaj niso potrebni odgovori v stilu: “Zakaj si pa sploh prebrala, če nočeš vedeti?” Ljudje pač preberemo marsikaj.

New Report

Close