He , he , kaže da je Nikita …
… mal nerodna v izražanju :)))
Včeraj sem ene dve spustila Tommyju na uni temi o NadiK. , pa me je razumel , bogi fant , da mu dajem prav , pa še bogi Posavc se je ustrašu za svojo prihodnost ….
… zvezdica je razumela , da bo ohcet …
… zadnjič sem s svojim pisanjem nevede in nehote prizadela res dobro prijateljico
… moj Janči se je tudi naučil , da dvakrat preveri , ko mu kaj napišem , ker sva tud že mela nesporazume …
… enkrat se me je celo Šaško ustrašil , ej …
Ecco , zaenkrat se edino moj zajec drži neustrašno in mi zaupa in se trudi , da bi brala med vrsticami in v duhu mojih siceršnjih prepričanj , he , he in tako ne nasede glih vsaki .
Zdaj pa glede na vse skupaj odpiram eno anketo , ki mi bo pomagala , da se malo poučim in po potrebi modificiram svoj način pisanja ( ja , zajec mi očita tudi , da sem včasih ostra ku nož ali pa da udarim ku z macolo )
A je res tako ?
… ker namreč Nikita sama sebe dojema čisto drugače , ker nima žleht namenov , se ji tudi njeno pisanje ponavadi ne zdi žleht , samo …. vsi je pa res ne poznajo do obisti …
šefica bla ino šefica ostala ne de:)
najprej nardi celo hajko pol pa praša gmajno za mnenje;-)
tale škrat močno razmišlja o povabilu Nikitki
za vstop v Butale :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99999
u Butalah nucamo nujno dobre macole, da kedo kej komu nasede je pa tudi ziher za neki dobr ne de (mrbit nova poza pri sek.anju)
zdej mam pa celo piz.arijo s pripravam na referendum ker sem
toolk gmajnovcov že puvabla, da ne vem če nov zmankalu placa ne de…
.. ubrala pravo taktiko ;)))
Ej , prvo pravilo – najprej streljaj , pol pa praši “ko se tamo muva” :))
Nikitka se pa sprašuje , čist resno , če ni kej v žlahti z Butalci , ker ima včasih dolgo lajtngo in kej zameša in zabluzi , ja , pol je pa piz…..ja in se je treba opravičevat levo in desno :)))
… se ji pa zdi , da se s severnico kar poštekata ( he , he , obe mal v levo mahnjene , a ne ?!)