Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hči in neprimeren partner

Hči in neprimeren partner

Hči,ki je odrasla in polnoletna+ 10 let si je našla partnerja, po mojem mnenju popolnoma neprimernega zanjo.

Sem tiho, nić ne komentiramo, noćem biti kaj kriva, a vendar…kako bi ravnale mame?

Mož pravi, bo pa domov prišla, će ne bo šlo,tako, da se ne vmešavava.

Kako bi, starši ravnali?

Težko mi je, včasih me srce boli…mame me boste razumele.Lp

Bolj ji boste branili, bolj bo zaljubljena. Če hočete, da bi šla narazen, bi ga jaz na polno hvalil na vašem mestu.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

V čem točno je problem, kot v tebi?

V kakšnem pogledu neprimeren? Ljudje smo si različni. Kar se enim zdi vredu, se drugim ne zdi. Lahko poznaš človeka več let, a še vedno ga ne poznaš. Ljudje se spreminjamo.

Odgovor na objavo uporabnika
Mitzy, 23.02.2025 ob 15:12

Hči,ki je odrasla in polnoletna+ 10 let si je našla partnerja, po mojem mnenju popolnoma neprimernega zanjo.

Sem tiho, nić ne komentiramo, noćem biti kaj kriva, a vendar…kako bi ravnale mame?

Mož pravi, bo pa domov prišla, će ne bo šlo,tako, da se ne vmešavava.

Kako bi, starši ravnali?

Težko mi je, včasih me srce boli…mame me boste razumele.Lp

Vprašaj jo: ali se prilagajaš, al si res srečna?

Če je res srečna, da je z njim in ji paše…pol ok…

Vprašaj jo tudi, če ji ustreže želje, ji pomaga do tega, da bi se srečno počutila…

Povej ji, da se mora imeti rada, ker ko bo otrok tu in ko bosta med polizala, bo pa jeba…

Veš, sodit take stvari….vse kar ji lahko rečeš je, naj se ima rada…da ji bo fajn….pol pa sam glej…

Ljudje se ne spreminjajo le pokažejo svoj pravi obraz

Poveš ji, da si zasluži boljšega in da naj se bolje ceni. To sem vcepila svoji hčerki že zelo zgodaj in hvala bogu se jo je prijelo. Ima moža, ki jo nosi po rokah in sta si ustvarila lepo življenje.

povej ji da lahko vedno pride domov.

in naj si postavi lestvico.kolkokrat bo se ok da jo bo uzalil.

npr. 10x ko jo uzali v 2mesecih. to je za it. uzalit mislim na. ti si butasta drz se kuhne . npr tko.

ko preseze 10. naj ga psti

Zakaj je neprimeren? Ji je nezvest, je vulgaren, grobijan, lenuh, nima ustrezne izobrazbe, je brez denarja, je nerazgledan, je nepošten…? Ali nič od tega. Hčerki lahko poveš svoje mnenje, odločila pa se bo itak sama. Ko je človek zaljubljen, žal ne posluša nobenega, čeprav se zaveda, da nima prav?

Nasvet365, 23.02.2025 ob 15:43

Poveš ji, da si zasluži boljšega in da naj se bolje ceni. To sem vcepila svoji hčerki že zelo zgodaj in hvala bogu se jo je prijelo. Ima moža, ki jo nosi po rokah in sta si ustvarila lepo življenje.

Se strinjam. Boljše, da poveš in je zamera, kot da si uniči življenje.

Jaz te razumem. Spomnim se kako je bila mama nesrečna, ko sem predstavila enega fanta ki ni bil pravi zame. K sreči je šla veza k vragu po enem letu. Nato sem spoznala moža, ga pripeljem domov, mami in oce sta kar zasijala, nato mi rečeta,  končno, to je pravi fant zate. Če je dekle zrastlo v zdravi družini bo slej ko prej spoznala absurd veze in bosta šla narazen.  Če bo sprejela toksičen odnos za normalen, pa nimaš kaj, njeno življenje. Naj te se tako boli, tu nimaš kaj, če bo slepa .

Mi smo si partnerja sami izbrali,otroci si bojo tudi sami zbrali.Mi imamo 4 fante in sem srečna,da so dobili sopotnice,da niso sami.Če so oni srečni,sem tud jaz.Tudi pri nas je razlika pa -9. 9 let mlajša.Eden ima sopotnico,ki ima otroka od prej.Ampak nikoli mi ni motilo.Ne leta,ne lepota,ne odkod je.Glavno da ima srce in dušo in pamet.Pusti jih,lahko pa je prau fanj fant.Moje neveste so zlate,da so vzele moje sinove.Vsi so se odselili in živijo svoja življenja. Pač tako je življenje.

Oni z juga imajo težko roko. Slovenca naj vzame za partnerja! Svoji k svojim.

mamica nehaj zavajt.  kolko je sedaj stara hčerka ??? polnoletna plus odrsla  plus 10. torej  je 28 stara?  ker ne vem koliko je stara sem šel čitat komentarje. prebral sem od ene maice. ki je svoji hčerki že od malega neki vcepila. feminizem in da so moški drek verjetno. ker je sama ločenka in samohranilka in feministka.   kaj sploh imaš ti za govorit? njen oče ima kaj za govorit ne ti. ti si imela njenh prvih 6 let za delat. pol pa do 15 ati njen. če bi se ti spoštljivo obnašala do moža, bi si ona našla takega, kot je oče njen. draga mamica, mislim da si živčna, ker veš da je prišel časm da se boš morala sama spopst z svojimi traumami in da boš ostala  sama z možem, torej moškim s kerim očitno nimaš uredu odnosa. i nsedja ne bo več ničesar, kar bi  te zamotilo.  če je nista vzgojila uredu, sta vidva kriva. al kdo je kriv?? v bistvu je kriv ata, ker ni bil dost močan krakter in te ni spravil v red. t kar delaš je izsiljevanje. to kar delaš podlo in svinjsko. kaj pa ti veš, kaj imata? mogoe je on samo krinka pa je v resnici lezbika. kaj pa tiveš stara. ti nič ne veš. ti še zase ne veš, kter dan je.  ti se raje brigi za svoj zakon. ker zgleda škripa močno.  ti nisi relevantna. če bi ti bila relevatna, bi te hčerka vprašala za mnenje in ali očeta. torej vaju  je spoštuje. torej ga ima da vaju jebe v glavo. kot si ti njo jebala kot otroka.  edina rešitev je, da prvo sama pometeš pred svojim pragom. to si ti prvo dolžna družini, možu in njej. ti  in tvoj mož morata prvo sama račune poravnat. pol, pa bo mala vidla, da si neki vredna.  to vam jaz drage feministke želim razložit na 1000 načinov.  ženske ste problem. velik problem. in sedaj imaš rezultat tuki.  kaj si sjala boš žrla. stara adijo si.  vege, fine, the end.  stara, kaj si ti misnla, da boš lahko glumila  do smrti. morala se boš pokesat.  ti si kriva. zelo enosatvno.  tvoja krivda je.  ker ja, v osnovi je kriv mož, ker je pezde. ampak zadeva  je že taka, kot je.  zdaj če si ti bila glava družine, si ti prevzela odogvornost.  keri več kot očitno nisi bila kos.  ZDAJ PA SPREJMI ODOGVORNOST ZA POSLEDICE.

neveste zate. evo še ena ločenk samohrsnilka, ki  je zafurala sinove.  tebi je prav da je uzel , ločenko, samohranilko, da bo pital tujega froca.  da bo froc vedno pred njim. da on nima nobenih pravic do tega froca, futra pa ga lahko. ti si fukjena  stara. ti si totalno fukjena. moški mora imet mlado suho lušno brez otrok , ki mu d 3 froce , njegove.  kako ste ženske ugabne.  samo jaz, jaz , jaz ,jaz.  ko pa ga bo nogirala, pa bo moral plačevt za tujega froca, boš pa rekla, saj meni ni ona nič slabega nredila.  ti si še ena zablojenka.

Anonimno 3469, 23.02.2025 ob 21:36

neveste zate. evo še ena ločenk samohrsnilka, ki  je zafurala sinove.  tebi je prav da je uzel , ločenko, samohranilko, da bo pital tujega froca.  da bo froc vedno pred njim. da on nima nobenih pravic do tega froca, futra pa ga lahko. ti si fukjena  stara. ti si totalno fukjena. moški mora imet mlado suho lušno brez otrok , ki mu d 3 froce , njegove.  kako ste ženske ugabne.  samo jaz, jaz , jaz ,jaz.  ko pa ga bo nogirala, pa bo moral plačevt za tujega froca, boš pa rekla, saj meni ni ona nič slabega nredila.  ti si še ena zablojenka.

Kako so pa kaj  tvoji otroci in mož?

Ja, vsak mora sebi zbrati,pa še ni v redu, veliko je razlogov, žal.

Neveste

te ne briga. ne govorimo o meni.  jaz sem tukaj za vas, BOG. zapomni si to. pa lahko mi verjameš, da je res tko. vse ve tukaj smske, ločene, poročene, vse bi imele takega kot sem jaz.  fse od vas.  ja? kaj misliš da v moškem zivljeju prideš do tega kr tko??  haahahha  kaj jaz pa si ne smem zbirat kaj želim? kaj pametni sposobni moški, se moramo sprijaznit z ločenakmi, debelimi, nespsobnicami??  moramo? to bi nam radi vsilili??   Mi  bomo dobili kaj želimo. koliko otrok ima mjaz je vseeno. nisem ženska.  poglej,  moški želimo, mlado, fit prijazno, skromno, sexy, pametno, pridno, poslušno  KI MI LAHKO DA 4 FROCE.  rzumeš?? ne ločenke zablojene. ločenka ima moškega, če je bil dost dober da muej dala pizdo in froce, bo pa še moral bit dost dober da greta na terapijo. ja??

Ali mehki ć v tvojem tekstu izkazuje jedro tvojega nezadovoljstva? Starši smo lahko nezadovoljni iz različnih razlogov, ampak če ne bi hči branila svoje izbire, potem bi že tako vedela, da ni pravi. Žal vsak potrebuje svojo izkušnjo, da se na njej kaj nauči. Tudi hči bo verjetno prej kot slej ugotovila, če res nista kompaktibilna. Neprimernost v smislu tega, da vama ni všeč, pa ne šteje ravno, zato bolje, da se ne vpletata. Osebno bi, če bi videla tri korake naprej, in bi imela možnost, začela delati na tem, da hčeri omogočim varen umik. Če bi bila v hiši, bi začela urejati ločen apartma z lastnim vhodom z izgovorom, da bo za oddajanje ali če bo kdo potreboval, ali pa bi kupila kje kakšno garsonjero. Če te možnosti nimata, bosta zelo težko vplivala na njen občutek svobodne izbire.

To je pač rezultat vzgoje. Morda nakažeš življenje v drugačnem okolju?

Nekatere preživijo svoj čas na vrtiljaku kurcev s tipi, ki jih vodijo naravnost v propad…ta čas izklopijo števec za “body count”. Ko se zaključi to skakanje s kurca na kurca in jih morda celo sreča pamet pa bi imele poštenega, delovnega, ki jih bo imel rad. Za večino je pa takrat že prepozno.

Anonimno 3469, 24.02.2025 ob 10:38

Neveste

te ne briga. ne govorimo o meni.  jaz sem tukaj za vas, BOG. zapomni si to. pa lahko mi verjameš, da je res tko. vse ve tukaj smske, ločene, poročene, vse bi imele takega kot sem jaz.  fse od vas.  ja? kaj misliš da v moškem zivljeju prideš do tega kr tko??  haahahha  kaj jaz pa si ne smem zbirat kaj želim? kaj pametni sposobni moški, se moramo sprijaznit z ločenakmi, debelimi, nespsobnicami??  moramo? to bi nam radi vsilili??   Mi  bomo dobili kaj želimo. koliko otrok ima mjaz je vseeno. nisem ženska.  poglej,  moški želimo, mlado, fit prijazno, skromno, sexy, pametno, pridno, poslušno  KI MI LAHKO DA 4 FROCE.  rzumeš?? ne ločenke zablojene. ločenka ima moškega, če je bil dost dober da muej dala pizdo in froce, bo pa še moral bit dost dober da greta na terapijo. ja??

Se opravičujem,ker sem mislila da piše ženska.Nevem zakaj? Nevem zakaj,se mi poraja misel ,da ste samski?

Raje samska do smrti kot pa moža, kot si ti.

Res.

Imam zlatega partnerja, enakega bi privoščila tudi tvoji ženi in boljšega ter manj primitivnega očeta tvojim otrokom.

stara forumašica, 24.02.2025 ob 12:19

Raje samska do smrti kot pa moža, kot si ti.

Res.

Imam zlatega partnerja, enakega bi privoščila tudi tvoji ženi in boljšega ter manj primitivnega očeta tvojim otrokom.

Za Anonimno 3469

Partnerja si izbiramo glede na našo podobnost glede čustvene ranjenosti v povezavi z našo primarno družino. V bistvu ste starši z vzgojo in vedenjem prispevali, da je vaša hčerka s tem partnerjem.

New Report

Close