Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HEJ!!!!

HEJ!!!!

Kam sem pa zdej uletela? A sem pršla na pravi konc? Vse neki novo in … … … uffa … v oči zevajoče … :((((((

Hm … … … a ne bi raje kako rumeno-modro kombinacijo z pridihom živo oranžne? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

kaj je mati, ne težit ;)))))))))))))))))))))

Dej te bojo ubili.
Je bla prej 2 minuti gor, pa hop cefizelj, takoj stran.

Jst sm tudi oranžen člouk !!!!

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ej Bugi……………….:))))))))))))))))

Pa naša Hely je čist omrežla tega MyAjvrčka…pa ji vse ustreže, kar si zmisli…:))))))))))))

The best in life is free

Ti dam jst mati … po njuški … boš vidla … :)))))))))))) ;)))))

(he he … kuk je fajn, ko mi je možiček peljal ta malega na sprehod in imam eno urco miru) :))))))))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pazi pofukan tajming odgovorov.

A smo za grupnega al kaj?

lupčka mamička

:************************

:))))))))) A pol morem bit skoz gor, da gledam kako se forum spreminja? :)))

Hm hm hm … Da ne bom jst unga tm k ona ve poklicala … Kej se zdej pravi tle gor to osvajanje? :)))))))) ;))))))

A pred mwžem?

:-********************

Tut … :)))))))))))))))) (ma ne mu povedat) ;)))))

:)))))))) HA ha … danes je res neki čudnega v zraku, ko nas je tok gor … :))))))

Skorde.

Ej, sem včeri letel skozi NG in bulu v vozičke, ma ni blo sreče te videt.
Sm pa mislu nate, ja, upam, da se ti ni kaka pašta zaletela glih takrat
:))))

thja, stelci 🙂 reci, kaj bi ti pasalo… ermm… kake barve, pa se proba a ne 🙂

Lp, M

grrrrrrrrrrrrrrrrr, Stelčkaaaaaaaaaaaaaaa
si jeh ješeš!

Ej … ta malmu se je skoz kolcalo včeraj … :)))))))))))))))

Smo pa bli v Wozl’ni … pohajali pri noni … Čene bi nas zihr kje uočil … :)) ;))

ehehehe…………marsikej meni paše:))))))))))))

The best in life is free

:)))))))))

Še dobro, da nimaš možakarja doma :)))))))))

he, he, he…….:)))))))))))))

The best in life is free

… sem komaj teh nekaj minut gor, pa me oči že čist bodejo … … … A to je kak nov način, da se odvadimo od foruma? Da ne bomo cele dneve gor viseli? :)))))

A ne de? :)))))))))) Kako on ve, kdaj se mi spravit izpod nog … :))) (ups … buhvari da to prebere) :))))))))))))))))))

vi tadruzi tlele šopate ku nori, jst pa vam ne morm nankar sledit….. zdravn še folk pošiljam od vrat do vrat……. pa dvigujem telefone, pa noben ni za Heleeeeeeeeenooooooooooooo! ;)))))))))))

JEBI SE MALA :)))))))))))))))))))))))

Ej….ravnokar sem enga poslu delat špedicijo na Kompas hihihi

New Report

Close