hellow everybody
Kad naš brod plovi, plovi i ribu lovi….
Tej javni zahvali in pohvali zajčka se v tej smešni zgodnji jutranji uri pridružujrm tudi jaz. Muca…. Ma ga biksaš in to je res pohvalno :)))))) Da se ne bi slučajno kdaj izneverila 😉
Sicer pa zajček…. rano jutro, dobro jutro…. najlepše jutro in še lepši dan! Seveda tudi vsem drugim, ki jih bo danes sigurno manj, kot pa včeraj :)))))
Jani
Sej me bo še razneslo.Ampak hvala no,kaj naj rečem,samo zdejle me dober poslušejte VSI smo skupaj ena fajn ekipa,ki drži ta nas tjavendan pr živlenju,da diha pravilno s prepono,včasih hehe kar je tudi prav pa skozi kakšno drugo luknjico pritegne ven smeh in gromozanski krohot.Zato nikar me ne izpostavljajte prosim.Upam da ste me spoznali,da vse kar bleknem,bleknem z namenom,da se imamo fino,da smo dobre volje..Če boste 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vsega mojega pisanja jemali za hec,ste na dobri poti.Resnično tudi včasih,če se sliši zelo resno se muca na vse pretege za ekranom reži in krohota,zelo rada draži… in pi vsem tem strašansko uživa in se drži za trebuh.Kaj čem taka sem.Rada v vaši družbi!! CMOKA VSEM Zajček in JAni pa še posebej************0+=+=+=0*0*0*0*
P.s. bo treba kak nov spomladanski lubček izumit,tale eskimski več ne sede tolk k zunaj zvrgulajo tičice…