Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčerka plačuje najemnino s fu*om

Hčerka plačuje najemnino s fu*om

V zameno za enoposteljno sobo na Taboru v MB.

Fotra dobesedno bk da mu hčerko natepava nek tip podobnih let kot on sam, mu je celo ok da ni treba plačevati najemnine, ker se ga lahko na račun štipendije zafiksa. Mala debeluharica pa 2. letnik zdaj.

Nič novega. Dosti je rent a room kurvetin po Mb. Škoda da nimam stanovanja v mestu, tele pupike kaj ne bi doble internata bi mi ga fafale tedensko😅

Tudi jaz sem v srednji šoli in potem na faksu večkrat pofafala in se pofukala v zameno za oprostitve plačila najemnine za sobo.

Kot da bi pisali o sosedovi, s tem da je šla tamala v oš prej, ima nevem če že 15 let in živi v sobici na Ptuju s cimro. Pumpa jo 40+ letnik najemodajalec z belim Kadjarjem,  Vse se izve po Halozah 😂

Odgovor na objavo uporabnika
metka931, 04.11.2024 ob 11:52

Tudi jaz sem v srednji šoli in potem na faksu večkrat pofafala in se pofukala v zameno za oprostitve plačila najemnine za sobo.

Se bi ti dobila kje za faf, seks za nagrado?

En ko ve, 04.11.2024 ob 11:44

Nič novega. Dosti je rent a room kurvetin po Mb. Škoda da nimam stanovanja v mestu, tele pupike kaj ne bi doble internata bi mi ga fafale tedensko😅

Spet ti. Dobr, da nimaš stanovanja. Ziher bi bil zadovoljen, če bi šlo za tvojo hčerko. Ker tole je pa gravž od gravža, pa smo že marsikaj brali.

.https://www.facebook.com/share/r/1ESHzxA6wJ/

Avtor, kaj ti cemo mi, ce se tvoja hci prodaja, verjetno ima to v genih po tebi, geni so ku..a

Ženske so samo kos mesa, nobenega spoštovanja do svojega telesa. Ni vse v denarju.

Pri teh najemnih cenah, mlade samske ženske niti nimajo druge možnosti. Starši ali pa fuuuk. Druge že praktično ni.

Anonimno 10434, 04.11.2024 ob 15:13

Ženske so samo kos mesa, nobenega spoštovanja do svojega telesa. Ni vse v denarju.

Če mlado dekle NIMA denarja, je zanjo VSE v denarju…

tudi jaz bi, da sem female 😃

in ti kobila prfuknjena. Ti pa tudi nič ne narediš, da se ti ne bi hčerka kurbala okoli.

Če katera mlada potrebuje €€€, se zmeniva, da boš imela…

Dobro je, da je tako, da ima ženska vedno “orožje” pri sebi, pri katerem vsak moški pade na kolena. Zato tudi prenesemo več od moških.

Res, 04.11.2024 ob 11:34

V zameno za enoposteljno sobo na Taboru v MB.

Fotra dobesedno bk da mu hčerko natepava nek tip podobnih let kot on sam, mu je celo ok da ni treba plačevati najemnine, ker se ga lahko na račun štipendije zafiksa. Mala debeluharica pa 2. letnik zdaj.

Sožalje hčerki, ki ima mamo kot si ti, avtorica!

Stara forumašica, 04.11.2024 ob 16:29

Sožalje hčerki, ki ima mamo kot si ti, avtorica!

Prej je foter avtor, ki je umsko prizadet, ce vam ne kane. Nimas kaj, dosti zalostno, ker je nasledno.

Prvo, čestitke hčerki za napredovanje v 2. letnik.

Drugače ta moški je pravi patetik, ima celo stanovanje a največ kar lahko dobi, je eno debeluharico. Mene bi bilo sram na njegovem mestu.

Nekoč, mnogo let nazaj, je bilo tam, kjer je na Titovi Hofer kot neko počivališče za tovarnjakarje. Enkrat sem na lastne oči videl, kako sta dve dekleti šli od tam, tovarnjakar jima je pa dal keš. odšli sta proti bližnjemu dijaškemu domu. Lahko si samo predstavljam, kaj sta mu nudili za keš.

Pa se je to zvedelo? So še druge dijakinje pristopile?

Sanja svinja kukuruz. 🙂

V tej temi so se zbrali najnižji incestni gnojni forumski izmečki. In vi predstavljate celo slovensko družbo.

New Report

Close