Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Harry Potter

Harry Potter

Kaj pa menite o teh knjigah. Vem da so namenjene mlajsi publiki, pa vendar ga berejo tudi starejsi.

jaz sem eno prebrala. kar simpatično branje, domišljija dela 100 na uro. sicer se ga brala v angleščini, ker nisem hotela odvzeti knjig mlašim, ker jih je menda zelo težko dobiti.

Pri nas je mama kupila vse dele, pa smo v druzini ze sami odrasli… je super! Kljub dolocenim klisejem me je prevzelo. Lepo je biti spet malo otrok, malo sanjati itd., pa ceprav si navaden bunkelj…

Pri nas smo jih brali vsi v družini. Četrti del sem brala v angleščini, sem pa slišala da se že prevaja. Nam so bile knjige všeč, pravzaprav je bilo prvič, da smo knjige pulili eden drugemu iz rok:))

Pol mora bit pa moja mlajša sestra ena redkih, k ji ta knjiga (oz knjige) ni(so) všeč 🙂

Cetrti del bo izsel v torek.

Mene je Harry cisto navdusil, vsako novo knjigo, ki izide, si narocim po Amazonu- pa sem ze cez 20 let stara… 🙂

Pozdravljeni!
Sem nova tle, ker sem šele danes odkrila ta forum o knjigah.
OK, Harry Potter. Jaz ga nisem še brala in ga tudi ne bom. Stara sem 19 let in čeprav je osvojil (baje) tudi odrasle, se mi zdi, da sem že nekoliko prerasla take pustolvske knjige. Mi lahko kateri bralec pove, v čem je čar tega Potterja?

lp tanja

Čar je v tem, da je CARSKI! Sploh ne morš verjet kašne ideje ma ta pisatlca NORO! K sm brala četrto knjigo sm sem gledala. Js pa verjetn še velik drugih se nebi mogl kej tazga spomnt!

pip Špela

Eko izbrskal sem naslov od tega herry-a

veliko užitkov ob prebiranju

primož

New Report

Close