Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hči ima sex prijatelja, ta pa je njen bivši?!

Hči ima sex prijatelja, ta pa je njen bivši?!

Avtor teme vam vrže kost, vmes ne komentira, je kokice, vi pa še kar glodate kost.

In brez teh stvari ne zdržim. Veliko se s sabo igram kar preveč. Nobenega ne dobim, to ni fino. Ne bom več komentirala.

Pozdravljeni,
pravzaprav ste v zadnjih stavkih vse napisali.
Všeč ali ne, hči je polnoletna, pač po svoje vidi svet.
Rajši ji pomagajte, brez “izvlekla sem iz nje”.
Bodite ji samo mama, čakajte, da se bo sama obrnila
na vas, drugače bo težko za obe.
Srečno

Podobna zgodba. Pr 20 sm isto po dveh letih zveze sla s fantom narazen ker sva se tut skos kregala, nonstop sem bila pri njemu s edajala sem njegovim starsem denar za hrano ker sem bla tok pri njemu. Pa sva se po najinem razhodu se vedno dobivala. Jaz sem vmes se pogovarjala z drugimi, on isto. Žurala vsak s vojimi prjatli, pustila sm faks takrt pa si vzela res odmor od vsega. Zivela sva vsak svoje zivljenje zvecer sva se pa dobivala za ……..

po 1 letu teh igric sva pa spoznala dq sva rabla sam mal casa zase, mal svobode in da drjansko se na neki energiji ujameva in sva za skupi. Zaupava si velik bolj, velik bolj se ujameva, hodva okrog k prej nisva, ne kregava se, zdej si bova kupila stanovanje, oba sva nardila faks.

Tkoda iz moje zgodbe ni nujno da ce je bivsi pa da mlras za vedno zakljucit.

Če ima poleg dvopredmetnega faksa čas delat v tovarni in še ustvarjat špansko telenovelo iz svojga lajfa, potem to res ni kaj prida težek faks. Ali pa tvoja hči za faks nič ne dela. Pomeni se raje o tem z njo, ker obstaja velika verjetnost, da bo v tovarni tudi ostala. Potem pa bodo dejanski izpadi, ko bo še bolj nesamozavestna in razočarana nad svojim življenjem.

Tako lepo kot ti zivis svoje življenje… tamala je 2x toliko sposobna kot si bila ti pr teh letih. Ti nebi bila tako dobra kot si brez dobrga deca, pel ga na špricar.✌️

New Report

Close