Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HELOOW, EVERYBODY ….

HELOOW, EVERYBODY ….

and eno frišno jutro, gmajnica ljuba!

Za dolgo predolgo ste se poskrili po svojih
brlogcih, dragi moji, jaz pa bom rasturala
tukajle kljub vsemu … kljub dežju, ki ga obožujem,
kljub tišini, v kateri si tolikokrat želim biti, kljub
temini, kamor me kdaj pa kdaj sile povlečejo z vso
močjo in mi ne dajo dihati, kljub željam, ki nikdar
ne bodo uresničene, kljub …………

Tu sem, bemtiš vraga. Če hoče, naj pride še kdo,
če ne, bo pa tudi dobro.

Veste tisto o družinskem dialogu:

“Mi lahko zamenjaš petsto tolarjev?” vpraša žena moža.
“Lahko. Kakšne bankovce pa potrebuješ?”
“Po jurja!”

IN ŠE PSIHIATROVO SPOROČILO
Če imate težave, pridite in mi jih zaupajte.
Če jih pa nimate, mi boste zaupali, kako vam je to uspelo.

RAZISKOVALNO NOVINARSTVO
Raziskovalni novinarji najbolj vnto raziskujejo možnosti, da bi prišli do višjih honorarjev.

ONA IN ON
“Ne, ne, ne in tisočkrat ne.”
“No, pa vsaj enkrat!”

Ste vedeli, da se večina ljudi se ne zgleduje po boljših, ampak po tistih, ki so na boljšem.

Znanc mi je pravil:
“Na dopustu v Portorožu sem močno zarjovel.”
“Najbrž si hotel reči, da si zarjavel?”
“Ne, zarjovel. Ko so mi dali račun!”

V vojni žensk bi se bojevlao do zadnjega moža.

Kaj je žarnica?
Žarnica je konzerva, v kateri je shranjena svetloba.

Velike ribe ne jedo rade majhnih rib. Raje si naroče jastoga.

Mi smo skromni in ne potrebujemo veliko. Dajte nam od vsakega malo.

Sadist odpre ribjo konzervo pred akvarijem!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči eno lepo skraužlano jutro :)) tako sladko :))

Madona a veš , da sem šele ta trenutek zvlekla svojo rit izpod odeje . Grozljivo ! 🙂 Šokantno :))
Tuki tud dežuje…..ma je lepo..ja…tudi ko pada dež…če je vsaj kakšna misel v duši lepa in čista…

Pol sem pa zaspana prebrala tvoje hece , v hipu sem bila budna in nasmejana . Ne vem , kje jih dobiš , vem pa , da so od sile :)))

Prešič anede tale sadist u zadnjem stavku :)))))))))))

Si grem zdejle ksiht umit pa zobke :))) pa pridem še..

Mariči!Ti si aksiom!
Te ni treba in se ti ni treba dokazovat!
RTM!
😉

Hay, zekec, ja, zdajle sem si te narisala kot
enega izmed unih treh zajčkov iz Cik-Caka, se
jih spominjaš… kako so si umivali zobke in nato
družno legli pod odejo in tako dihali, dihali …..
in ko je bilo tega cik-caka konec, so morali tudi
naši malčki v postejo!

Ja, zajček, tako je to, nekje nekaj poberem, nato
preberem in izberem za ta naš forum in to naše
srečevanje!

Lep jutro ti želim, tebi posebej še enega jutranjega
cmočka in …. stran s slabo vestjo, kdaj kdo iz postelje
rito dvigne… če ti to dela užitek, potem si ga privošči.
Tudi jaz bi spala, pa nekako ne morem, nekaj mi ne da…
iščem se v noči, iščem se v dnevu, nekaj neprijetnega
me obhaja, pa nočem razvozlavati … čakam, da ta
turobnost mine … da se spet najdemo zvečer ob tem
PC-jčku in spijemo pivo… se spomniš, kako smu rulali
zvečer s piksno pira (eno si mi še dolžna !!!), ali pa sem
tja v kuhinjo skočila kar po flašo vina in ga tukalje z vami
popila ……… in metala pivsko kocko za vse!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sp, tudi jaz obožujem vse, kar se oboževati
da. In v tem šmornu si tudi … ti! In meni dragi
prijatelji.

Takole, prijateljčki, moram iti zastaviti kosilo, moram zlikati perilo, moram naložiti pralni stroj, moram ……… uf, toliko stvari moram, ničesar od tega ni, da bi si ravno želela. In potem v škornje in v gmajno… to pa je tisto, česar si želim, pa naj pada dež, kolikor hoče, šla bom! In hodila, dokler ne obnemorem… želim se utruditi, zelo utruditi, želim tiho obležati in usnuti ……

Lep dan torej, morda ne bom dovolj utrujena in se še kaj javim!

hehe…a veš , da sem rabila en tvoj spešl cmokec zase…
In ja , kako zelo se spomnim teh večerov , noro je blo:))
smejali smo se do solz..
spominjam se , ko nisem mogla niti čez dan v trgovino , da ja kaj ne bi zamudila…
Vse kar mi je ostalo je to , da ste mi ostali v srcu in ko je najhuje , vedno vem kam zbežati..kje bom našla toplo in prijazno besedo in ZAVETJE ! Seveda , če bom ostala priden in pošten zajc !!

Tkole..ma ja , nisem niti hotla prej ustat s postle , sem imela razlog..
Ko pa sem in prebrala tebe hehe..si mi spravila v dobro voljo . Še vedela nisi , ko si pisala ta post , da boš nekomu tako zelo polepšala jutro. Vidiš , da je nekaj na tem , ko neki narediš in napišeš…še veš ne..pa je to tko..

Nedelja ja je danes….smotana….

Aja , ej , hehe , oki sej vem flaško piva dala ti bom , čeprav ti je jest nisem pljunla tist večer…ma nisem :))) jo je ukradu kdo drug bemu :)))))))
Bomo še anede , ga sral tkole zvečer…

zdej sploh ne prižigam več kompjuterja zvečer ko je pa taka tuga….bom ga pa spet….mogoče pa se kej začne dogajat …

kocke se spomnim ja hehe……..noro ej :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Oh ja ….
:))))))))))))))))))))

Hm…jaz tudi ne maram dežnika , sam en trapast balast..
Mam pa rada dežek , ja……….

Zdajle grem tudi jaz pospravit kuhinjo…ko sem ustala je bil pogled nanjo zastrašujoč….kot bi bile v njej posledice hudega bombardiranja..:))

Potem, aja ne vem , mislim , da jo bom mahnila s hčerko ven…ko sem vstala sem imela na kompjuterju measage , če ne bo več dežja bi mami šla ???

Pa grem !
Kosilo ???Bo pač kasneje…

Tkole , pa se pojavim potem kasnje tukaj gor zopet….

Oh ja……

Ja, zajči, le pojdi ….. ven, v veter, v dež, v lajf, tak ali drugačen, še vedno je boljši zunaj, kot notri. Prav ta hip se je zkozi bezljajoče oblake tu pri nas prikazalo sonce. Nekje loputajo vrata, moram iti preverit, da jih ne sname s tečajev … okrog vogalov hiše pa žvižga in žvižga … jezen je danes tale veter, užaljen, žalosten, jokajoč … da, toliko kot je viharja zunaj, toliko ga je tudi v nas, le da ga nekako znamo zadržati v sebi … dokler ga lahko !!!

Mejte se, pr’jatli!

Piha tud tuki…pa mau je mraz..
sonček je pršu…….pa kr zginu…
pa grem vseen..zuni sem čist druga :)))))))

pa sej pridem nazaj……

Ste pozabili tukaj.Še jaz grem,če hočte tud naga v hosto! Ojej..sam kaj k se mi potem zvečer ko zaprem oči sanja,sanja kaj vse so videle moje okice v gmajnici….
Ni lepšega kot špancirati po gmajni,ko ti jurčki kar sami skačejo v košaro,ko se ti na obraz napopa pravkar stkana pajčevina od pajkca…..aham….

Tudi jest se še v pižami,sem spala jep do zdej….in če bom imela srečo bom poležavala kar cel dan,vmes seveda skuhala kaj dobrega,drgače bom pa od dekco zavita..aha:)))…Moram ,Da se malo pocajtam,zberem moči in grem naprej v jutri…

Jaaaaaa to so spomini…..spomini ,ki mene včasih kar zabolijo…..:(((((
ampak imam jih spomine namreč in ne bom jih izgubila nope….

Včeraj sem jokala ko dež,že dolgo tako ne…gledala film šepetanje konjev…in kar nič mi ni bil všeč tisti konec..ohhh jej zdejle sem se spomnila še na nekoga,ki je tukaj skrbel zame v smislu(nikar ne gledaj tega filma…ohhh jej naj se te osebe tele moje misli dotaknejo v tem trenutku….

uhhh ježek lupčka zate ekstra…..sej se ne zavedaš kaj mi storiš v duši,ko zagledam tvoj post…..:)))

štumpi….kje si? alora a smo se zato………boril,da te zdaj ni? Bi rekel naš Jani…..

Pandi….ma kje pa ti skitaš?

Larisa……??????

LILI??????

HUBERT…………………kukuc?

Pa mojga zajca brez podpisa že dolgo ni bilo…..:((((((

NIKITKAAAAAA ma tudi tebe ni?

Pa še se spomnim tiste mambice zelenkaste……aham:)))

Pa Brus mena le kje se potika ta fant?

ČEBEEELICAAAAAAAAAA kje si?

pa še in še bi lahko naštevala……KJE STE VSI???????????????

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muca……jaz sem brala to knjigo nedavno nazaj !!!!!!!!!
Tako zelo sem vzljubila konje , nimaš pojma…
IN VEŠ KAJ , VČERAJ SEM NAMENOMA DALA NA IGNORE TA FILM !!! Vedela sem , da me bo bolelo , če ga bom gledala , pa ga nisem !!!!!!!!!
PREKRASNA KNJIGA , verjamem tudi film !

Presneto , sej nismo pozabili nate !!!!
Jaz ne !!!
veš mačka , danes je nedelja…pravzaprav hej , dan kot ostali..

Samo nekaj si zapomni muca…
Ko boš tako velika , da boš gluha na besede , takrat boš na pravi poti..zdej kaj to pomen , ti že veš……….
Veš posluš staro zajklo………izkušnje pač:)))))))

allora lubčka muca , pa se slišiva……..
zdej grem—
madona ej . ……. a veš neki……živeti je morda komu lepo , drugemu težko , ziher pa ne enostavno ……….
Oh ja……..

Ja vem ja…HVALA lupčka**** zajklčka moja.)))))))))

Nevem počutim se kot zunaj vreme….piha,se pokaže sonček,zagrmi ,potem se dež spusti,temačno,megleno…mrzlooooo……po drugi strani pa bi kar spala spala…in zaspala za vedno..peveč sem utrujena,preveč je vsega …jep najraj bi kar zaspala zavedno…………:))))))))))))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

matr muca , pa glih jaz sem tuki zdejle..ti pa tkole obupana…
ko pa sem jaz zadnje dni / mesec tko out..
kaj naj zdej..
tkole..
Ma hej , premlada si za obup in večno spanje…nekje, nekdo , kdo ve kje in zakaj čaka nate…morda sreča …veselje …nek razum , ki ti bo dal nova obzorja , kaj pa vem…kaj se to pravi kar zaninat …
Še vedno bodo lepa poletja , še vedno bo kdaj lepa pomlad in še vedno bo v srcu lepa jesen ko pada listje in zima ko sneži..samo najti se moraš v vsem tem , samo najti…
Sej si še tko mlada pa luškana , sej bo šlo..

Hudiča muca !!

New Report

Close