Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek he he …

he he …

http://www.glasujzame.com/index.php?action=show&type=profile&id=9999

In zdej bodte pridni in glasujte … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

madonca……. to gre pa zares…….

ok, ti grem dat en glas……..

hihi……… si ti ena tička…….

:)))))))))))))))))))))))))))))))) ma … za res … .. kr tko … 😀

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

čaki, se glih prjavljam……. potem ti dam pa eno desetko…… kukr da si na faksu!

EJ ZAKAJ PA SI SesTRO GOR RUKNILA?????

ti ti bugi….a te kaj matrajo……

leta letijo - iščem stevardeso.....

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … če že na faksu nisem dobila nobene desetke, jo bom pa vsaj na netu … :))))))))))))))))))))))) … he he . .

Lp, Bgv

Hm … viš … zdej si mi dal pa res idejo … da bi lahko dala gor slikco, ki ni moja … huh … Čaki … grem takoj zamenjat … :))))))))))

A če me kej matrajo … ma ni hudga, Razo … ni hudga … ;))) :))))

Lp, Bgv

pismo, zdej sem se prjavla….. pa ne vidim kje se glasuje…….. hmmm……

ohoho…… zdej vidim, da piše, da ne morem glasovat za isti spol……

ohohoho…… ku sem koma…….

Ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeee … :(((((((((((((((((((((( … … Pol pej neč … Vseeno hvala z truudd …

Enga cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooka sam zate … :-***

Lp, Bgv

ehehe…… sem si hotla spremenit spol……. sam zate…….. pa mi ni pustilu……… hihi………. no, pa drugič…….

čauči tjadol

Ma ku si zlaaaataaaaaaaa … :-*****

Ben … … se bom pa še kam drgam prjavla … :))) ;)))) he he

Pozdravčk če gor h tebi …

Lp, Bgv

haha..lumpa…bom naredila domaco nalogo..bom..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Evo ti – poslano in ocenjeno… Pa k spovedi bom morala, ker sem se pod lažnim imenom prijavila in celo upala trditi, da sem moški, hihihihi….

Zdaj pa poslušaj še to logiko… Prva ocena naj bi to bila (vsaj tako piše, da sem edina, ki je doslej glasovala). Evo, kar kopiram:
Komentarjev: 0
Število točk: 10
Število glasov: 1
Povprečna ocena: 8.0328
Od kod torej taka povprečna ocena? Ali je to “nomirana” vrednost? Hmmm…

Pa brez skrbi – prijavila se bo cela kletka in ti sama 10-ke dala 😉 – boš dobila laskavi naslov Miss http://www.glasujzame.com hehehehe….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Pa kaj te je pičilo?!
To bova še predebatirala na drugem kanalu…;-)

:))))))))))))))))))) He he … ma ja no … recimo, da se potegujem za ta laskavi naslov … :))))))))))))))))))

Sicer pa … thanks mishika … :)))) ;)))

Lp, Bgv

New Report

Close