Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hehehe

hehehe

saj res: zakaj kaznujejo samo prostitutke ?
Zakaj ne tudi moških, ki jih tam zalotijo?!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ker delajo na črno in utajijo davke, tipi pa sam plačajo, that’s all.

Sploh pa že dve leti ne kaznujejo ne enih ne drugih, ker je ta dejavnost pri nas dekriminalizirana. Ni uradna, ni pa tudi pregonljiva.

Druga stvar pa je, kjer se gre za kake “uvožene” atristke, brez papirjev, zaprte in preganjane ipd, kjer so elementi drugih kaznivih dejanj.

Sama spolna telovadba pa ni več preganjana.

Še kaj ?
:)))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

nič.
moja zapisana misel, je bila samo škodoželjni preblisk ob gledanju prispevka na TV…..Misel, da bi se to res zgodilo, se mi je zdela špasna in zabavna.

Samo mimogrede še bolj resen dodatek:
lani enkrat, me je štopala neka deklica in potem , ko sva se zapletli v klepet, do Kopra je bilo očitno “ravno prav km”, mi je povedala, da si na tak način služi denar. Najprej je imela Zoisovo štipendijo, ki jo je zaradi slabega povprečja izgubila, pa je začela na tak način………
pa še kaj bi se našlo

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

A imaš njen GSM
:))))))))

BARABA!!!!!!!!!!!!!

:))))))))))))

The best in life is free

Zato,ker moramo bogi pobje plačat!
DDV pa punce ne odvedejo!
Jasno?

Mi daš njen mobi?
😉

Zdej vidim,da sva oba isto napisala!
:-))))

se bom na vse pretege pomatrala, pa jo poiskala.-))))
Takn fajn fantom kot se mi zdita vidva, pa človek res mora srčno rad ustrečt :-))

A misliš,da nama bo dala kaj popusta na pokvarjenost?
😉

hm, dvomim. Če vama bo pa le preveč zaračunala, vaju za tolažbo odpeljem na sladoled, da prideta mal k seb……
A bo pomagalo?

:-)))))

zakaj pa deci sploh obiskuje take deklice????hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

leta letijo - iščem stevardeso.....

Pravzaprav me ne zanimajo plačljive!
Se najdejo tud zastonjske,hihi….
;-))))

eh, eh, eh, zakaj pa tega nisi že prej povedal?

jest pa gruntam pa gruntam, kak bi vaju potolažila, če tam ne bi bla zadovoljna :-(((((((

Štefka.
Ma saj si fejst punca……sam,da bi si pustil bejbo od ene druge bejbe rihtat…ne!
Bi pa že mal preveč trpel moj ego.

P.s.: sam namigni nama s Sašem,ktera rada da….pol bova že,hehe!

eh, če bi bila jaz moški, potem mi take bejbe, ki bi takoj rade šle z menoj, sploh ne bi dišale…
To pa res ni v naravi moškega – lovca !
On je ustvarjuen zato, da lovi, in ne, da mu piške kar same letijo na kup….
To bi v kameni dobi pomenili degradacijo .-)))

Jaz živim v železni dobi.
En kup metala not po meni…..
;-))

men so bli pa tisti iz kamene dobe všeč:
so te s kijem po glavi in potem so ženske, po moje prvič in zadnjič v zgodovini, ubogale moškega….

saj v železni dobi je blo podobno!
Si zamahnil z mečem…pa ni blo treba več kaj ubogat.

oh, tisto, z mečem, je bilo dokončno!
ko je bla glava enkrat na tleh .-)))

s kijem in potem .vse ostalo, je blo še bel naravno :-)))
PS
a si gledal JAMSKEGA ČLOVEKA?

če ne, si ga sigurn oglej :-))

Jest bi vseen uno številko mobija :)))))))))))

Sej ne za nič nerodnega, eno raziskavo delam.

A rabiš pomoč frend?Mogoče eno roko?
saj veš,kje me najdeš,ne?

vredu Saš.
Jaz se bom še naprej trudila, da dobim tisti mobitel, da zarad mene ne bo ostala država slovenijas brez izjemne doktorske dizertacije:-))

Ena roka mi je dovolj za manu-fak-turo.

Ko bova šla do Udin, pa vsekakor v dvoje, frend.

Prva dobiš poročilo, izvod knjige in še na kalamare te peljem.
Takole iz ustnega izročila je najbolje, ker ne srečaš vsak dan Zoisovko.
Ponavadi niso glih odprte glave :)))

New Report

Close