hehehe
vsak je za kaj odprt:
nekdo za nogomet, pa zna naštet vse lastnike nog iz vseh NK.
Drugi vedo iz rokava strsdt imena vseh misssic 50 let nazaj.
ti boš verjetno expert iz vaginalizacije, če še kar naprej vztrajaš pri tisti telefonski, ane>?
Ne, gre toliko za vaginalno disertacijo, kot za precej pogost fenomen posluževanja predstavnic višjih slojev ali izobraženk, po tem načinu zaslužka, kar je pravzaprav paradoks.
Na nek način presegajo običajne floskule in stereotipe o preganjanih, zasužnjenih revicah iz vshoda, ki vsekakor tudi so, ampak naše domače, Slovenske intelektualke, feministke, študentke ipd…me vsekakor bolj zanimajo.
slovenske intelektualke so postale izjemno občutljive, zlasti še po pogostih obiskih pri sanji rozman in pod strokovnim vplivom mance košir in njenih feminističnih bralnih krožkov, da o pogubnem vplivu miše molk, ki sicer ni intelektualka, bi pa rada bila, ne govorim.
nemsto da bi se zgledovale po rosi luxemburg in in ljubhici Jerneja Kopitarja, evo, ti pa zganjajo konkurenco lepoticam, ki prihajajo iz divjih postkomunističnih držav, koder za zajtrk še jedo mačke in pijejo volčjo kri.
če vpraša, kdo bo delal, je odgovorov več.
kdo bo pr nas pomival posodo, vem.
kdo mi bo jutr opral avto, še zdej nimam pojma.
Marx & engels sta bla srečkoviča
poznala sta samo nekaj vrst dela, dons je pa tega .kolikor hočeš
potem si pa nekej posebnega :-))
večina moških zlo rada razlaga o svojmu avtomobilu…potem pa ga nekaj časa poslušaš, pa poslušaš, potem pa mu rečeš, ej, dragi , na to se jest nč ne spoznam, men zadošča, če poveš , kešno barvo avtomobila voziš…..
večina dobi solzne oči…od besa :-)))))))))))
No poponoma priznam…teh kretenov je več kot za en Piranski zaliv. Žal.
Žal nam zbivajo ceno.
Čeprav je avtomobilizem, predvsem pa njegova veja rally pri meni takoj za ženskim vprašanjem, si nisem še puncam drznil nakladat o plehu.
Razen v nekih čustvenih smereh, ko me odnese kaka razlaga o dinamiki vožnje, bočnem drsenju, ipd…NE GLEDE na znamke, letnike, cene, opremo.
Vzburja me VOŽNJA, ne pa blagovna znamka.