Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hči Z.Jelinčiča

hči Z.Jelinčiča

V službi debatiramo o imenu hčerke Z.Jelinčiča.

Kako je ime 2. hčerki?

Alekseja Iris

Aleksandra Tisa

katero je zdaj prav?

Aleksandra Tisa.

Vtipkaj v google “Aleksandra Tisa Jelinčič” pa ti bo vrglo morje zadetkov ven.

Plemenita je sigurn prav

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

prva je Aleksandra Tisa
druga Alekseja Iris

Ne vem kako lahko debatirate in razglablate, če nimate pojma kako je prvi hčeri ime.

se opravičujem. sploh nisem vedela, da ima dve hčerki (kdaj je druga rojena??). Tisto “2. hčerka” sem dojela kot drugi otrok.

sorry.

Točno tako kot je napisala Tečka.

Druga hči je bila rojena ta teden.

Liza? je spraševala za ime 2 hčerke?! malo preberite preden komentirate brez veze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Približbo lahko sklepam, kako bo ime tretji. Neki na Aleks. Pa še neki rastinskega.

Tretja bo

Aleksina Jelka.

Al pa Marjetica. Al pa Narcisa.

A daj no – dobro veš, da je spraševala točno za ime te novorojenke, ki jo ima z Moniko in ne na sploh njegovega drugega otroka.

KAKO BO IME PA DRUGEMU SINU.????

PRVI JE NAMREČ KLEMEN!!!!!!!

Zaporednja ne morš enoznačno določit zgolj na podlagi prvega člena. Dokler poznaš samo prvi člen, je možnosti za drugi mnogo. Na primer, zaporedje, ki se začne s številko 0, je lahko Fibonaccijevo, aritmetično, geometrijsko,itd…
Zaporedje imen, ki se začne z imenom Klemen, je tako lahko mnogo. Zato predlagam, da počakamo na drugega Jelinčičevega sina, skratka da preskočimo ugibanje imena za drugega in raje skoncentrirano in energetsko varčno počakajmo na morebitno potrebo po ugibanju imena za tretjega sina, ko mo rasikaj več znano.

Domen ali Tilen

Tudi jaz sploh nisem vedela, da je bila njegova žena drugič noseča. Čist premalo spremljam trače! :))

Kolikor vem, ni Alekseja Iris, ampak Aleksija Iris. Sem ravno včeraj brala mislim da v Slo. novicah.

Kakorkoli, če bo tretji z Moniko sin, najbrž ne bodo šli po kopitu od Klemnove mame, ampak bolj po Monikinem.

New Report

Close