Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hej a dela tale pc???

Hej a dela tale pc???

Al je men slika zamrznila…aaa?
Ste živi?
Kje ste?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ja čerček 🙂
Dela ..
delala sem cel dan ..uh….
hehe , dela , dela , ne zaspi gmajna kar tko..

Tko sem ziva…cedalje bolj..da je bolje da grem ninat…da se kaj ne uspicim;))!!! Kozarec sem ze razbila..baje..je to za sreco,haha…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Aham,črepinje prinašajo srečo..le ogledala ne rabi,ta pač prinaša sedem let nesreče…tko da…ajmo kozarče pa nek leti u pod il u zid..hehe:))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

nehaj..sem ze dost skode naredila;))..je bil kristalen..jao..jao…ampak neka bude..za sreco sve…hihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Še tolk lepše..heheh bo sreča tudi kristalna..to pa nekej velja a ne….sam da so črepinje..pol pa vse za srečo…:))))

A pol,kr si vino popila…si ga pa kar za hrbet vrgla?
Se pozna,da si bla čez poletje dol na Balkanu,ja!
😉

ma..a ne no..kaj vse delam ..pustim..naredim..za sreco,hihi…ko bi bilo vse drugo tudi tako lahko..da bi vrgel na tla..in bi nas bila res sama sreca;))..ma saj nas je…itak!!!

čer mačka :))))))

čer zajček :))))))

JANI********************************************************************************************************************
čer

zajček :))) cmoka pa lepo noč..

Jani gre spat.. s putkam ;)))

čer SonceK :))))

čer Sp :))))))

Servus Jani!
Blo kej sexa nocoj?
;-)))

New Report

Close