Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Harvey Weinstein dobil 23 let zapora, odlično!

Harvey Weinstein dobil 23 let zapora, odlično!

Ko ti 100-kilski moški pride na par metrov, ne boš imela časa, da bi vsaj za silo namerila.
…in zdaj si predstavljaj situacijo na vratih ali ko moraš po hodniku okoli vogala. 😉
[/quote]

Se vidi, da pojma nimaš. Za krajše razdalje in hitrejše reakcije so izumili pištole.

Se vidi, da pojma nimaš. Za krajše razdalje in hitrejše reakcije so izumili pištole.
[/quote]

Hahaha! Če je ne boš imela prav takrat že v roki, ne boš imela časa, da bi jo potegnila iz toka in premaknila varovalo.

Hahaha! Če je ne boš imela prav takrat že v roki, ne boš imela časa, da bi jo potegnila iz toka in premaknila varovalo.
[/quote]

Bistveno je gibanje v prostoru, mrtvi koti pa to.
Šala mala.

Vau, koliko ste vsi pogumni. Me zanima, koliko poguma bi še imeli, ko bi šel nekdo nad vas z bivšimi agenti Mosada. Pa ko bi njegovo zlorabo ali posilstvo prijavili, pa bi prijava pač obležala nekje v predalu.

Vaš link

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Bistveno je gibanje v prostoru, mrtvi koti pa to.
Šala mala.
[/quote]

Te reči lahko obvladuješ le z znanjem in rednim treningom.

Ja in temu se lahko ogneš samo, če se ne greš njegove igre. V vsakem drugem primeru te ima v pesti.
Zanimivo je pa to, da je bilo njegovo početje javna skrivnost pa so punčare kljub vsemu stale v vrsti…

Te reči lahko obvladuješ le z znanjem in rednim treningom.
[/quote]

O , a zdej sva že pri treniranem nasprotniku? :))
Povprečnega opičnjaka se da komot zrihtat. Predvsem, ker so zaljubljeni vase in ne pričakujejo odpora.

O , a zdej sva že pri treniranem nasprotniku? :))
Povprečnega opičnjaka se da komot zrihtat. Predvsem, ker so zaljubljeni vase in ne pričakujejo odpora.
[/quote]

A ti misliš, da bodo v času brezzakonja naokoli hodili in ropali povprečni “opičnjaki”?
Poglej si malo dogajanje v času Katrine v New Orelans-u…

A ti misliš, da bodo v času brezzakonja naokoli hodili in ropali povprečni “opičnjaki”?
Poglej si malo dogajanje v času Katrine v New Orelans-u…
[/quote]

Ja, sem prebrala dovolj postapokaliptičnega čtiva :))
Še vedno je verjetnost 1:1000, da naletiš na treniranega, ker trenirani bodo imeli na umu kakšen večji plen od mene.

Ja, sem prebrala dovolj postapokaliptičnega čtiva :))
Še vedno je verjetnost 1:1000, da naletiš na treniranega, ker trenirani bodo imeli na umu kakšen večji plen od mene.
[/quote]

Če vsaj za silo dobro izgledaš in bo tip ravno takrat imel polna jajca, boš tudi ti primerna kolateralka… Tako pač je v takem času.
Poleg tega pa moraš imeti orožje pri sebi in tekih pri nas ni veliko.

Če vsaj za silo dobro izgledaš in bo tip ravno takrat imel polna jajca, boš tudi ti primerna kolateralka… Tako pač je v takem času.
Poleg tega pa moraš imeti orožje pri sebi in tekih pri nas ni veliko.
[/quote]

Ne greva v detajle , itak je brezvezna debata.

Pravilno, premalo je dobil.
Berem, da so ženske same hotele, da jih posilijo. Celo za kariero. Berem, da so se mlade tako prodajale, sedaj, ko so stare, pa jokajo. Berem, da ženske to počno zavestno, da tako napredujejo, dosežejo svoj cilj. Ubogim moškim.
In celo to berem, da tožijo le tiste posiljevalce, ki imajo denar, tistih, pravih posiljevalcev, pa ne. Ker baje nimajo kaj iztožit. Ubogi bogati moški.
In se sprašujem, kako za vraga, je človek opredeljen kot intelektualno in razmišljajoče bitje, nekateri celo z empatijo.

Človek(moški) in ženska. Dve vrsti, ker ženska očitno ni človek.

+1

Ironija tega je da celotna filmska in modna (in še katera) industrija deluje po tem ključu, pravijo da lahko uspeš le do določene meje, vse kar je več gre preko “postelje”

Marjan Šarec: »Baba je žaba, žaba pa člouk ni..«

Najbolj zalostno je, da po teh zenskah udrihajo zenske. Saj sploh ne rabimo posiljevalcev in izsiljevalcev in podobne golazni, dovolj je, da nas sodijo čokolade, drekci in tulipani.
Za Vinka č-ja me izjave ne cudijo.

Lep pozdrav od ene posiljene.
Itak sem ( po mnenju čistunk) sama kriva……

Ironija tega je da celotna filmska in modna (in še katera) industrija deluje po tem ključu, pravijo da lahko uspeš le do določene meje, vse kar je več gre preko “postelje”
[/quote]

“Postelja” uspeva, ker so vedno kandidatke zanjo. Če jih ne bi bilo, potem bi tudi “postelja” izgubila ves smisel. Ženske so od nekdaj bile pragmatičnejše in bolj oportunistične od moških.

Najbolj zalostno je, da po teh zenskah udrihajo zenske. Saj sploh ne rabimo posiljevalcev in izsiljevalcev in podobne golazni, dovolj je, da nas sodijo čokolade, drekci in tulipani.
Za Vinka č-ja me izjave ne cudijo.

Lep pozdrav od ene posiljene.
Itak sem ( po mnenju čistunk) sama kriva……
[/quote]

Ja, udrihajo. Sta pa dva razloga:
1. Zato, ker so fovš, ker same niso zmogle čez to in zato nimajo tega kar imajo te, ki so to zmogle.
2. Ker se jim to zdi ogabno in nagravžno in zato črtijo tiste, ki jim s posteljnim povzpetništvom delajo nelojalno konkurenco.

Pa da ne bo dileme: Poslistvo je potrebno kaznovat in posteljni oportunizem tudi. Če bi družba delovala tako kot bi morala, bi bilo in eno in drugo kaznovano… in družbo sestavljamo ljudje.

“Postelja” uspeva, ker so vedno kandidatke zanjo. Če jih ne bi bilo, potem bi tudi “postelja” izgubila ves smisel. Ženske so od nekdaj bile pragmatičnejše in bolj oportunistične od moških.
[/quote]

Kandidatk za posteljo ne bi bilo, če postelja ne bi bila ponujena/vsiljena…..

Kandidatk za posteljo ne bi bilo, če postelja ne bi bila ponujena/vsiljena…..
[/quote]

Tudi to drži. Iluzorno je pričakovati, da ne bi bila ponujena/vsiljena, vsaj v primerih kot je bil ta, ko se na odločevalska mesta zrinejo psihopati in sociopati.
Človek ima vedno dve možnosti, ali ponujeno sprejme ali pa zavrne in če ne bi “postelje” nihče sprejel, bi ta postala nepomembna. Za kaj takega pa je potrebno troje – oseba se mora poznati in vedeti do kod lahko seže oz. kakšne so njene sposobnosti, vzdrževati mora določen nivo moralnih vrednot in sprijazniti sem mora s trenutnim mestom v družbi, kar ne pomeni, da mora to mesto sprejeti tudi za stalno. Gre za osnove samozaščite vsakega izmed nas.

[/quote]

In zato to obsodbo weinsteina lahko razumemo kot en mali dober znak, da se bo a ključ začel lomiti. Nekritično sprejemanje takšne prakse, pristajanje, izvajanje, celo zagovarjanje v smislu “itak so ženske krive, zakaj so pa sprejele” in podobni izgovori se bodo morda le začeli malce mehčati. Vsaj mladi bodo morda dojeli, da to ne sme biti način delovanja. Stare junce in junice seveda težko spreobrneš.

In zato to obsodbo weinsteina lahko razumemo kot en mali dober znak, da se bo a ključ začel lomiti. Nekritično sprejemanje takšne prakse, pristajanje, izvajanje, celo zagovarjanje v smislu “itak so ženske krive, zakaj so pa sprejele” in podobni izgovori se bodo morda le začeli malce mehčati. Vsaj mladi bodo morda dojeli, da to ne sme biti način delovanja. Stare junce in junice seveda težko spreobrneš.
[/quote]

…in ravno to je problem. Če odločitev za take reči, ko so “casting couch” ipd. omejiš sistemsko, bodo zaradi tistega malega procenta oportunistk trpeli vsi. Ta sodba bo usodno vplivala na sodno prakso in medčloveške odnose. Vpliv ne bo samo dober…

…in ravno to je problem. Če odločitev za take reči, ko so “casting couch” ipd. omejiš sistemsko, bodo zaradi tistega malega procenta oportunistk trpeli vsi. Ta sodba bo usodno vplivala na sodno prakso in medčloveške odnose. Vpliv ne bo samo dober…
[/quote]

Tebi nauk ni namenjen. Si star junc, ki mu ni pomoči.

Toliko kolikor je dobil let za zapor, pomeni, da nima možganskih celic in je delal nekaj ar je samo za tepst. Itak bo v zaporu doživel, kar so te ženske. Sto procentov.

Tebi nauk ni namenjen. Si star junc, ki mu ni pomoči.
[/quote]

Hja, dovolj sem star, da vem kako te reči grejo in dovolj dobre moralne vrednote imam, da vem, da je to zelo narobe in dovolj logike premorem, da vem, da vseh takih reči ne moreš reševati sistemsko, ker bo šlo v franže še tisto malo svobode, ki nam ostaja.

New Report

Close