he, he
Ah ja. Tudi moja svakinja se je hotela oddolžiti, ker smo jo vzeli s seboj na dopust. Odločila se je, da mi bo temeljito očistila hladilnik. In mi zmetala eno precej drago kolekcijo sira v smeti.
Ampak naj si ne jemljem k srcu, je rekla. Itak so bili že vsi plesnivi.
No ja Margot, plesniv sir pa res ni več za v hladilnik…. 🙂
Ampak taka razstava…. kdo to hodi gledat?
Ljudje, ki jih zanimata konceptualna in sporočilna umetnost?
Enemu našemu publicistu je gospodinjska pomočnica v nulo čajnik spucala, gospod je prej 20 let patino vzdrževal…
Enemu našemu publicistu je gospodinjska pomočnica v nulo čajnik spucala, gospod je prej 20 let patino vzdrževal…[/quote]
Oprosti ampak žal ne razumem kaj je tu sporočilnega in še umetnost zraven? Razmetane flaše in kup smeti?
A to je treba it v galerijo gledat, kjer za vse to še plačaš vstopnino?
Enemu našemu publicistu je gospodinjska pomočnica v nulo čajnik spucala, gospod je prej 20 let patino vzdrževal…[/quote]
Oprosti ampak žal ne razumem kaj je tu sporočilnega in še umetnost zraven? Razmetane flaše in kup smeti?
A to je treba it v galerijo gledat, kjer za vse to še plačaš vstopnino?[/quote]
Od koder najbrž lahko potegneš kontrast med šampanjcem kot simbolom izobilja in steklenicami cenenega alkohola, nakupljenem v najbližjem diskontu, pa najbrž je vse manj konfetov, balonov in ostalega okrasja, ker folk pač špara.
In ne, če tega ne razumeš, ni nobenega razloga, da bi hodil na tovrstne razstave. Odgovor je torej: ne, ni treba. 🙂
Vsakemu kolikor toliko normalnemu moškemu se je že zgodilo, da je kdaj ženska za njim pospravila garažo ali delavnico. Ko je moja to storila z našo garažo… 14 dni nisem našel orodja.
Od tedaj… ženska, ne dotikaj se moške umetnosti, če ne razumeš njene praktičnosti.
Forum je zaprt za komentiranje.