Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Heeeeeeeeeej

Heeeeeeeeeej

.. naša štefi zdejle na 2. programu TV Slovenije :))))

vuau :))))))))

za znoret!
Pa ne da ti gledaš TV??!
:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ja no prej bi povedal a ne?

hehehehehe čist slučajno ker sem že cel popoldan na off… grpa pakostobolja in.. ni druzga za počet, kot gledat TV :)))

hja perla.. je blo čist trenutek pa pol, tko da ni blo prej za povedat.. čist slučajno sem preklapljal po kanalih pa eto.. štefi :))))

Tole mi pa smrdi na neki drugega…

Vidim Janija ko en mesec žica Stephančko če lahko to na forumu objavi, le ta se ne pusti za noben dnar, pol pa končno popusti in reče okej,,,ampak ne prej kot TIK KOT BO na sporedu…

Bogi Jani…Itak
:)))))))))))))))))))))))))))))

A sm zadel?

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

sfalu :)))) verjetno si ujel debato o tem, od kje se s štefi poznava :)))) pa sem moral najprej njo spraševat, če je za povedat na forumu al ne :)))

res.. nč ni povedala da bo na drugmu programu, nč nisem jest vedu.. majke mi :))))))9

ajd soprano 🙂 lep večer :)))

Kera odaja pa j’bla to, ku jest nč ne najdem ????

A bo ponovitev ?

Štefi Talk !!!!
Jani je bil dost priden.

Jani tebi pa nočko pa lubčka
:))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

saško…bi še razumela, ko bi njemu poslal LE nočko, a MENi lupčka :-))
tako pa………………..??!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hahaha, tukaj ni nobenga fehtanja.-))
je le branje želja iz oči………..brez besed :-))

Jani, povej Saškotu, da še doma tega ne povem…kaj šele kje drugje…..

da nsiem tak tip človeka .-))))

Ja tako pa je pri nas..hehehe nič nenavadnega štefi…običajno…nam heheh k mo skupaj že..hmmm skoraj 4 leta…jep…!!:)))
Madona kak čas beži.)))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

hahaha, ampak….
vseeno…tisti lupčk….!!!!!!!!!!!!!!!
ZAKAJ NE MENI??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!

ZAKAJ GLIH JNIJU??!!

:-=)))))

heheheh zato objasnit pa mormo na 4 očke razložit…mmm tako kot zvečenje klinčkov od maričke…heheh tega se preko pc ne da…)))

New Report

Close