Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hej kletkaši, srečal sem… :)))))

Hej kletkaši, srečal sem… :)))))

:))))))) … naši dve!!! Primorki na Gorenjskem, Hely in Bgv!!! :))))
Sem še vedno ves… blažen in nasmejan!!! :)))))))))))))))))) Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa, to je bil moj vikend :))))))

Hely sem v soboto, zmotil pri igranju mini golfa, v Bohinjčku… :)))))) hihi hi…

Bgv pa je mene zmotila ;))) ko sem zjutraj pokukal iz šotora, v Šk. Loki… :))))))
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jooj, joj, joj… Poljubčke obema :*********

Razbo … :-*******************************************

Lahko rečem samo … KOOOOOOOONČNO!!!!! … da smo se srečali na enem zboru … :))))) Hi hi hi … res fajn, da smo se srečali … dobili … poklepetali … spili enu bircu (in Solo) skupaj … Čeprav … smo bli rahlo skrokani … (vsaj jst) … sam je blo vseeno fajn …

No … upam, da se vidimo še kdaj … :)))

Aja … pa čebelco pozdravi … ;)))) :)))) :-****

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hehe, Čričko, neč me nejsi zmotu………
………. hihi, da bi ti vidu keku sm od tam naprej šele zadevala lukne ;)))))))))))))))))))))))))))))

hvala za obisk, vrneeeeeeem.

cmoka

Ker sem pa jaz tebe zmotu,mi začnem pa Pufkota servirat……;-)
Good morning sunshine!

Hehe…. je rjeku: “Katira Darja?”…. pa si jmu prou moški glas…. hihi….

Se mi je kar zdelo,da neki ni moglo štimat!

He, he, he……..a sta to vidva v šifrah po telefonu govorila al kaj??:)))) Darja…..seveda………..:))))

ne ne…. sm bla teku zadihana, da sm dala Sprevržkota kar Pufkotu na telefon…. pa se mu je Sprevržko predstavu…. in je Pufko vprašu tistu…. hihi…. ku smejšnu…

hm, aja?
no, sej sem ti namigovala…. pa kej dost nisem upala povedat…. ;((

…..aaaaaaa……………..a taku??? In kaj je pa reku Pufko???

ma sej sem napisala….. “Katira Darja?” hihi

Ma nje…………..puole……..ko si mu povedala kateri D. Al že ve za njega?

A TU MISLEŠ?
AJA, AJA….. TU SM MU PA ŽE EN CAJT NAZAJ POVEDALA, S KOM VSE SE DRUŽIM V KLETKI ITD…. HIHI….. PA S KOM SEM NA VEZI…..

AJA, TI PA NEČ BAT…..

CMOKA

ZAKAJ BAT????

EH, TEKU SM POMISNLA, DE NE BI TI MEJLA KŠNIH SKRBI, KER SE PAČ POZNAMO….

PAPA

Ma nje……….pa kej če ve zame……….keine problem!!!

Helči……….kakšno je blo pa vreme gor? Je blo bolj hladno kot tukej? Jaz bi se kar odpravila kam………v hlad…………

EH, BLU JE MAL BULŠ KU TLJE, MA ŠE ZMEREJ FUL VROČE…. EDIN PONOČI JE HLADNO, DA KAR MALU ZEBKA……

ČAUČI, MORAM DELAT… SE ČITAMO PO MALCI….

New Report

Close