Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HEJ!!!!

HEJ!!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) He he he … … sej pravim, da danes je res neki čudnega v zraku … :)))) ;)))

Pa oštja … jst mam tolko za nrdit po bajti. Ko se bo mož vrnu in bo vidu, da nisem nč nrdila jih bom pa okol uh dobila … :(((((

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bejži, bejži Bugica…..pa nej on kej nardi….:))))

The best in life is free

za enmal cajta edinole vas prosim
samo jih poiscem, nove barve nanosim
ko se na novo bo tu zablescalo
se mi najbrz bo orenk zakolcalo
😉

(odvisno, kako grozna kombinacija bo, hehehe)

Lp, M

Bejž … danes je že 3x posodo pomil … pa kosilo skuhal … pa ta malega poahtal … Jst pa še z mezinčkom nisem trznila … :(((((((((( (ja no … evo … dojila sem!!!!) :)))))))))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))))))))))))))))))))))) Se že bojim … :))))))))

no v redu. a je kej boljs? men je tole vsec, sam…. vsak malar ma svoje oci 😉

Lp, M

Ooooooooooooooooooooo … ta mi je pa bolj všeč … :))))))))

Luštno luštno … :)))

a potem lako ta kombinacija ostane?

Lp, M

ne!

Kar se mene tiče … komot … :))

okej, kaj bi pa tebi zaene barve pasale?

Lp, M

barve????hmmmmhmhmmmmmmmmm….a bom kakšnop bejbo lahko tudi za ozadje nalimal?

bejb ne. kaj bojo pa bejbe rekle, ce nobenga tipa ne bo zravn…

kaj pa tale modro-modra kombinacija?

Lp, M

Ha … bejbe bomo takoj bolj vesele, če bo zraven še kak postaven možiček … ;))) :)))

Če mene prašaš je ta mal pretemna barva … :(((

New Report

Close