Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Harry Potter

Harry Potter

Najprej Primož- čestitke za nov forum.
Zdaj pa vprašanje- en mora bit prvi- a ne?

A si je že kdo ogledal Harry Potterja?
A je primerljiv s prvim?
Prosim kritiko!!

LP Damjana

jaz sem si ga ogledala pred kratkim na videu in je super, ker drugač nisem ljubiteljica kakšnih fanastičnih ali otroških filmov. Kot vidim si mislila na drugega, ki ga pa žal še nisem gledala.

LP

Boljsi…daljsi…lepo se gleda.

prvega dela nisem gledal drugi del mi je zelo zanimiv

Tudi za odrasle je Harry Potter zakon! Seveda je najbolje najprej prebrati knjige, ki povedo dosti več kot film. Lani sem gledala prvi del in letos imam pripravljeno kaseto za novoletno darilo za sina. V soboto grem gledat še drugi film in se ga prav veselim – torej ti pravzaprav ne odgovarjam na vprašanje, ampak ti sporočam samo svoje misli.
Ampak, kot sem že rekla, preberite vse knjige. Jaz nisem mogla nehati brati. Tako so mi bile všeč, da sem kupila vse štiri dele.

Jaz sem si pred časom rekla, da bom poskusila prebrati eno knjigo, potem sem pa prebrala vse štiri, poleg mene pa celo tudi moj oče, kar me je prav presenetilo. Lani sem seveda šla gledat film, ki pa se pred knjigo normalno (kot skoraj zmeraj) lahko skrije. Recimo, da mi ni bilo všeč preveč “akcije” pa tistih pošasti, premalo pa so za moj okus kazali tistih mirnejših orizorov j jedilnici in njihove fore med sabo. Zato mi je bil sedaj drugi del takoj bolj všeč, ker ni bilo ves čas tistih pošasti, ampak je zgodba pokazala tudi njihovo normalno življenje v šoli. Mi je bil pa film mogoče malenkost predolg, kljub temu, da sem se njegove minutaže v začetku veselila. Torej, zaradi Harryja sem se sedaj spravila celo na branje Severnega sija, čeprav fantastike sploh ne berem. Recimo po Harryju sem poskusila prebrati Gospodarja prstanov, pa ni šlo.

Jaz uživam v takih filmih, ker so prava paša za oči in gledati, kje je že filmski high-tech po vizualnih efektih in malo pustiti domišljiji prosto pot. To nam v tem svetu itak na veliko primanjkuje. ;)) Hermiono bi pa toooooooook pocartal, ful je cute!!! :)))))) Meni sta se oba zdela dobra, drugi mogoče boljši, saj so prišli malo bolj do izraza še drugi igralci iz prvega dela (npr. ta mali Tom Felton alias Draco Malfoy)
Harry rula!

Dolgočasen film, primeren za 10 let stare otroke. Nobene dinamike, par “hladnih” posebnih efektov, šoda 900 sit. Če je knjiga res toliko boljša raje par ljudi zbere sredstva in zadevo kupi…

P.s. Samo moje mnenje :))

Poden od podna !!!!
Film mi je biu brezvezen!!!

Najprej ga nisem nameravala it gledat, potem pa me je prijateljica, ki je gledala že prvi del, prepričala, da sva šli skupaj.
Meni se je zdel super. Fajn zgodba, super je, da se lahko malo preseliš v tisti drug svet (saj ne znam povedat, no). Všeč mi je fantazija, čarovnije. Res, zanimivo.

Še ponoči se mi je potem sanjalo o tem. In mislim, da film ni samo za otroke, vsak pač v njem vidi nekaj drugega in mu je všeč na drugačen način.

New Report

Close