hejj, Matjazko
Hejj, Mtjazko jaz bi pa tebe povabila na en kofi, berem tvoje komentarje si mi zanimiv, naj povem da sem slucajno zasla sem kak mesec..no da nebo kaksne pomote, spoznati in klepet ob kavici, naj povem, da sem 45+,lp.
Haha KER SPAM… Al pa je res ena tetka prepoznala človeški dildo.
Hudič se pojavi ravno takrat, ko ga najmanj rabite, evo sem že tu, da skalim malo M/Ž vode, sploh na ženska povabila trznem refleksno v nekaj minutah. 🙂 45+, kaj to fantek, ujet v ženskem forumskem telesu? :), ma super leta, nadalje si bova samo po ZS dopisovala, da ne bodo radovedne oči zasledovale in spremljale najinih klepetov o razliti vroči kavi, iz katere se kadi ob današnjem deževnem in hladnem dnevu.
Daj mu kontaktni naslov!
Tako te večina vidi, ja :)[/quote]
Ali zaradi njegovega prejšnjega avatarja ali čudnega govoričenja oz pisanja? 🙂
Tako te večina vidi, ja :)[/quote]
Ne vidiš, da sem mucek po avatarju, mijauu, mijauuu, brrrrrrr, me malo požgečkaš po trebuščku, čakaj, da dam vse štiri od sebe, ja, ročno tukaj, mmmm, paše… 😀 Ti imaš nabrušene krempljčke, bi kar naredila kirurški poseg na meni z nohti namesto žgečkanja…, saj bom rekel eni, ki je bolj nežna in zna, kako pa kaj z mačkoni… :)))
Matjažko je super dečko. Jaz sem tudi 45+, samo sem bila manekenka in še vedno fantastično zgledam in lahko pošteno povem- Matjažko je najboljši za klepet, za posteljo in za humor. Čestitke manica za dober okus!
Matjažko je super dečko. Jaz sem tudi 45+, samo sem bila manekenka in še vedno fantastično zgledam in lahko pošteno povem- Matjažko je najboljši za klepet, za posteljo in za humor. Čestitke manica za dober okus![/quote]
To je pa tudi moje mnenje. (45)
uh,ja ta dež.ok dougočasen dan pa mal gledam okol kaj se dogaja.mogoče kera povab na kako kavo,ali obratno..lp
Ko si tip prek foruma sam sebi laska pod neprijavljenimi niki, potem veš kolko je ura…. včasih so se tipi lagali o podrtih pičkah (in se še) matjazko je še nivo nižje
Čestitke!
Matkic, kolk ti pomladi stejes, 15, 20…..
Matkič ima 25let, neobrezanega tiča, samo 2x rabljen. Trmoglav sinček mamkič, tko pravijo ekspertke tukaj.
Zase je prepričan da je the mega cock. ALPHA, da zjutri ščije testestoron namesto urina.
No jst mislim da je 30% alpha, 70% beta, dost bol k povprečje seveda. Trmoglavost se dostrat napačno odčita kot možatost 🙂
FANT fant fantastično
Zmotla si se praktično vse razen glede neobrezanega tiča 🙂
Uživaj dalje v zablodi! 🙂 Pa ne misli preveč ti škodi, konkretno!
Ha, pa smo te, ONE DOWN. Zdej gre v profil “neobrezan tič”. Tkole se po malem izdajaš.
Sej to nas je zanimalo, a maš še kalamar gor al so ga že pojedli na veselici.
testosteron …
Zdej vemo že velik Matkič, neobrezan, pa kere vere nisi pa tko 🙂
En mi je rekel, da ne je kalamarov, ker ga spominja na…
[img]http://www.hayatnesesi.com/wp-content/uploads/2014/03/kalamar02.jpg[/img]
Hvala za popravek MD 🙂
Matjaž na MON ni oddal niti enega anonimnega posta. 🙂 Tako da, Matkič, ti samo reci letnico, pa da malo pogledam po imeniku privatnih sporočil, če se bo kaj našlo zate, pod pogojem, da boš tako očarljiv kot jaz, ker mi Monovke ležijo pri nogah… 😀
Matjaž res ne, matjazko pa, al pa njegov beta feg prijatelj 🙂
Matjaž res ne, matjazko pa, al pa njegov beta feg prijatelj :)[/quote]
Matkič, tele anonimne poste piše ena oseba, moški. Mimogrede. če še ti do sedaj ni potegnilo. 😉
Matjaž res ne, matjazko pa, al pa njegov beta feg prijatelj :)[/quote]
Matkič, tele anonimne poste piše ena oseba, moški. Mimogrede. če še ti do sedaj ni potegnilo. ;)[/quote]
Po možnosti isti, ki Matkiču piše, da je car. Toliko o beta feg prijateljih.
Ja saj vem da jih, tvoji prijatelji 🙂 No prijatelj, tale se te je usmilo pa se druži s tabo da dobi feeling da je boljši od nekoga…. patetični primerki pač
Matkič, tele anonimne poste piše ena oseba, moški. Mimogrede. če še ti do sedaj ni potegnilo. ;)[/quote]
Po možnosti isti, ki Matkiču piše, da je car. Toliko o beta feg prijateljih.[/quote]
A na to namigujete za matkiča ? https://www.youtube.com/watch?v=0-plPj9LGu8
Forum je zaprt za komentiranje.