Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Hellmans – real mayonesse?

Hellmans – real mayonesse?

A mi lahko kdo razloži poanto novih helmans majonez, na kozarčku piše – real mayonesse. A v ostalih dosedanjih majonezah pa ni bilo prave majoneze ali kaj?

To za debile pišejo. Hellman’s je najslabša majoneza, kar sem je kdajkoli jedel. Če niste sigurni, kaj vzeti, je Thomy najbolj default in ok. Zvijezda je pa kisla in brez arome.

Hellmans je najboljša majoneza. Samo tepci prisegajo na druge. Ljudje brez okusa.

Odkar so lansirali to linijo Hellmans Real je ne kupujem več – je postala čisto drugačna. Sedaj kupujem Gea majonezo.

po mojem je to marketinška finta za američane, kjer je že vse umetno, se ne bi čudila, če tudi majonezo delajo s kakim nadomestkom od jajc

je pa to majoneza z oljem olje repice, mogoče ima zato drugačen okus?

Kdo pa še je majonezo?

Druge so z umentimi jajci.

Matr ste eni naivni.Majoneza se dela iz umetnih sestavin.Glavna sestavina je olje oljne repice,tisto iz katerega se dela gorivo za dizle oziroma biodizel.Še bolj naivni so tisti,ki ta gakofak uživajo.

pol se pa lažejo na deklaraciji, če pišejo, da delajo majonezo iz jajc – rumenjaka in beljaka.
olje ogrščice pa v vsaki trgovini kupuješ kot jedilno olje
biodizel pa lahko narediš iz čisto vsake maščobe, če želiš.

Hellmans je dobra tistim, ki imajo ” zavedene” okvarjene okušalne brbončice z nikotinom, ojačevalci okusa, začimbami, ipd.

So se pa v zadnjem 10-letju v težnji po masovni prodaji vse majoneze tako poslabšale v primerjavi s tistimi pred nekaj desetletji, pa tudi ker izdelujejo po licencah in napriemr ta Thomy srbska nikakor ni primerljiva z originalno švicarsko…..
Pa pokvarili so, ko so začeli dodajat škrob, umetna guar gostila, arome (pod to so skriti tudi dovoljeni ojačevalci okusov, da ni okusa po žarkosti pri tolikšni količini olja), nekvalitetna preveč zrafinirana olja, preveč sladkorja, ipd). Bolj kemija, kot dobra majoneza.

Najboljša majoneza je doma narejena, če jo že rabiš ali ješ – vsaj veš, kaj so sestavine.

New Report

Close