Helčika…
sanja se mi ne kaj si s temi sosedi mislila….. a je to mišljeno sosednje mesto ali sosednja država? :)))
ma jaz sem za oboje za……. :))))))) ….. itak me čaka samo še to, šoping in šoping… v kratkem predvsem take bolj zaobljene cotke….. samo kaj ko nimam kdaj in s kom it………. (mojega namreč ni za vlačit po trgovinah, ratam živčna!) ……… saj mogoče veš kako to zgleda…..
december bo pa leeeeeep, jaaaaaaaaa………. iiiiiiiiiiiiiii
čauči mala
Sosednja država:)))))))))
In vem ja, kako je it z moškimi na shoping….moj me je enkrat kar pustil v trgovini in rekel, da se vrne čez dve, tri ure:))))))))))))))))))))))))
In itak…….he, he, he………sej veš, da bo tudi Miklavžek pa to…..pa bo treba tud mal takega shopinga narest………..:))))))))
yes, yes….. ni problema… gremo anke čez mejo…….. :)))))))) pismo, a veš da meni bolj kot kakšne božične izložbe, v spominu ostajajo (kar se Italije tiče) tisti taveliki kinder pirhi????? :)))))))))) enkrat sm notr dobila enga skor meter velikga pinkpanterja! :))))))) …
drgač se mormo pa še zmenit enih par stvari….. ampak o tem na mail (ko mi uspe)…….
čau
:))))))))))))))
Sem dvakrat pogledala kaj piše, ker se mi zdelo malo čudno, da bi ti šel pohajat namesto pojahat… pa sem opazila, da površno berem 😉 :)))