Hčerka se dobiva z južnakom
na2, 26.07.2021 ob 13:42
Mene pa je najbolj šokirala izjava enega Makedonca, ko mi je rekel, da oni lahko imajo več žen. To jim njihova vera dovoljuje. Eno je imel v rodnem kraju, in sedaj v Sloveniji si bo iskal novo, s katero se bo poročil.
To ti je islam v vsem svojem sijaju! Sistemsko delajo na močnem razplodu, da bodo v prihodnosti večina v Evropi. In pravijo, da bodo takrat prevzeli oblast in razglasili islamsko državo z uporabo šeriatskega prava.
In to, da zahaklajo eno naivno slovensko punco, je del džihada. Tako jo dobesedno ukradejo slovenskemu narodu in jo podarijo velikemu alahu, da mu rojeva nove bojevnike za svetovno dominacijo islama.
Js pa kot Ljubljančan, če bi imel hčerko nebi hotel, da se poroči z slovenskim kmetavzarjem, ki ji bo vsak dan smrdel po hlevskem gnoju ali kakršnokoli drugo zgubo iz province. Da živi v okolju kjer poslušajo nemarno govedarsko muziko in kjer je polno opravljivcev, ki vsako nedeljo hodijo v cerkev poslušati neresnične praznoverne bedarije. In tam v provinci ni, razen nekih lokalnih gledališč in podobnega nobenih kulturnih ustanov kot jih najdemo v Ljubljani. Sram bi me bilo.
Res bi bil razočaran če bi tako nizko padla.
prepreči, 26.07.2021 ob 15:59
ne daj bog da bi moja prpelala čefurja.sem ji rekel da bo šla od hiše.v sorodstvu ima ena muslimana.saj je v redu.priden.a vem da ni preveč srečna.počasi jo oddalkjuje od sorodstva
Zahodnjaki ko bi prebrali ta komentar bi si mislili, da smo le zaostala nestrpna primitivna Vzhodno Evropska in majmunska ksenofobična balkanska država.
In prav bi imeli!
Sloowatch, 26.07.2021 ob 16:33
Mislim, da je fant pravoslavne vere.
Druge vere si napisala čudakinja! Kristjan je kot ti ti bumbar babji in vsi ostali debili v tej temi. Ker itak debili, os samga začetka mi je bilo jasnoi, da misli pravoslavca.
Razen da niso pravoslavci tako usrani, kot vi katoliki in da niso povzročili toliko sranja v zgodovini.
sramota674, 26.07.2021 ob 10:55
Če ne poznaš ne njega ne njegove družine osebno, drži jezik za zobmi. Po takem ključu najbolje, da jo zapreš v klet in zakleneš z deviškim pasom. Ne boš verjela, tudi med slovenci so psihopati, ki tepejo ženske ali pa še kaj hujšega. Nič manj kot južnjaki. Dejstvo. Če fant zelo očitno ne škodi punci, torej, da ji ne vpeljuje kakšnih slabih navad, drog in je zaradi njega čisto podivjana, jo pusti pri miru. Že ti in tale tvoj zapis so dokaz, koliko stvari je v slovenskih družinah narobe na tvojem primeru koliko nimaš pospravljeno pod podstrešjem.
So lahko tudi južnaki dobri partnerji in so lahko tudi Slovenci slabi partnerji.
Ampak dejstva so taka, da v povprečju je veliko bolj verjetno, da bo nasrkala z južnim, kot s Slovencem. Balkanci imajo bistveno močnejšo kulturo patriarhata in od tu potem ta razlika. V žlahti imamo štiri sorodnice poročene z južnimi in vse so nasrkale. Še najbolj je prišla tista skoz, ki je imela “jajca”, da se loči. Ostale žal niso imele te sreče, saj so jim ločitev ta spodni preprečili. Kot je nekdo napisal zgoraj, najprej so se začele oddaljevati od žlahte, nato pa smrt.
Poleg tega so južni ponavadi nedavni priseljenci. To pomeni brez velikega premoženja. Kako boste to reševali? Boste npr. hčeri rekli, da naj se vseli v zgornji štuk, ampak prepisali ji pa ne boste, ker se bojite, da se bosta prej ali slej ločila in bo potem balkanski zet zahteval svoje? Res super življenska popotnica za vašo hčero. V Slovenski družbi zadeve delujejo tako, da premoženje v familijo prinese, ali ga na podlagi dediščine pridela moški, ženska pa nato ob ločitvi dobi polovico. Mislite, da vam bo jugos kaj takega dovolil. Jo pomoje raje zadavi. Vso srečo.
Tepel jo bo, 26.07.2021 ob 17:04
So lahko tudi južnaki dobri partnerji in so lahko tudi Slovenci slabi partnerji.
Ampak dejstva so taka, da v povprečju je veliko bolj verjetno, da bo nasrkala z južnim, kot s Slovencem. Balkanci imajo bistveno močnejšo kulturo patriarhata in od tu potem ta razlika. V žlahti imamo štiri sorodnice poročene z južnimi in vse so nasrkale. Še najbolj je prišla tista skoz, ki je imela “jajca”, da se loči. Ostale žal niso imele te sreče, saj so jim ločitev ta spodni preprečili. Kot je nekdo napisal zgoraj, najprej so se začele oddaljevati od žlahte, nato pa smrt.
Poleg tega so južni ponavadi nedavni priseljenci. To pomeni brez velikega premoženja. Kako boste to reševali? Boste npr. hčeri rekli, da naj se vseli v zgornji štuk, ampak prepisali ji pa ne boste, ker se bojite, da se bosta prej ali slej ločila in bo potem balkanski zet zahteval svoje? Res super življenska popotnica za vašo hčero. V Slovenski družbi zadeve delujejo tako, da premoženje v familijo prinese, ali ga na podlagi dediščine pridela moški, ženska pa nato ob ločitvi dobi polovico. Mislite, da vam bo jugos kaj takega dovolil. Jo pomoje raje zadavi. Vso srečo.
In zakaj imajo balkanci bistveno večjo kulturo patriarhata kot mi? Zato ker se je jugoslavija pri njih prekmalu končala. Še par desetletij Jugoslavije in bi bili tam kjer smo mi zdaj. Medtem ko če pri nas nebi bilo Jugoslavije bi bili danes na njihovi stopnji.
Glede na to, da smo imeli to grozno katolištvo in da smo provincionalna kmetavzarska dežela.
Tako da ne bodi hinavski/a, ravno socializem nas je vse naredil v tovariše in tovarišice in izenačil moške in ženske, da ste sedaj lahko enakopravne. Prej 100 let nazaj se je pa vsako žensko posililo, pedofilije in zoofilije je bilo pa parkrat več kot, danes.
Ne ne dragi moji. Nič ne pretiravamo in nismo zastareli. Južnaki palijo na slovenske ženske, ker jih ima veliko neko premoženje, kot partnerji kasneje pa niso ok (so izjemeee preden vsi znorite). Slušano to od njih samih (družba ob pivu). Ni ga čez slovensko žensko z bajto po možnosti edinko. Tako razmisljajo in pri dvorjenju sodelujejo vsi. Od kolegov do familije, ko se dahne usodni da je konec. To niso zgodbice in nobena zgodovina. Jaz 100% napišem vse v humanitarne namene ali res zapravim vse premoženje za luksuz in grem v najem če si tamala najde južnjaka. Pa če jo bo potem še tako oboževal bom premislila.
Imam hišo, soliden avto ampak sem pripravljena vse pognat samo zato, da vidim kaj in kako.
Tepel jo bo, 26.07.2021 ob 16:50
Kar povej ji, da bo dostikrat tepena. Končne besede pri bajti zagotovo ne bo imela.
Tepena? V moji 12 let trajajoči zvezi z “južnakom”, še ni dvignil roke nadme. Živim v najlepši zvezi mojega življenja, sva si enakovredna, ni pokradel naše hiše in avtomobilov. Wtf res…
@monovina se strinjam. Poleg tega, zakaj bi bila ravno jaz ta nesrečna mamica, ki bo morala prenašati to prostaško kulturo v svoji lastni hiši. Da se mi preselita zgoraj, pa potem praznujejo kakšne rojstne dneve pa njihove praznike, jaz naj pa nemo spodaj poslušam tisto nadležno muziko in tuljenje? Ne hvala. Potem naj pa še molčim, da mi zet buta hči.
kokoši, 26.07.2021 ob 18:32
In zakaj imajo balkanci bistveno večjo kulturo patriarhata kot mi? Zato ker se je jugoslavija pri njih prekmalu končala. Še par desetletij Jugoslavije in bi bili tam kjer smo mi zdaj. Medtem ko če pri nas nebi bilo Jugoslavije bi bili danes na njihovi stopnji.
Glede na to, da smo imeli to grozno katolištvo in da smo provincionalna kmetavzarska dežela.
Tako da ne bodi hinavski/a, ravno socializem nas je vse naredil v tovariše in tovarišice in izenačil moške in ženske, da ste sedaj lahko enakopravne. Prej 100 let nazaj se je pa vsako žensko posililo, pedofilije in zoofilije je bilo pa parkrat več kot, danes.
Naštej eno balkansko žensko figuro, ki bi tem norcem dala vzgled, da je lahko tudi ženska močna in pomembna oseba!
Ni res, da se je med Slovenci vzpostavila enakost šele v Jugoslaviji. Začenši s cesarico Marijo Terezijo in njenih delih, o kateri se v šoli posluša zadnjih 250 let!
Za Slovence radi rečemo, da smo zavistni, foušljivi…. Nekaj lastnosti, ki zvenijo, kot, da jih ostali narodi nimajo. Pa so Nemci prav enaki, balkanci pa tudi.
Tako kot je ena napisala zgoraj. Južni pridejo v Slovenijo s trebuhom za kruhom. Edina lojtra, da se povzpnejo po družbeni lestvici navzgor je poroka z bogato Slovensko. Sodelujejo pri dvorjenju vsi, od kolegov do familije. Sploh kakšna Slovenska edinka zna fejst nasrkati. Izvolijo, dajte južnim vse, kar ste si nagrabili v življenskem delu.
sloveNAC, 27.07.2021 ob 09:31
a južnakinje pa ne lovijo slovencev?
Jih osvajajo. Samo je teh južnakinj bistveno manj kot pa južnakov. Poglejte si strukturo priseljencev v Sloveniji. Če me spomin ne vara, je v Sloveniji več moških kot žensk, kar ni naravno, je pa to na račun priseljevanja iz patriarhalnega balkana. Za Albanijo, Kosovo je tako ali tako splošno znano, da je demografija popolnoma polomljena in v neskladju z naravnim prirastom. Več je moških kot žensk, ker dojenčke ženskega spola enostavno pobijejo par dni po rojstvu, ali pa dec enostavno babo prisili v splav, takoj ko zvejo za spol. Če ne po uradni poti, pa preko vaških mazačev.. Enako kot na Kitajskem. Si ženske, ki se možite z balkanci, resnično želite tako družbo? Ker počasi se Slovenija zaradi majhnosti in silovitega priseljevanja v to obrača….
Balkanci se limajo na denar, 27.07.2021 ob 09:47
Jih osvajajo. Samo je teh južnakinj bistveno manj kot pa južnakov. Poglejte si strukturo priseljencev v Sloveniji. Če me spomin ne vara, je v Sloveniji več moških kot žensk, kar ni naravno, je pa to na račun priseljevanja iz patriarhalnega balkana. Za Albanijo, Kosovo je tako ali tako splošno znano, da je demografija popolnoma polomljena in v neskladju z naravnim prirastom. Več je moških kot žensk, ker dojenčke ženskega spola enostavno pobijejo par dni po rojstvu, ali pa dec enostavno babo prisili v splav, takoj ko zvejo za spol. Če ne po uradni poti, pa preko vaških mazačev.. Enako kot na Kitajskem. Si ženske, ki se možite z balkanci, resnično želite tako družbo? Ker počasi se Slovenija zaradi majhnosti in silovitega priseljevanja v to obrača….
Upam, da vam je jasno kako se na ženske gleda na jugu. Srbijanc hčerko in sina kliče “sine”.
Slovenke imate v rokah “škarje in platno”. Vi izbirate s kom se boste omožile. Mislite, da bo potem, ko bodo zavladali, se ve kdo, kakšna izbira? Slovenke, razmislite kaj privoščite svojim otrokom, ker Slovenska družba se po občutku hitro spreminja na slabše. Vsaj za ženske.