Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčerka in tangice

Hčerka in tangice

Kdaj vam je primerno, da dovolim hčerki da začne nosit tangice…stara je 14 let in že večkat mi je omenila da bi rada nosila tangice

Bi ji vi dovolili

Ne.

bi za tu in tam, so pa tangice zelo nepraktično spodnje perilo. Ena moaj hčerka jih ima ogromno, druga jih ne mara.

razložila bi ji, da so zdaj moderne brazilke

Ne!

Meni je to ful grdo, ne glede na to koliko je stara ženska, ki to nosi. Potem se pa vidi tisti trokotnik zadaj, groza je to. Sploh pri tankih hlačah, ko se vse vidi ali pri hlačah z nizkim pasom. Ogabno.

Ne vem zakaj ne? Saj gre za njeno spodnje perilo in če ji paše, ne vidim razloga, zakaj bi se to sploh tikalo mame?

Se strinjam.

Torej so najboljše tiste od ramen do gležnjev.

Pa zakaj mame mislite da se morate vmešavati v vse in imeti vse pod kontrolo? A če bi pri osmih letih želela roza spodnjice, bi tudi premišljevala ali naj ji pustiš ali ne?
Daj no pusti hčerki naj nosi kar želi.

Bi dovolila….

Ja, najlepš je, ko se kakšne velike gate vidijo pod hlačami ali celo pajkicami :p

JAZ SEM SAMO ENKRAT NOSILA TANGICE PA SO MI OBJEDLE DEL MED PRVO IN DRUGO LUKNJO.

ahahaha
pa dvomim, da zaradi tangic a 😉

Ja, bi dovolila oz. bi ji jih kupila, če bi si jih želela. Bi pa se pozanimala, kako jih bo nosila in kje. Ker ni okusno, da gledajo izpod hlač ali da so na svetle hlače neke kričeče tangice – to je za nočni lokal, ne pa za šolo ali popoldanski sprehod…
Dekleta pri 14 so po večini že razvita, tako da tangice ne izgledajo več čudno, ker že imajo ženske oblike – ker za dekliško (otroško) postavo se mi tangice ne zdijo okusne in ne primerne…

Jaz bi ji dovolila. Samo dovolj velike morajo biti, da je ne vežejo. Jaz sedaj nosim brazilke, vednar sem dolga leta nosila tangice in nikoli nisem imela težav z vnetji ali podobnim. Še celo najbolj udobne so mi bile.

Bi dovolila. Jaz sem nosila tangice odkar sem jih odkrila, že v srednji šoli, pa so bili drugi cajti. Če jih bo moja hči želela pri 14-ih, ji jih bom kupila. Najbolj grdo je pa, če se skozi oprijete hlače vidijo robovi velikih mamastih spodnjic.

Zakaj nepraktične? Za tvoja leta morda, za najstnice, ki malce drugače gledajo na svojo privlačnost in se šele spoznavajo s svetom privlačnosti, pa žal ne. Boljk ko boste prepovedovale, bolj kontra učinek boste dosegle. Saj bodo najstnice tudi same dojele, da pa tangice ravno niso za vsak dan – so odlične za pod svetle hlače ali kostim, da se ne vidi gedih robov gat, ali pa brazilski model. Nekater smo rade privlačne tudi potem, ko smo mame in glede nošenja tangic nimamo predsodkov, če je to seveda všeč nam in tudi našim možem 😛

Stefanie, kot mama bi in bom dovolila, da bo naša najstnica vprimerno toplih mesecih lahko nosila tangice, če si bo tako želela. Ker jih občasno oblečem tudi jaz -mi zaradi postave in napetih ritnic nič v rit ne vleče.

To je tebi nekdo drugi objedel …

Niso tangice krive, ker tudi grdo izgleda, če gledajo ven klasiščne spodnje gatke vseh barv in materialov, ampak so kriva t.i. low rise zgornja oblačila ali oblačila s spuščenim pasom, ki so popularna med današnjo mladino. verjemi, da se vidijo ven ritnice vsakomur, ki jih nosi, pa naj bo dekle, fant ali pa malce starejša ženska ali moški.

bi dovolila. svoji sem jih, ko jih je želela imeti in jih je nosila od 13.leta sedaj ima skoraj 17 let in nosi brazilke.

Yonix

To je tebi nekdo drugi objedel …[/quote]

Ja, verjetno bodo kar glivice in slabe in neredne higienske navade spolovil. 8 tukaj smo že brali, da se ene po več dni ne umivajo svojih češpelj, med menzesom pa nekatere tudi po cel teden ne )!

Ženska spolovila je treba dnevno umivat in čimbolj zračit tudi preko manj oblačil na njih, vendar oblečeno v plasteh, da zrak lahko kroži, da pride zraven čimveč zraka, da se presuši in se ne ustvarjajo vlažni pogoji za razrast glivic – v takem primeru ne pomagajo teleskopske spodnje gate ampak dostikrat čimmanj krpic na intimnih predelih , sploh v mesecih, ko so temperature izjemno visoke n so pogoji za razrast kvasovk idealni!

Tako da mit, da ravno tangice povzročajo glivice, je iz trte zvit – povzroča jih tudi neumivanje, neprezračevanje vaših labij in neredno menjavanje spodnjih gat!

A to je z leti določeno, kakšne spodnjice se sme nosit?

Jaz sem vsem svojim otrokom dovolila, da si sami izbirajo oblačila tako v trgovinah kot tudi kaj bodo oblekli za v vrtec ali šolo (ko so bili majhni, v mejah normale seveda, v poletnih oblekicah sredi zime pač niso šle v vrtec). Na izkušnjah in zgledih seveda se naučijo lepo in fajn oblačit. In, res ne razumem zakaj ne bi dovolila tangic (včasih res grdo zgledajo kakšne velike gate pod določenimi hlačami). Moje (zdaj že odrasle) so se jih že naveličale in jih zdaj zelo redko oblečejo.

Razloži ji, da vsakič, ko bo prdnila, bo zapiskalo na vrvici. Vsi jo bodo slišali!

New Report

Close