HEEEELLOOO!
Zdravo in srečno, bači in auguri vsem na gmajni. Po 14 dneh spet tuki v službi. Smrk, smrk. Mal dopusta, še več nege. Smo pasli vodene koze. Drugače je pa bilo božansko. Vstajanje ob 10.00, včasih tudi direkt v kosilo. Becky tako rada spi. Sploh zjutri, ko je treba v službo.
Kaj ste pa vi počeli vse te dni?
Ah ja, sem malo posrfala po teh forumih in ugotovila, da še nekdo uporablja moj nick. Zbiram predloge za nov nick. In seveda takega, da ne bom komu skočila v zelje.
En lep snežen dan vsem skupaj!
L.
Seba, živjo. Zdravo in srečno v tem lepem novem letu. Letos se bodo zgodile same lepe stvari, jaz sem si tako zamislila in tisti tam zgori me bo vsaj eno leto ubogu.
:)))))))))))))))))))) Ja Becky zadnje čase tu gor bolj bere kot piše. Ste zame mal prehitri. Si bom tajnico (boljš tajnika;))) zrihtala. Neki v stilu Indiana Jones.
Smo bli cela okrnjena familija (4 – 1 tavelika , ki itak hodi okoli samo še s tistim svojim črnim kraševcem
Kofečke – yeeess !!!
Samo se moramo skoordinirat , ker , če Boh in vreme dajo , grem jutri probat jahanje po tem vzorčku snega , ki ga imamo , v četrtek imam od 4 – 6 italijanščino , v petek imam en randi napovedan , pa ne vem še , kdaj – eko , bi lahko bla ali sobota ali drugi teden (razen spet torka in četrtka ) .
Javi se kaj !
Pozdravi K. Btw – kako je ?
Niki in M. so po starem – kar pomeni , da se ni niti za hvalit niti za pritoževat
kej pa vem – mormo počakat na konc leta da bomo vidli če je blo pametno ne de:)
jest bolj malo sklepam – me spominja na sklepni račun:))))))
rajši nič več ne predvidevam, ker s predvidavanji je tko, da lohka tuki jest bogi butalc do nezavesti nekaj načrtujem, pa pol zmeri vse drgač izpade.
od cefizlja pa do župana ne de;-)
zaenkrat mislim da je bolj koristno da skušam vsak trenutek po svoje izrabit, ne rata zmiram, mi gre pa čedale bolši:)))))))))))))))) YEEES još malo pa ZIHER BO..
..doniš… je verjetno v mojem primeru bolj koristno kakšnga kleparja
najdt ku pa kšn sklep….
viš pa sm najdla sklepna beseda