Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek help!!

help!!

Imam en velik problem,vam se bo zdel neumen,a jaz ne znam odgovoriti na e-mail,ki je včasih naveden pri kakšnem odgovoru.Pa bi ful rada pisala eni gospe,pa ko pritisnem na e-mail npr.Ana mi se odpre okence,kjer piše:your email address has not been specified……jaz imam svoj e_mail odprt na volja.net.Kaj morem bares,vem da je glupo,pa vendar jaz mam internet sele pol leta in do sedaj sem sam mal brskala po njem.
POMAGAJTE PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!1111

Nič ni glupo. Na začetku vsak česa ne ve. Glej, to bi na splošno res moralo delovati s samim klikom na ime, tako da bi se ti prikazalo okence z že urejno glavo naslovnika in pošiljatelja in bi morala samo natipkati besedilo, toda ker imaš preko volje in očitno take nastavitve (morda nimaš tega maila oz. programa za pošto izbranega kot default – kakorkoli že, saj sploh ni važno…), računalnik ne ve, kje odpreti mail, zato naredi sledeče: samo pomakni kurzor miške na ime (ne klikni). V spodnjem levem robu se ti bo prikazal napis: mailto:[email protected]?subject=… No ti si prepiši tisti naslov [email protected] in ga v svojem programu za pošto vnesi v vrstico prejemnika. Upam, da bo šlo. LP ajaM

NAJLEPŠA HVALA ZA ODGOVOR,FUL SI MI POMAGALA.MI JE USPELO!ME JE KAR SRAM,KER JE TKO PREPROSTO,A JAZ NIKAKOR USPET PRI POŠILJANJU.SEDAJ JE PA MI S TVOJO POMOČJO RATALO!HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malenkost! :)))

Lep dvogovor

New Report

Close