hehe..zajčku se zmeri kej zgodi…
Moji , moji , tole vam moram povedati je se zgodilo zares , pa je meni hecno bilo , a lepo :)) .
Nek dan nazaj , zvečer dobim sms od mojega znanca , ki je tisti večer želel govoriti z menoj in me je preko sms vprašal če je to možno tisti hip..
pa sem seveda , sms spreslišala…
nakar mu naslednje jutro pošljem sms z opravičilom , da sem to spregledala in mu dopisala : želim ti lep dan..
čez nekaj trenutkov pride sms nazaj in gor piše :))))))))
” Ne poznam te ” mala ” , rad bi ti pa povedal , da je to službeni telefon in tvoj sms ni prišel v prave roke ! ” Vseeno naj ti zaželim lep dan ..
Pa sem se mu nazaj zahvalila in mu povedala , da sem ja pozabila , da je to službeni gsm , da sicer tko al tko ni nič narobe niti kaj takega..in da je zelo prijazen :))
ker mislim , da me je znanec hotel le povabiti na piknik…
Pa je tip napisal , da je oki , če le lahko pomaga ..
In sem se poslovila :)))
In se je nadaljevalo ..čau ..pa bye in tko naprej..ej meni je bilo tko hecno :))
pišeš sms ne veš s kom :)))))))))
Heheh jep…..kolkokrat se je meni zgodilo,da so klicali napačno številko.Seveda ONi -he- meni…in potem hoteli kar debatirat..heheh res zanimivo..Eden,ki je klical zelo pozno je celo hotel vedeti,kdo sem k mam tak fleten glas, tko prijazna..in če lahko še pokliče..heheh da dol padeš….in celo res je klical,ker mam dober memory-poznam štimo glasu in se je sprenevedal češ da želi tega in tega..heheheh
No tisti zgrešeni sms-i so pa resnično zanimivi…..lepo vljudno odpišem nazaj in povem,da nisem prava,je res zanimivo čitat reakcije na drugi strani….
Pa še neki..a ni zanimivo,kličejo,vidijo da so se ušteli…tisto rdečico čutiš na obrazu,ko jeclja joj a ni tam ta in ta..pa rečem da ni in potem reče…..ja kdo pa si ti?Jaz pa odvrnem..ja raje povej kdo si ti!! heheh pa je…potem smeh in dobiš občutek,da sploh ni razočaran kej je zgrešil..heh dva dni nazaj se mi je zgodilo k je nekdo želel rudija…hahahahahah dol padeš!
No , evo , mislim , da zanimiva tema…če se je še komu zgodilo kaj podobnega ?
He, človek res doživi vse sorte pa torte :)))))))
Ne želim , da izpade , da je to moj namen…sicer saj me poznate..
sem pa vedno imela občutek do soljudi , pa mi tudi hec ni neznanka .
Vse kar naredi veselje meni , tebi , njemu , mi je blizu in lepo.
Ker ljudje premalo komuniciramo na tisti bolj prijeten in sproščen način..
nič ni slabega v tem..
meni je poba ostal v lepem spominu :)))
Meni se to še ni zgodilo…so me pa nenehno klicali…kot da imam gostilno, ker je bila vmes drugacna samo klicna stevilka…moja 041 …gostilniska pa 031 in ves kaj…to pa niu bilo tako romanticno kot tvoje…zajcika moja…so bili klici ob OB najbolj nemogocih urah…in kljub temu, da sem klicala gostilno in jih mal okregala;)), pa saj oni niso bili krivi, če so ljudje…vrteli napacno stevilko…in nekega dne, mi je bilo vsega dovolj…in sem sprejela neko narocilo…aha zrezke v omaki;))…pa strudelcka so hoteli,ihihhi, vse to mamo ni problema, saj sem imela res;))…bila sem lumpa…tko…in ne bos verjela, od tistega dne, klicev napacnih ni bilo vec…so sesteli 1 in 1…in ugotovili, da vrtijo napacne stevilke…in potem jih je gostilnicar lahko opozarjal na stevilko…hahaah