Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hej……..

hej……..

….Če v roku 15 min ni odgovora kar grem. Pol boste pa jokal hehehe

Ej, prjatu, kakšen odgovor pa ti rabiš?
Ne hodit, ne odidet, ne se izgubit, jaz
že jokam, ma kaj jokam, tulim, bemtiš,
da so me tuki okrog vsi siti, tuuullliimmm!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Aha, vsaj eden, ki me bo pogrešal hehehe. Marija lahko nehaš tulit. Kaj počneš?

Čau Seba…..kako si?

Slabo, ker se noben ne javi.

Kako si pa ti mami

Š@!#$…brez mene ne greš nikamor,hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Špičonka, pa kje si ti

Opa…si me ujel…ja tukaj ob tebi, pri tebi…da ne nadaljujem, saj veš na…hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tudi bolj slabo….

Kaj pa je narobe. Upam da ne kaj s K

NADALJUJ, NADALJUJ :o))))

Tudi jaz upam, da ne…..ampak je ravno okrog tega govora…..povej mi mail….ti povem, kaj se je zgodilo včeraj…….

Ne morem. Je služben

Povej mi mobitel št, pa te bom poklical. Mogoče lahko kaj pomagam

pa smem…kaj misliš…greva lahko dalje;))???

Dej,dej. Čez 5min grem domov

Zdaj pa moram iti. Do jutri.Čao

Sicer….se mi zdi, da sem ti že enkrat pred časom pisala na e-mail…pa sem mail izgubila…ampak imaš prav, če je služben, naj ostane služben in ne za privat zadeve….

In resnično nočem razglašat na “veliki zvon” pred celo Slovenijo kaj se mi je zgodilo, kot sogovornica pa danes tudi ne bi bila ravno ne vem kakšna…povem ti samo toliko…..potem pa poveži med sabo….

tast pijan….težil….stiskal in lubčkal……..jaz sem se branila…….izgubil ravnotežje in oba padla po tleh… In sedaj me lahko razumeš zakaj se bojim….

Opa…sem te že zamudila…bom pa jutri…nadaljevala…

kako si želim..biti….

tam…

na….

ali ob…

ali v…….

ali pri…

se mal

se čist malo potrpi;))

ja morju ne…saj tebi tudi to paše…hihiih

Lepo popoldne špičon moj…pa-pa…cmoka na cmoko…

Še vedno tulim, zdaj zato, ker nimam
časa, da bi mi uspelo biti dolgčas! Potem
zato, ker mi je po nekom zelo dolgčas !!!
In tulim zato, ker se mi dozdeva, da kar
moram ….. in tulim, ker vas pogrešam ……
Skratka, če te res zanima, kaj počnem :
T U L I M!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

A je to jok al kričanje?
Kakorkoli……….vzporednic imava veliko………
Bo že!
Sp

To je nekaj podobnega joku, bolj pa kričanju.
Oh, sprevržko, kako te imam rada, vsaj ti se
mi kdaj pa kdaj le javiš! Ajd, gremo na en pir, a?

Pir ne pijem pogosto…pa četudi iz tega rata sam en pozdrav….sem tudi vesel!
Cmoka Mariči!
Sp

Cmoka, sprevržko, enega velikega cmoka.
Sem nocoj malce… tako tako, komsi komsa,
bolj kot vaša zvezdica, nekako žalostna in otožna,
a bo že, sej bo, sej bo ……… hvala ti, sp, si pa res
pravi prijatelj. Rada bi te spoznala, verjemi to ali
pa ne. In če mi bo dano, mi bo dano, če ne……
bova pila pir kar tukile, ne de?

Mariči!
Jaz težim k temu,da vsaakega s katerim se pogovarjam prijateljsko,tudi osebno poznam in spoznam.
Mnogo lažje mi je potem izbirati besede,stavke in misli….če imam pred seboj obraz,ki sem ga že videl.
Z ozirom na dejstvo,da nisva daleč narazen…vsaj tako si mi dala vedeti, se bo to tudi zgodilo.
Pride dan!
Cmoka!
Sp

New Report

Close