HEHE …
Jst imam pa danes oblečene moje prve nosečniške hlače … :)))))))))))))) … hahaha … :))))))))))))) Jih imam sicer zategnjene do konca … elastiko namreč … :))) … sam je full fajn občutek, da imam na sebi nosečniške hlače … hihihi … Imam pa čez dolgo volneno majco, tako da zgledajo čisto normalne … :)))))))) da si ne bo kdo mislu, da hodim že ku prava nosečka okrog … :))))))) ;))))))))
Lp, Bgv
No … sej jst bi še vedno najraje hodila okrog v oprijetih hlačah in vrtoglavih petah … … sam …. kaj ko me je že vse tiščalo … Še tiste ene hlače, ki so mi bile še prav … … … sem mogla začenjat odpenjat gumb ko sem sedela … :(((((
V teh sem pa tkoooooooo komot … :)))))))))))))))))))))))))))))))))) hihihi …
Lp, Bgv
Ha … lahko rečt ne preveč papat … ko pa sem skoz lačna … :((( … še najbolj pa zvečer, ko se vležem v posteljo … Ohjoj … takrat bi pa mater božjo pojedla … :((((((((((((((((((((((((((((
IN zanimivo, da grem s kilami gor toliko kot je treba … V zadnjem mesecu sem šla gor ravno tisto eno kilco … :))))
Uh … številka? Preveč me vprašaš … ker imam to srečo, da imam doma krojača … nameč mojga zlatega tatkota, ki mi je zašil te hlače … Drugače pa sem prej imela številko 38 …
Lp, Bgv
:(((((( Smrk … A veš da tisti, ki vejo da sem noseča pravijo, da res že nekam čudno hodim … :((((((( Bolj na široko … :)))))))))))))))))))
Da ne govorimo, kako se kobacam ven iz avta … še posebej sedaj v vseh teh zimskih oblačilih … :(((((( Ohjoj … kaj šele bo čez par mesecev …
Lp, Bgv