Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hej :-)

Hej :-)

Druščina, a bi kdo bonbonček Bronhi :)) Lakše se diše :)) iiiihhhaaaaa

Mater bi te Razbo!!!!!!!!!!!!!
Teroristična organizacija foruma je že bila na poti….da ti sesuje senik!
Hoj RAZBO!!!!!!!!!!!!!
Kako lepo te je brat!!!!!
:-)))))))))))))))

Aha..sem uganla..da si ti tist ko se bos javil..lepo! Medi..te ne maram vec…da ves..ko nas zanemarjas…in privat svaliras..tko!;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A, ne ga srat :)))) … teroristična organizacija :)))))))) Heeej, ti jih pokaš :)))
Uživate vidim… čaki, na srečanje sem vam poslal sms… banda :))))
Lp!

Heej, SonceK bonbonček, tooo nii reees… no, malce :)) Smrk… zdaj bom pa joku… daj mi bončka brž :)))

ne dam..tko;))! Ne mores samo jemat..je treba tudi kaj vracat..ne zabkaj tega…smrk

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

… smrk

smrk…smrk…jaz tebe greskam a ti mene bacas..le cak se…phon vrzem u smeti…bos vidu…pa nc vec mojih besedk…tko…smrk…hahaha…dost je blo smrkanja..medko..pa saj ves da si moj..za uvijek…tko!

cmoka Čriček
cmoka Mucy

Oštja prjatu :)) A še nisi v šukici :))?? Kdo te bo pa zjutraj… hi hihi

iiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaa :))) …vse je v mezincu :)))

… no, zdaj vas pa CARTAM…

Tiiiiiiiii… me boš žjutrej ……. žamenjau! U najini šukiči, a je prou? Teku ku vsaku jutrčku! Hihi, še prej pa me teku nežnu žbudkaj…. tamdol me požgečkej…. pr podplatkih… hihihi….

čmoka

nočkoooo za jutrčko

Narobe!!!!!!!!!!!!
Kraljestvo za jutro….čem rečt noč!
😉

New Report

Close