hejj, Matjazko
Valda, da si jaz to pišem, kaj si pa mislil, ni boljše zapravljenega časa kot tipkat na MON kako bi se z matjazkotom dobil na kofeju…..
meni se še logat ne ljubi na MONu s PCja s katerega pišem, po moje še gesla ne vem več.
Hohoho, prijatelji na forumu, kjer nikogar ne poznam? Yeah, right.
Hohoho, prijatelji na forumu, kjer nikogar ne poznam? Yeah, right.[/quote]
Pisal sem matjazkotu, saj je lepo da meniš da je vsak moj prispevek namenjen tebi…..
Po možnosti isti, ki Matkiču piše, da je car. Toliko o beta feg prijateljih.[/quote]
A na to namigujete za matkiča ? https://www.youtube.com/watch?v=0-plPj9LGu8%5B/quote%5D
A se ne bi registriral, s tolikimi niki Matkiča medeš, ki misli ,da si vsakič druga oseba. Moraš najti svojo identiteto, svoj jaz, svoj nik – kdo in kaj si, če si spremenljiv in nestalen, anonimen, torej kar nekdo – ne boš nikoli blagovna znamka kot jaz. 😀 Multinik Starunklja, Ronka itd. ima enako krizo identitete, ne more se odločiti, kdo je, ne želi postati nekdo, ki bi pustil pečat za svojimi posti, ker verjetno ne stoji za svojimi stališči.
Matjažko je itak pederčina. Ampak, a ima tale Senza kakega desca? Po moje, da samo namišljenega, ker drugače ne bi bila tako vsa nekam siva v komentarjih. Baba je pametna, ampak nekako neužitna .
Hohoho, prijatelji na forumu, kjer nikogar ne poznam? Yeah, right.[/quote]
Pisal sem matjazkotu, saj je lepo da meniš da je vsak moj prispevek namenjen tebi…..[/quote]
Čisto slučajno je bilo (brez citata) direkt pod mojim. Ne laskaj si.
Hja, lahko je tudi po tvoje, moje situacije to pač ne spremeni.
Manica a ni skoda casa, energije…kaksen odgovor je napisal, skoda res…ni to to, povabi raje kaksnega mimoidocega gospoda bo vec efekta, kot da tukaj kaksnega vabis….lepo soncno nedeljo zelim…
Manica a ni skoda casa, energije…kaksen odgovor je napisal, skoda res…ni to to, povabi raje kaksnega mimoidocega gospoda bo vec efekta, kot da tukaj kaksnega vabis….lepo soncno nedeljo zelim…[/quote]
Čas in energija, ki jo porabimo za spis enega 3-stavčnega posta ne internetu, pa je resda skoraj zastonj – saj tudi tebe ni nič stal. 🙂 Inka, kaj sedaj greva midva na kavico, ker je Manca nekam izpuhtela?
Manica a ni skoda casa, energije…kaksen odgovor je napisal, skoda res…ni to to, povabi raje kaksnega mimoidocega gospoda bo vec efekta, kot da tukaj kaksnega vabis….lepo soncno nedeljo zelim…[/quote]
Čas in energija, ki jo porabimo za spis enega 3-stavčnega posta ne internetu, pa je resda skoraj zastonj – saj tudi tebe ni nič stal. 🙂 Inka, kaj sedaj greva midva na kavico, ker je Manca nekam izpuhtela?[/quote] Ti mene vabis na kofi, Manca je podala to zeljo, ce mi napises kolko si star na, zs, mejbii…sicer dajem Manci prednost….lp!
A Matjažko da je pederčina? Potem dobro, da si ti tu. Še veš ne, kakšno uslugo mu delaš. Ob tebi je videti kot največji jebach. Ker jaz npr, ko zagledam tvoj nik, mi pred očmi takoj zaplava slika Arturja Šterna in tiste revščine, ki jo ima med nogami. Ccc marihuanca …
Čas in energija, ki jo porabimo za spis enega 3-stavčnega posta ne internetu, pa je resda skoraj zastonj – saj tudi tebe ni nič stal. 🙂 Inka, kaj sedaj greva midva na kavico, ker je Manca nekam izpuhtela?[/quote] Ti mene vabis na kofi, Manca je podala to zeljo, ce mi napises kolko si star na, zs, mejbii…sicer dajem Manci prednost….lp![/quote]
Zdaj ne upam, bo ljubosumna Manca nate. :\
Si močna , se znaš ubranit pred zloveščimi ženskimi pogledi?
Jah, leta!? Zakaj so pa leta vežna pri kofetkanju in pri ljubezni?
A Matjažko da je pederčina? Potem dobro, da si ti tu. Še veš ne, kakšno uslugo mu delaš. Ob tebi je videti kot največji jebach. [/quote]
Zakaj ob njem, ob vsakem moškem. 🙂
Matjažko, a ti si totalno obseden z mano ali kaj?
V vsaki drugi temi jokaš o meni. Nisi za drugam kot za v psihiatrično bolnico. Obseden do amena.
Daj pozabi že, da sem te zavrnila. Veš koliko let je že nazaj to?
Ti pa še kar naprej težiš, me zasleduješ, preverjaš pod katerim nikom se skrivam. A res nimaš kaj drugega delat kot težiti ženskam, ki so te v virtuali zavrnile?
Kaj bi šele bilo, če bi te katera v reali zavrnila. Glede na to, da virutalke leta in leta psihotično zasleduješ.
Zmeni se na psihiatriji, ker to je res bolano, kar ti počneš.
haaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kakšen izbruh. Pa ženska se ti je utrgalo? Skoraj sigurno je Matjažko poročen, če pa si ti njegovo zezanje pred 100 leti tako resno vzela, si prej ti za psihiatrijo.
Tip me zalezuje, ne zeza. To je čisto drugače.
Glej, poročeni tipi, ki jih ženska zavrne, so še veliko hujši. Še težje sprejemejo NE.
Tip je totalno bolan. V vsakem postu me vidi, zasleduje, vpisuje v tabelice. V glavnem moten do kraja.
ma hecna si. Briga ga zate, on se heca z vsemi, sigurno ima ženo. mogoče te le rad draži, ker vidi, da nič ne zastopiš.
Lepo, da ima zalezovalec svojo odvetnico tu gor.
Preveri svojo podstrešje!
Jah, zdaj sem se pa prestrašil, mi nekaj pridigajo in sem dobil slabo vest, pa še omahljajoče neodločen sem postal, če bi moral ženo vprašati, če lahko grem na kavo? Ne vem, kaj si imela v mislih s kavo, samo kavo, ali pa še kak sladki desert po kavi? Pa lokacije nisva določila, mogoče kar na Rožniku?
Jah, zdaj sem se pa prestrašil, mi nekaj pridigajo in sem dobil slabo vest, pa še omahljajoče neodločen sem postal, če bi moral ženo vprašati, če lahko grem na kavo? Ne vem, kaj si imela v mislih s kavo, samo kavo, ali pa še kak sladki desert po kavi? Pa lokacije nisva določila, mogoče kar na Rožniku?[/quote] Me negane, kaj, kdo misli, napise, ce nima kaj drugega pocet, jim dolgcas,….sem mogoce napisala, kaj po kavi, desertu, se ne spomnim, mogoce……kdo kaj brisal……
Heeejjjjjjj Matjažko, ti sexi svarca. A še vedno zažigaš 🙂 :).
Madonca, ti si k vino, starejši si, bolj se bejbe palijo nate.
Tvoja ex baby 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.