hellow everybody
Kaj vem počasi se zna meni tud čas izteči.Predvsem imam še zelo malo porodniške.Izteka se zelo hitro,še kak slab mesec potem pa vrummm..kam,kao pa še gruntam…lahko se celo zgodi,da biznis prevzamem doma,v tem slučaju se bomo še en lep čas pisali.Če bom pa morala v vrtec,potem pa….nič več foruma dopoldan,:((smrc smrc..nič več družbe..le zvečer bom z veseljem prebirala vaše stvaritve in norčije,ki jih boste uganjali in ustvajali preko dneva.pa fauš vam bom tako!!!heheheheh No tolk,malo sem se razpiasala samo da veste kako in kaj..
P.s. zdej me pa srbijo prsti in bom sigurno sla še malo zivčke nakodrat tistemu perju (sory Jani ne morem,da ne morem…k me tko lepo vabi..hehe nč bit hud..oblubm da te ne bom mešala zraven….*******Toliko…A si vidu kakega tanika ma madonaaa…enkrat ji bom mogla pokazat rit pa khm..da bo dala mir!!V natur obliki mislim..hihiihi
Hej juhej,ma kandidatov je dost,veš že kr sami sprasujejo,me ustavljajo na cest..sem very importan persone na nasmu koncu..no brez heca..sem zelo poznana in ljudje vse vedo…pomoje nebu problemov..Sam v vrtec se pa moram vseeno pofočkat it..in če me zahopsajo..buuuuuuuuuuuuu tud dopusta celo poletje ne bo…to pa men ne paše..bom pa ja sebi in otrokom privoščila malo Korčule no…A ne da zih!!