helen doron english
Hodi sin star tri in pol. Mi smo zelo zadovoljni, sin hodi zelo rad in primerno starosti zelo veliko pove. Cilj pri tej starosti je, da otrok jezik sliši kar mu kasneje olajša tapravo učenje. Ne vem kako poteka učenje na višjih stopnjah ampak za te najmlajše so super. Naš hodi zaradi socializacije, ker ne hodi v vrtec. Skupina 6 otrok enako starih česar nismo našli nikjer drugje. Drugje imajo v našem koncu premalo otrok in potem mešajo otroke različnih starosti.
jaz otrokoma berem zvečer angleške knjige, pravljice..sama preberem angleško in prevedem slovensko, vsak stavek sproti…zraven po knjigi kažem s prstom, kje berem(za večjega otroka), da mi sledi, kaj berem i n kako se napiše..stara sta 4 in 7 let…odneseta ogromno..znata po cele stavke na pamet in vesta, kaj pomenijo..ko neko pravljic preberemo večkrat..
Ce imas slabo izgovorjavo, jima s tem nic ne korisris. Vecina ljudi ima probleme z izgovorjavo, a se tega niti ne zavedajo. Mesajo koncnice, ne slisijo razlike med glasovi, zato ne znajo izgovoriti kratkega a, kratkega i in podobno, in potem ven pridejo cisto druge besede, zato vcasih zvenijo prav komicno. V tem primeru se otroka ne bosta zlepa znebila napacne izgovorjave.
Ce imas slabo izgovorjavo, jima s tem nic ne korisris. Vecina ljudi ima probleme z izgovorjavo, a se tega niti ne zavedajo. Mesajo koncnice, ne slisijo razlike med glasovi, zato ne znajo izgovoriti kratkega a, kratkega i in podobno, in potem ven pridejo cisto druge besede, zato vcasih zvenijo prav komicno. V tem primeru se otroka ne bosta zlepa znebila napacne izgovorjave.[/quote]
Kako mores dvomiti v njeno perfektno izgovorjavo. O.o
zgovorjava, 08.01.2016 ob 17:02
Ce imas slabo izgovorjavo, jima s tem nic ne korisris. Vecina ljudi ima probleme z izgovorjavo, a se tega niti ne zavedajo. Mesajo koncnice, ne slisijo razlike med glasovi, zato ne znajo izgovoriti kratkega a, kratkega i in podobno, in potem ven pridejo cisto druge besede, zato vcasih zvenijo prav komicno. V tem primeru se otroka ne bosta zlepa znebila napacne izgovorjave.
Izgovorjava je lahko težava, vendar sem spoznala učitelje Helen Doron, ko je bila z njimi moja nečakinja. Gledal sem tudi videe, ki so jih objavili. V tistih, v katerih so dejansko govorili angleško, tudi njihov naglas ni bil odličen.