Hcerko sem nagnala od hise!
Moja mlajsa 17 letna hci je zelo radovedna. Ze veckrat mi je rekla, da se njena sestra malo cudno vede. V sredo pa je prisla moja 17 letna hci prej domov, imela je krce, saj ima bolece menstruacije. Ima moje dovoljenje, da gre iz sole kadarkoli ima bolecine.
Njena starejsa sestra (stara 23) je prisla domov nekje ob 13:00, ker ve da nobenega no doma ob tej uri se je z nekom menila po telefonu. Govorila je kaj plankra za onlyfans.
Moja 17 letna hci je bila cisto tiho v sobi (njena soba je blizu sestrine sobe, zivimo v hisi njuni sobibsta v prvem nadstropju) in je prisluskovala. Ona je zelo postena punca. Zato mi je tudi povedala, da ima njena sestra onlyfans.
Na zacetku je starejsa sestra zanikala. Ko je se moj moz zahteval odgovore pa je priznala. Racun ima ze 4 mesece.
Ce zeli biti kurba naj bo kurba drugje.
Dela samo 4 ure, stanovanja si tak nikjer ne more privoscit. Smo ji dali vedeti, da ima cas do petka da gre.
Danes je sla k neki prijateljici. Tukaj ni vec dobrodosla.
Ponosna sem, da imam posteno mlajso hcerko. Moje starejse se ze pri 15ih letih ni dalo vec kontrolirati. Ni cudno, da je tako koncala.
Nekateri so pac rojeni pokvarjeni. Obe smo zeleli vzgojiti lepo, v posteni zenski. Ampak konec koncev se potem vsak odloci ali bo posten ali ne.
Moj moz ji je prepovedal vstop. Tukaj nima vec kaj iskati. Ker dela samo 4 ure ji ni bilo niti potrebno placati stroskov ali hrane. Ves denar je imela zase odkar je zacela delati. Nikoli ni nam dala niti centa, ker tega nismo niti zahtevali dokler ne bi imela sluzbe za 8 ur.
Od naju (starsev) je vedno vse dobila, ko se je solala. Tudi zdaj po soli je imela vse kar je zelela. Denar, hrano, streho nad glavo… nikoli ni rabla tega delat za denar. Pa je vseeno to naredila. Tako zdaj pa nak bo kurba nekje drugje.
Tatijana961, 12.10.2023 ob 18:21
Moja mlajsa 17 letna hci je zelo radovedna. Ze veckrat mi je rekla, da se njena sestra malo cudno vede. V sredo pa je prisla moja 17 letna hci prej domov, imela je krce, saj ima bolece menstruacije. Ima moje dovoljenje, da gre iz sole kadarkoli ima bolecine.
Njena starejsa sestra (stara 23) je prisla domov nekje ob 13:00, ker ve da nobenega no doma ob tej uri se je z nekom menila po telefonu. Govorila je kaj plankra za onlyfans.
Moja 17 letna hci je bila cisto tiho v sobi (njena soba je blizu sestrine sobe, zivimo v hisi njuni sobibsta v prvem nadstropju) in je prisluskovala. Ona je zelo postena punca. Zato mi je tudi povedala, da ima njena sestra onlyfans.
Na zacetku je starejsa sestra zanikala. Ko je se moj moz zahteval odgovore pa je priznala. Racun ima ze 4 mesece.
Ce zeli biti kurba naj bo kurba drugje.
Dela samo 4 ure, stanovanja si tak nikjer ne more privoscit. Smo ji dali vedeti, da ima cas do petka da gre.
Danes je sla k neki prijateljici. Tukaj ni vec dobrodosla.
Ponosna sem, da imam posteno mlajso hcerko. Moje starejse se ze pri 15ih letih ni dalo vec kontrolirati. Ni cudno, da je tako koncala.
Nekateri so pac rojeni pokvarjeni. Obe smo zeleli vzgojiti lepo, v posteni zenski. Ampak konec koncev se potem vsak odloci ali bo posten ali ne.
Moj moz ji je prepovedal vstop. Tukaj nima vec kaj iskati. Ker dela samo 4 ure ji ni bilo niti potrebno placati stroskov ali hrane. Ves denar je imela zase odkar je zacela delati. Nikoli ni nam dala niti centa, ker tega nismo niti zahtevali dokler ne bi imela sluzbe za 8 ur.
Od naju (starsev) je vedno vse dobila, ko se je solala. Tudi zdaj po soli je imela vse kar je zelela. Denar, hrano, streho nad glavo… nikoli ni rabla tega delat za denar. Pa je vseeno to naredila. Tako zdaj pa nak bo kurba nekje drugje.
Namesto, da bi ji pomagali s pametnim pogovorom ste jo zavrgli.
Anonimno 10292, 12.10.2023 ob 18:46
Namesto, da bi ji pomagali s pametnim pogovorom ste jo zavrgli.
Kurba je lahko pod svojo streho ali pri komu drugemu.
Teh 23 let ji je predobro slo. Zdaj bo vidla kaksno je resnicno zivljenje.
Smo se poskusili lepo pogovorit, ampak je laznjivka in tudi pokvarjenka, ki ni cenila nic.
In ti si mama?
O svojih otrocih pises ‘sestra in sestra’, niti ‘hci’ ju ne poimenujes in ti se imas za mamo?
Kolikor zaslug si lastis, da je mlajsa hci kao dobra, tocno toliko je tudi tvojih zaslug, da je starejsa hci kao slaba.
Tvoj otrok je odraz tebe kot mame. To ti mora biti jasno!
Starejsa hci je ocitno bolj na svojo roko in se ti ne usti komandirat, mlajsa hci se te pa se vedno boji in ima respekt pred tabo, ampak enkrat bo tudi ona odrasla in se bo postvila zase.
Beremo, da si se soocila s starejso, ampak ne s pogovorom, pac pa z obtozevanjem, iskanjem neke resnice in postavljanjem svojega prav v konfliktni komunikaciji. Kje se je izgubil ogovor o tem, zakaj nekdo nekaj pocne, kaj se z njim dogaja, kaj zeli, kje se je zataknilo in podobno?
Zvarek, 13.10.2023 ob 00:18
Pravilno, tudi js nebi zelel kurbetine pod svojo streho. Enako se bo zgodilo, ce zavoham alkojol, droge ali cigarete.
Lej ga ker čistunm, še cigarete ga motijo.
Zdaj pa razumem zakaj si končal kot zagrenjen, razočaran starec, ki čuti da je izgubil svoje življenje in obžaluje, da je imel otroke.
Ne niso otroci krivi, ampak tvoj značaj.
Ti nisi mama, si kar en mon incelček spet. Kaj za ena ženska/mama bo lastno hči (ali pa kogarkoli) klicala kurba. Primitivno bitje, ki se mu dvigne na neke izmišljotine. Tu je očitno zbirališče primitivcev. Drugače pa geni so hudič. Se prenašajo. Mora biti hudo jih gledat v živi obliki pred sabo. In se zavedat da so to tvoji geni, tvoja vzgoja, tvoj karakter na živih ljudeh. Mora biti hudič ko vidiš da si naredil iz svojega otroka nekaj o čemer primitivno bevskaš. Mamica ki ve kaj je onlyfans :). Ti je mož povedal? Aja ne saj res, si mon incelček, ki socialno zafura za to da punce gleda po netu medtem ko mu mamica štrudelj peče pa gate pegla
Ti132, 13.10.2023 ob 00:48
Prasica svetohlinska, ki si verjetno brezmadežno zanosila kot devica.
V petek 13.ti pride Matilda potrkat na vrata. Hčerka pa se te je rešila. Hitro steci v cerkev k farju in se vrzi v njegovo pušco.
Seksati in imeti otroka in biti kurba, ki prodaja svoje slike in videe sta 2 razlicni stvari.
Ce tega ne razumes potem si tufi ti neka kurbetinja.
Ko zafuraš lastnega otroka in ti to končno užge v male možgane (po 23ih letih) in ti je prva misel/rešitev, dajmo se ga losat in delat da ne obstaja. Da bi se z možem vprašala kaj hudiča sta naredila v teh 23ih letih da je do tega prišlo vama seveda ne bo nikoli padlo na misel. Da ti kaj takega pade na misel moraš biti starš. Ne pa eno pezde, ki lastne otroke kot potrošno robo vidi. Ko ni več koristno, ko ni več fletno in tako kot sem si zamislil da bi moralo bit (kar samo od sebe seveda, ne da jaz soustvarjam to)….adijo, ne obstaja več. Papa.