Hčerka se dobiva z južnakom
Sloowatch, 26.07.2021 ob 09:23
Sem jo opazila, čeprav to skriva. Prijateljujeta že leta, vendar sem jo takoj opozorila, da mora ostati samo na temu, da se ne bi z njim spuščala v vezo. Stara je 19 let. Strah me je, da bi ji kaj naredili, njegovi domači. So tudi druge vere, kar je moteče.
zdaj sem jo zalotila da se dobivata. Ni mi vsec. Poleg tega se laze kam gre. In tako prezivlja cele popoldneve z “sošolko”. Zdaj ko sem jo dobila bom ukrepala. Kakšen predlog kako?
Zajebala si kot mama. Vrži jo iz bajte, ni več tvoja.
prednisone 15 mg tablet cost of prednisone in canada can you buy prednisone over the counter in mexico
https://prednisonet.com buy cheap prednisone
prednisone for cheap 3000mg prednisone ordering prednisone
Samo 19 let ima. Tudi moja hčera je imela fanta (oče in mati oba iz Bosne), ni mi bilo prav, a vendar sem ga sprejela. Ne vem, kaj sta imela, vendar bi bila 1x zelo “plava”. Nekako je hotela dokazati, da nimam prav. Razšla sta se in vendar ostala prijatelja, ko je rabila pomoč, je bil prvi, ki ji jo je ponudil in tudi pomagal. Rojen je v Slo, poje Slo narodne in je zelo dober fant. Pa vendar je z leti spoznala, da je naša kultura drugačna. Ne le skozi njega, ampak skozi vso družbo, s katero se je v tistih in kasnejših letih družila (ima 24 let). Sama je prišla do tega spoznanja. Nekako sem razmišljala tako: “Če je zanjo dober, bo tudi zame, samo ne v naši hiši. Tukaj pa je njen dom, kamor se vedno lahko vrne.”
Sloowatch, 26.07.2021 ob 10:12
Ne razumem, zakaj sem jaz zaradi tega zatežena? Ker imam neke standarde za svojo hčerko in ji želim samo najboljše.
Ja nasilja nad ženskami je sigurno več kot med Slovenci.
Kaj naj imamo skupna družinska kosila dvojezična ali kaj?
Spomni jo, da je Slovenka in da z juga prihajajo le avanturisti, ki iščejo možnosti nastanitve in ona postaja žrtev, ki si bo pokvarila življenje. Sploh pa tisto verstvo, ki jim veleva da njihovi cerkveni nauki veljajo več kot državni predpisi. Resnica je tudi v tem, je hči polnoletna, pri tebi lahko išče mnenja, ravna se po svoji presoji. ?