He left …again…
Po vsem, kar spregovorjenega nikoli ne zaleže, me je znova zapustil. Le v trgovino sem šla. Kakor prvič,pred meseci, ko je prvič odšel – zjutraj, ko sem skočila v mesto, da nakupim najslastnejše croissone zanj … Odtlej sem imela vedno kruh v naprej shranjen doma. In se je obneslo.
Do danes.
Danes, kakor tudi takrat ne, pa vzrok odhoda ni bil kruh …kruha nam ne manjka…le njegove igre ne poznam. Pravila se spreminjajo zelo impulzivno. Zakaj da ni ostal z mano? Ker mora v divje vode … sam…brez mene.
pač … kr nekaj….ni mi lahko danes. imela sva lepo splaniran vikend. najin. en po dolgem času res le najin. pa sem mu zopet odveč. pa saj mu nisem, le noče … jaz pa si želim … ljubiti ga tako, da bova oba srečna. sedaj ni zares srečen niti on, niti jaz. vendar on zmeraj odide, ko … ko se odloči oditi. takrat pač odide. in se ne vrača. nikoli isti dan. vedno, ko jaz pretrpim svoje …
pač trpim. lahko trpim in ljubim obenem. če so to moja čustva, potem je temu pač tako …
Seveda, naivna, kot sem, iščem sočutje ..od vas, gospoda, ga celo zares pričakujem, v povprečju …pa hvala v naprej …
Ne smeš si dovoliti, da pride nazaj. Že prvič je bilo dovolj. Verjemi, je potem vse bolj slabše.
Prišel je danes. Zdaj sedi zraven mene in pravi, da naj napišem, da se je vrnil.
Vprašam ga, če je to kakšna garancija? Za danes vsaj? Le smehljajoče se odziva 🙂
To zaenkrat…
to be continued …
kaj pa če bi si našla enega tipa, ki bi bolj mislil nate? ker baje se v zvezi enkak spodobi, da ne odideš ko se ti sprdne, amapk se sem in tja spomniš, da imaš v življenju še eno osebo poleg lastne riti.
po drugi strani, če bi imela takega tipa, bi ti manjkalo drame, ne bi imela nič za pisat, jokcat..
ostanita drug z drugim in se igrajta čustvene igrice, pa bosta srečna s svojim dramatiziranjem, pa še drugih ljudi ne bosta v depresije spravljala.
samo smejim se in nasmiham….haha
Lahko za probo odideš ti.
Ali pa že vnaprej kupiš nove ključavnice in jih zamenjaš takoj ko naslednjič izgine.
Predvsem pa se nujno začni imeti rada.
Morda prebereš tale odgovor:
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=124&t=11077508&p=11812728#p11812728
Sicer pa – človek, ki se ne zna ali noče vživljati v druge in jih neprenehoma vpleta v svoje igre, je sociopat ali narcis, morda kar oboje. Predvsem pa ne oseba, s katero bi želela zapraviti svoje življenje – končati ranjena krvaveča, do smrti utrujena od nenehnega boja.
Življenje ni igra, je blagoslovljena možnost biti v vsej pristnosti to kar si. In pravica imeti ob sebi človeka, ki te takšno tudi vidi in ki ti tako neposredno in jasno, brez ugank, muhastih nestalnosti in čudnih iger daje spoznavati sebe samega.
Forum je zaprt za komentiranje.