Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hellow everybody

hellow everybody

Pred sabo. pred sabo….

A tisti tadebu , navrh , pa spred , pa zad , pa … ma kaj vem , kje se je še vse gibal :))))

Nikitka ma več lepih spominov

matr kolk besed vse skup pa nč..en velik bla bla..a bo že kej?Jest čakam..hahahaha

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Joj, že spet si pozabila vzet zdravila……………….

Ja sej muce se mi tudi dopadejo. Vse muce.

…Tu , javno , na tem mestu , enkrat in za vselej , ZANIKAM , da bi me Brusi ŽE imel PRED sabo , evo !!!

Nikitka pa vseglih ne bi imela nič proti – Brusi mej v vidu do naslednjič

Saj sem rekel. Ni zdravil, ni pomoči.

Brusu se dopadejo take, mal zgubljene.

He , he , mačka , tole se pripravljava na DAN D , sej veš , no , da spet ne bo šlo v nič ;)))

Nikitka misli , da je treba začet pravočasno

haha modela sta zasluzta lubije *****

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ja, šur, potem ti reče tako, kot je naslov tvojga posta. Ornk prasc.

Pohvala obema!

A men pa nč k sem tko lepo svečko držala ….******

Muca glej, izjemoma zate , v tej rani uri, ti povem tole. Ti, ti pa si za svojo dobro voljo, veselje in smeh s katerem polniš naš tjavendan, zaslužiš eno veliko javno pohvalo !!!!!

zajček

Čaki, tudi tvoja nočno jutrnja ura je divja, a sva ble kje skupi al kaj ? Pa še lučko smo zvečer pustili prižgano. Zdajle je brez veze, da jo ugasnem, kaj?

Kad naš brod plovi, plovi i ribu lovi….

Tej javni zahvali in pohvali zajčka se v tej smešni zgodnji jutranji uri pridružujrm tudi jaz. Muca…. Ma ga biksaš in to je res pohvalno :)))))) Da se ne bi slučajno kdaj izneverila 😉

Sicer pa zajček…. rano jutro, dobro jutro…. najlepše jutro in še lepši dan! Seveda tudi vsem drugim, ki jih bo danes sigurno manj, kot pa včeraj :)))))

Jani

Hej, lepo Jani, lepo je to….
vsak si zasluži pohvalo, muca še posebej, da nas rola……
no, pa tudi ti si me spravil v solze z tistim o ” nategnitvi ” včeraj. Ja, tako se res redko nasmejim….je bilo res hudo….

Ampak, kolk sem se jest namučil, da sem muci razložil, kaj sem hotel povedati :))))))))))))))

Jani

To pa je res. Muci, včasih tako slbo in počasi poteguje :)))

Hehehehe :)) je pa potem bolj žmohtno :)))) Muca že ve.

Jani pa tud :))))

In če vesta oba, sem vesela tudi jaz !!!!

Obema cmoka ***********************

Baltazar, včasi so nekateri ljudje težko tono ali dve, tako zatežijo.
Pa potem ni možna primerjava z živalmi.

Lp, zajček

Vračam cmoka :)))) Obema 🙂

Sej me bo še razneslo.Ampak hvala no,kaj naj rečem,samo zdejle me dober poslušejte VSI smo skupaj ena fajn ekipa,ki drži ta nas tjavendan pr živlenju,da diha pravilno s prepono,včasih hehe kar je tudi prav pa skozi kakšno drugo luknjico pritegne ven smeh in gromozanski krohot.Zato nikar me ne izpostavljajte prosim.Upam da ste me spoznali,da vse kar bleknem,bleknem z namenom,da se imamo fino,da smo dobre volje..Če boste 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vsega mojega pisanja jemali za hec,ste na dobri poti.Resnično tudi včasih,če se sliši zelo resno se muca na vse pretege za ekranom reži in krohota,zelo rada draži… in pi vsem tem strašansko uživa in se drži za trebuh.Kaj čem taka sem.Rada v vaši družbi!! CMOKA VSEM Zajček in JAni pa še posebej************0+=+=+=0*0*0*0*

P.s. bo treba kak nov spomladanski lubček izumit,tale eskimski več ne sede tolk k zunaj zvrgulajo tičice…

he, he, he, kerima dvema ?

Hja k mam pa že polovico glave čist blontne..madona no razum!!

New Report

Close