Hčerka želi, da jo poljubljam na usta
Naj za začetek povem, da je moja mama imela precej ljubimcev.
Ko sem bil star 12 ali 13 let, je bil en izmed njih moški, ki me je zelo rad poljubljal. Na usta, lica in še ni lahko našteval.
Povzročil je vojno mojih hormonov in sem z roko sam segel tja dol, kjer bi lahko le mamica.
Takrat sem končno prvič okusil moški jezik v mojih ustih, kmalu za tem pa tudi njegov ud.
Sem ga zapeljal do konca in mi zlepa ni bilo dovolj.
Njemu pa je hitro bilo dovolj moje mamice.
Zaskrbljeni oče, 22.03.2021 ob 22:28
Moja 13 letnica želi moj poljub na usta, ko se poslavljava, ko jo pridem iskati k prijateljem, v šolo, hk babic, ko gre v posteljo,.. Vedno bo moja princeska, kako pa drugače, ampak to se mi nekako ne zdi več primerno. Hči je najstnica, pa vsakič, ko si želi poljub na usta in ji ga ne dam, zajoče. Meni je normalno, da jo poljubim na lice ali vrh glave, torej na lase ali na roko, na usta nikakor ne več. Njeni mamici se to ne zdi problem. Mlajši hčeri kaj takega niti na pamet ne pride, celo norčuje se iz starejše sestre.
Strah me je, da gre pri starejši hčeri za Elektrin kompleks, torej zaljubljenosti v očeta ( ženska različica Ojdipovega kompleksa).
Prosim lepo, mi poveste kako gre to pri vas. Poljubljate otroke na usta? Je to samo dolker so otroci malčki? Bi morala hči na kakšen pregled?
Pred Kratkim je bila debata na fb-ju na portalu mamice- očkoti prav o poljubljanju svojih otrok. Večina je bila proti poljubljanju otroka na usta….nekatere mamice pa so striktno zagovarjale poljub na usta. Torej sedaj vi očka vidite posledico poljubljanja kar je nesprejemljivo bilo že prej ko je bila še majhna. Čimprej jo odvadite od tega pa naj joče kolikor hoče morate ji pa lepo objasniti, da je sedaj velika deklica.
Ne gre za to, da bi imela ojdipov kompleks. Gre za napačno razrešen ojdipov (elektrin) kompleks. Prvi objekt želje dojenčka (punčk in fantkov) je mama. Pri dveh ali treh letih punčke preidejo na drugega, to je očeta ki ima organ penis, ki ga mamica in sama nimata. Punčka mora do 6 ali 8 leta pokapirati da je očka od mamice in ne njen, v bistvu mora biti poražena od mamice. Od tukaj izvira in se potem v odraslosti ustoliči tabu incesta. Zato nikakor ne smejo otroci spati s starši, ali se poljubljati na usta, ker ne bodo v odraslosti ponotranjili dejstva da je incest prepovedan. Če bo punčka in kasneje ženska ostala takorekoč večno zaljubljena v očeza, bo imela sigurno težave v odnosih, iskanju moških, noben ne bo dovolj dober itd….