harvest
zavarovanja se sklepa pri firmah, ki so ugledna, znana, zanesljiva, ne pa pri nekih no-name nikol čuli varianti. ker gre za to, da jim leta in leta daješ denar in ga verjetno v enem trenutku želiš tudi nazaj.
sicer pa je to zastopništvo, oni samo tržijo storitve dejanskih zavarovalnic, oni ne zavarujejo direktno.
če pa hočeš službo pri njih, pa bi rekla, daimajo sistem, zaposli delavca, ga imej par mesecev, da pozavaruje vso žlahto in kolege, pol pa čao pero.
Tole je vse samo rekla-kazala. Jaz imam pri njih zavarovano praktično vse in sem zelo zadovoljen. Vem, da imajo ponudbo vseh zavarovalnic in to me vsekakor tolaži v primerjavi s tistimi, ki terajo samo eno zavarovalnico v smislu ta in edino ta je prava.
Kar se tiče zaposlitve, ne gre za klasično obliko zaposlitve, temveč za honorarno dejavnost. To, da se direktor dere se mi zdi v naši državi stalnica, vporašanje pa je zakaj se derejo? Po navadi v državnih firmah za to, da pokažejo kdo je najmočnejsši, kdo krade in vozi drage avte. Če ne veš, ne sodi na pamet.