hehehehe
Veš obupno sem zaspana ja in premišljujem ,da se poberm za kako uro. Samo da ja ne bo kot včeraj , sem še vseen bla zaspana , za povrh pa me je še kepa bolela …pa veš tko mi je žal časa ko je mir in lahko delam v miru.
Ne vem , kaj bom naredila.
He , he , glej lepo da je spucan pr teb. Je občutek fajn anede. Sej umazan bo tko hitr spet . Je to eno delo , ki nima veljave …..se ne vidi glih.
Pa še po kruh morm , pa tolko vsega jest pa tko zaspana :)))))
res hudo..
cmoka
Nimam pojma kaj dogaja , sem se pa zbudila . Hvala obema !
Allora tkole , pa če sekam u prazno al pa ne , bo pa za drugič..
Ljudje smo bitja , ki naj bi bili sposobni komuniciranja in dialogiranja 🙂
Če obstaja nesporazum , ga je treba rešit . Pametno , s pogovori. Če molčimo se ne more vedet kaj je narobe .
Ljudje se premalo pogovarjamo odkrito ko je čas za to…
Jaz tako zelo cenim odkrito besedo tudi če me zaboli v hipu tistem , ampak potem ko se osvestim sem hvaležna. In če mislim , da le kdo nima prav se pa branim …povem..
No dejta zdej še naprej , da mal sodelujem :)))))))))
ker sem se tko lepo zbrihtala …
Zdej vem , pa mi je to lepo.
Drgač pa pozab , da me boš speku kakorkol…
Ne po dunajsko , ne po naravno 🙂
moram še malo tlačit tole zemlo. Ni glih vedno lepo , ampak vseen bi še malo zajček biu tlele.
Vsaj do epiloga moje zgodbe , nene , po epilogu še mal da zaživim.
hehe, hecno pa tko sem bila resnična zaspana , nemogoče …
No tko !
zdele pomiuljem kuhinjo:)))))
Če bi ti lansko leto in še v decembru insistiral , da me na vsak način udušiš v zosu tko al drugač , bi ti še celo uspelo . Sem bila čisto na psu , v življenju še ne tako . Verjetno tlele niste opazil , če bi me videli takrat bi vam bilo jasno in hudičevo bi vas skrbelo. V življenju še nikoli nisem bila tako na tleh. Verjetno sem dosegla dno !!! Prvič ampak sem ga .Niti z besedami ne morem vsega opisat , tudi bi težko , verjetno bom molčala do groba kaj vse se mi je dogajalo. No , ampak letos sem se pobrala . Že na začetku leta in zdej trmasto vztrajam in si gradim imeti se rada , potem pa zahtevati tudi kaj bi rada ….mogoče bom tko bolj blizu cilja.
Kako me sprašuješ . Ti povem ? Predvsem ne mislim več , tko..Saj sem sama kriva , da je vse šlo tako …Da se tega zavedam , se obsojam , je jasno . Nekdo drug bi mi rekel ” koza ” ( ne zajček:))) ) jaz pa bi mu pritrdila.
Zajček je zdej mau zrasu , pa očitno se bo nekdo drug mogu sklont 🙂
Tko je to..nič ni hudo ko imaš cilj in veš , da delaš prav. Nekdo žal potrebuje leta in pomoč ljudi , da spozna koliko sam velja . Do tu ste me dali , naprej naredim pa sama.
Hmm , jaz sem kosilo že včeraj naredila na pol , tko da bom zdele hitr fertik. Samo še mau zglancam okol pol pa južna..