Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HELIOS-MALI LOŠINJ

HELIOS-MALI LOŠINJ

Letos se nakak spravljamo na dopust v Mali Lošinj, ker je tam baje zelo ugodna klima za dihala. Malo sem iskala po internetu in našla neke depandanse Heliot, ki so ba je zelo skromne, kar nas ne moti, ker itak v sobi samo prespimo. Me pa zanima, če ima kdo kakšno izkušnjo od tam? Kaka je plaža, sprehajalne poti, hrana?

Plaza: tlep, vendar vecinom prepoln zalivcek, zelo primeren za otroke. Plaza se lepo, polagoma spusti v morje, na tleh je droben pesek, v vodi okroglo kamenje. Senca pod borovci.

Sprehajalne poti: zelo, zelo lepe. 20 min sprehajalna pot ob morju do mesta, 15 min v Suncano uvalo na drugo stran in ob zalivu ob starih vilah.

Hrana: ce je v hotelu Helios – tako-tako. Se vzdrzim. Pazite na cistoco!

Manja*

V Malem Lošinju smo bili letos že tretjič (zaradi klime) in zmeraj smo bili v Sunčani uvali – hotel Vespera. V Čikat, kjer je tudi hotel Helios, smo hodili na sprehod, mi pa ni bil všeč. Sicer pa je stvar okusa. Vsi povdarjajo, da je Čikat zelo primeren za otroke. Tudi Sunčana uvala je, saj ima luškan zaliv z malimi kamenčki, ki je zelo primeren za otroke. Sicer pa nam je Mali lošinj zelo všeč tudi zaradi veliko sprehajalnih poti.

te hiške poleg hotela Helios so res skromne, jaz bi šla potem raje v camp poleg. Mi smo bili v Sunčani uvali, večkrat smo se šli kopat k Heliosu, ker nam je za otroke odgovarjala mivka. Nam se je tam plaža zelo dopadla, ampak tiste hiške pa bi po mojem res morali obnovit…

Poznam pa ene, ki so bili v hotelu Helios in so bili zelo zadovoljni z vsem, tudi s hrano. Poleg tega zaliva je tudi hotel Belvi, ki je obnovljen, ima bazen in ga tudi hvalijo.

Mi pa gremo v Lopari.
Kakšna info.
Gremo v stanovanje.
Kje greste na trajekt, čez Krk ali Opatija?

Bili smo pred dvema letoma v hotelu Helios – oprema sob in hotela je res skromna, vendar je bila hrana takrat fenomenalna – zelo pestra in vsak dan raznolika izbira, plaža Čikat tudi super, prav tako sprehajalne poti….nam je bilo všeč, še posebej kot predsezonski dopust v začetku junija, ker je bilo zelo ugodno !

New Report

Close