Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Harvey Weinstein dobil 23 let zapora, odlično!

Harvey Weinstein dobil 23 let zapora, odlično!

narkička se je prodajala za heroin, ravno tako njen narkomanski mož.
[/quote]

Si našpičeno, ker je vse res, a?

Si našpičeno, ker je vse res, a?
[/quote]

Narkomani zagovarjajo drug drugega.

Jaja, take zgodbice so tudi tiste iz Hollywooda napletle.

Praviš si šla na razgovor za službo, ti je v radensko nekaj dal, da si padla v nezavest, potem te je kadrovnik posilil, potem si se pa zbudila in odšla domov. Pa nič prijavila, tako da je naslednji dan tako še drugo, pa tretjo LOL, le kdo ti bo pa verjel. In nebi bilo težko dokazati, tako prisotnost drog v tvojem telesu, spermo, dnk…. dokazov kolikor hočeš.

Pa 80 prijav posilstev je v ameriki policija kar “izgubila” haha, Ja po internetu se je lahko izmišljevat, kot si ti s tistim razgovorom. naj prijavi policijo,

Jaja, take zgodbice so tudi tiste iz Hollywooda napletle.

Praviš si šla na razgovor za službo, ti je v radensko nekaj dal, da si padla v nezavest, potem te je kadrovnik posilil, potem si se pa zbudila in odšla domov. Pa nič prijavila, tako da je naslednji dan tako še drugo, pa tretjo LOL, le kdo ti bo pa verjel. In nebi bilo težko dokazati, tako prisotnost drog v tvojem telesu, spermo, dnk…. dokazov kolikor hočeš.

Pa 80 prijav posilstev je v ameriki policija kar “izgubila” haha, Ja po internetu se je lahko izmišljevat, kot si ti s tistim razgovorom. naj prijavi policijo,
[/quote]

Evo, točno zato nisem prijavila. Ker mi nihče ne bi verjel. Saj za moške še nekako razumem, da se ščitijo med sabo, hujše so zenske. Ker nisem bila grda in zanemarjena, bi mi verjetno naprej vrgli, da sem se nastavljala…..
Vem, da bi vse lahko dokazala, ker je sperma celo ven curljala……katero drogo mi je uturil, ne vem, ni imela okusa, niti nisem vedela, da sem zadrogirana, ker sem bila takoj odzagana. Ni bil kadrovnik, ampak kar lastnik in direktor podjetja. Zbudil in domov me je peljal on osebno. Sploh nisem vedela, kaj se je zgodilo. Pred bajto me je zbudil, mi rekel, da sem se zgrudila, postavil pred vrata in odšel.
Šele doma sem dojela kaj se je zgodilo.

Še nekaj let je bil velik podjetnik v nasem kraju, potem pa so ga začopatili. Sicer v neki drugi aferi, ugled, denar, druzino in prijatelje je zgubil. Dandanes je verjetno nič od nihčeta, če je sploh ze in kehe prišel.

Ameriška policija je še veliko več „zgubila“, ne samo prijav posilstva in nadlegovanja. Ne samo v Weinstein škandalu, tudi v drugih aferah….. Tako, da…

Evo, točno zato nisem prijavila. Ker mi nihče ne bi verjel. Saj za moške še nekako razumem, da se ščitijo med sabo, hujše so zenske. Ker nisem bila grda in zanemarjena, bi mi verjetno naprej vrgli, da sem se nastavljala…..
Vem, da bi vse lahko dokazala, ker je sperma celo ven curljala……katero drogo mi je uturil, ne vem, ni imela okusa, niti nisem vedela, da sem zadrogirana, ker sem bila takoj odzagana. Ni bil kadrovnik, ampak kar lastnik in direktor podjetja. Zbudil in domov me je peljal on osebno. Sploh nisem vedela, kaj se je zgodilo. Pred bajto me je zbudil, mi rekel, da sem se zgrudila, postavil pred vrata in odšel.

Še nekaj let je bil velik podjetnik v nasem kraju, potem pa so ga začopatili. Sicer v neki drugi aferi, ugled, denar, druzino in prijatelje je zgubil. Dandanes je verjetno nič od nihčeta, če je sploh ze in kehe prišel.

Ameriška policija je še veliko več „zgubila“, ne samo prijav posilstva in nadlegovanja. Ne samo v Weinstein škandalu, tudi v drugih aferah….. Tako, da…
[/quote]
Ni res, da ti nihče ne bi verjel.
Zaigrati se vsega ne da, četudi nekateri mislijo, da se da.
Jaz pa laž in resnico zaznam in še nikdar se nisem motila.

Kako si danes ob vsem tem, kar si doživela zaradi posiljevalca?

[/quote]

Veš da bi vse lahko dokazala a noben ti ne bi verjel ?

Veš da bi vse lahko dokazala a noben ti ne bi verjel ?
[/quote]

Sram me je bilo. Nisem se hotela izpostavljati. Tip je bil ugleden meščan, jaz pa mlado dekle.

Sram me je bilo. Nisem se hotela izpostavljati. Tip je bil ugleden meščan, jaz pa mlado dekle.
[/quote]

Sram bi lahko nilo kvečjem njega.

Ni res, da ti nihče ne bi verjel.
Zaigrati se vsega ne da, četudi nekateri mislijo, da se da.
Jaz pa laž in resnico zaznam in še nikdar se nisem motila.

Kako si danes ob vsem tem, kar si doživela zaradi posiljevalca?
[/quote]

Danes sem v redu. Takrat pred več kot dvajsetimi leti… pa je bilo tako, da sem se skoraj do kosti izstradala, izolirala od ljudi, nikomur nisem povedala kaj se je zgodilo. Oba starša sta barabo poznala….
Nekaj let sem se izogibala moškim…..

V novem tisočletju sem pa sem počasi začela več jesti, hodit v hribe, na smučarijo, na morje. Dobila super sluzbo. Deset let kasneje pa še moškega. Dandanes še pomislim ne na takratne dogodke. In še danes nihče ne ve kaj se je takrat zgodilo.
Čas je zacelil rane.

Šta je histerija?

U doba Hipokrata i Galena, koji su prvi opisali histeriju, smatralo se da se ova neuroza javlja isključivo kod seksualno nezadovoljne osobe ženskog pola, i da su simptomi histerije direktne manifestacije onih delova tela i organa u kojima se zaustavila lutajuća materica („hystera“).
[/quote]

Histerija kot nezmožnost samokontrole in tehtanja dejstev in prividov.

Narkomani zagovarjajo drug drugega.
[/quote]

In posiljevalci drug drugega.

Danes sem v redu. Takrat pred več kot dvajsetimi leti… pa je bilo tako, da sem se skoraj do kosti izstradala, izolirala od ljudi, nikomur nisem povedala kaj se je zgodilo. Oba starša sta barabo poznala….
Nekaj let sem se izogibala moškim…..

V novem tisočletju sem pa sem počasi začela več jesti, hodit v hribe, na smučarijo, na morje. Dobila super sluzbo. Deset let kasneje pa še moškega. Dandanes še pomislim ne na takratne dogodke. In še danes nihče ne ve kaj se je takrat zgodilo.
Čas je zacelil rane.
[/quote]
Taki tipi se tega ne zavedajo/jih ne zanima, kar si dajala čez, koloko časa si rabila, da si se pobrala, ker žensko vidijo kot kos mesa namenjen njihovemu užitku.In tudi dejansko doživljajo ženske kot da tudi one hočejo zgolj to od moškega, njihovega tiča. Totalno imajo zgrešeno predstavo o ženskah, katero prepričanje so si izoblikovali tekom odraščanja gledajoč svoje starce.

Tudi partnerju nisi nikoli povedala?

In če bi povedala.
Saj vidite na tem forumu -gotovo je šla tja NASTAVIT, ker je bil tip premožen in je to naredila namenoma, ITAK je ONA izkoristila njega za svoje ženske zahrbtne namene. V bistvu je bil tip dovolj pameten, da se ji ni pustil, se je REŠIL, ker bi ga ona gotovo izkoristila in zmanipulirala.
Beri tukajšnje šoviniste, vse jasno.
Daleč smo mi še od tega, da bi ženska lahko povedala brez strahu pred posledicami – in to je tudi glavna stvar pri Weinsteinoven primeru. Da je šlo naprej KLJUB zastraševanju, mossadu, skrivanju prijav po predalih, grožnjam.

Replika, brkaš med seboj. Žrtve posilstev so ožigosane za celo življenje in jim je odvzeto samospoštovanje, samopodoba, strah jih je kako naprej.

Tele starlete, ki pa napol gole skačejo okoli in se obešajo po starcih za slavo in denar, pa ne sodijo v zgornjo skupino, se ti ne zdi?

Replika, brkaš med seboj. Žrtve posilstev so ožigosane za celo življenje in jim je odvzeto samospoštovanje, samopodoba, strah jih je kako naprej.

Tele starlete, ki pa napol gole skačejo okoli in se obešajo po starcih za slavo in denar, pa ne sodijo v zgornjo skupino, se ti ne zdi?
[/quote]

Če so bile posiljene, še kako spadajo v to skupino. A ti si mnenja, da nadebudna igralka ne more biti posiljena? Zakaj ne?
Nič ne mešam. Zgornji primer, če bi punca povedala, bi bil enako obravnavan – je pač PROBALA priti do službe s seksom, pa ji ni ratalo, a ne?

[/quote]

Ja in zato one nikakor ne morejo biti posiljene, a ne? Takšna argumentacija je samo predsropnja tiste našega sodstva, ki trdi, da je posilstvo trajalo samo kratek čas ali ker žrtve ni močno poškodoval, ker je bila opita…., zato ni nič hudega…
Dokler imamo takšno gnojni miselnost med nami, smo še milijarde kilometrov od kakšne resne enakopravnosti. Da pa žrtev pri nas posilstvo sploh prijavi, mora biti pa zelo naivna, ker jo cel sistem vsaj še enkrat posili. Pa javno mnenje tudi – vključno s tem tukaj.

Ja in zato one nikakor ne morejo biti posiljene, a ne? Takšna argumentacija je samo predsropnja tiste našega sodstva, ki trdi, da je posilstvo trajalo samo kratek čas ali ker žrtve ni močno poškodoval, ker je bila opita…., zato ni nič hudega…
Dokler imamo takšno gnojni miselnost med nami, smo še milijarde kilometrov od kakšne resne enakopravnosti. Da pa žrtev pri nas posilstvo sploh prijavi, mora biti pa zelo naivna, ker jo cel sistem vsaj še enkrat posili. Pa javno mnenje tudi – vključno s tem tukaj.
[/quote]
Tako je posiljena telesno in umsko.
Potem pa ji po možnosti očitajo še histerijo… itak le tisti, ki se poslužujejo takih prijemov-nekateri posiljujejo telesno, drugi z umskim posilstvom(manipulacijo) pridejo do sexa.

Tako je posiljena telesno in umsko.
Potem pa ji po možnosti očitajo še histerijo… itak le tisti, ki se poslužujejo takih prijemov-nekateri posiljujejo telesno, drugi z umskim posilstvom(manipulacijo) pridejo do sexa.
[/quote]

Rožnata Sneguljčica,

toplo Vam priporočam, da v bodoče ne odreagirate tako čustveno impulzivno kot že (pre)mnogokrat, saj se ob tem lahko poraja upravičen dvom v Vaše subjektivno dojemanje objektivnih dejstev. In šele tako ‘dušno skulirani’ boste lahko servirali mnenje, ki bo še najbližje Vaši materialni resnici.
In glede na Vaš ‘extraordinary spiritual level’, pa so Vam na voljo še dodatni prijemi, ki bi Vam lahko realno pomagali pri serviranju Vaše vsaj začasne absolutne resnice, in sicer prijemi za iskanje takšne resnice s pomočjo prerokovalnega energijsko kristalnega nihala v barvah čaker.

Rožnata Sneguljčica,

toplo Vam priporočam, da v bodoče ne odreagirate tako čustveno impulzivno kot že (pre)mnogokrat, saj se ob tem lahko poraja upravičen dvom v Vaše subjektivno dojemanje objektivnih dejstev. In šele tako ‘dušno skulirani’ boste lahko servirali mnenje, ki bo še najbližje Vaši materialni resnici.
In glede na Vaš ‘extraordinary spiritual level’, pa so Vam na voljo še dodatni prijemi, ki bi Vam lahko realno pomagali pri serviranju Vaše vsaj začasne absolutne resnice, in sicer prijemi za iskanje takšne resnice s pomočjo prerokovalnega energijsko kristalnega nihala v barvah čaker.
[/quote]
Ti čakrovec, a imaš tudi ti tako gnojno mnenje kot naše telo sodstvo in nezanemarljiv del populacije, ki bi v primeru, ko ne bi bila kaznovana, na veliko posiljevala? Weinsteingnoj follower?

Rožnata Sneguljčica,

[/quote]
Manipulatorček, svoje doživljanje mojih besed ne preslikavaj name.
V mojem zapisu ni čustvenegga odziva ampak realna dejstva.

manipulator, spusti, tvoji ljubosumni napadi me ne zanimajo.

Manipulatorček, svoje doživljanje mojih besed ne preslikavaj name.
V mojem zapisu ni čustvenegga odziva ampak realna dejstva.

manipulator, spusti, tvoji ljubosumni napadi me ne zanimajo.
[/quote]

Na splošno priporočam še ustrezno blaženje določene siptomatike, saj je znanstveno dognano, da zgornja amigdala ne more biti mirna brez dolečenih kemičnih koktejlov.
Je pa razumljivo, da je glede stanje in zaradi določenih samoomejitev sistem vzdražen in bi ga bilo nujno potrebno ustrezno pomiriti oz. ohlajati preko ti.spodnje amigdale.

kar upoštevaj svoja navodila, pri tem pa mene izpusti.

Upoštevaj še sama in izpusti.

🙂 nimam kaj izpustit

🙂

New Report

Close