Help EBAY in izgubljena pošta 2.del, KAJ SO MI ODGOVORILI
Thank you for your email and it’s ou pleasure to serve on you.
Dear friends,we are so sorry that you already waited long time for the item.But you bought the item because of love or need.How about giving both of us once chance,we would like to ship the same item without any fee.
We promise if you do not receive the replacement within 10-15 days,we will issue full refund.Doing business needs mutual trust,is it right?Hope you will trust us.
It would be much appreciated if you don’t leave us any negative/neutral feedback since we have tried the best to assist you to resolve the challenges and neither of us wish such things happen.
Once again, thank you for giving us the opportunity to share with you our products. We strongly believe that quality, blended with excellent service, is the foundation for successful business.
Yours faithfully,
Christine
20M LED Waterproof Borescope Endoscope USB Cable Inspection Tube Spy CMOS Camera
Anglescina da dol pades :)))
Kmecka :D[/quote]
Punce dobro preberite, da ni morda ženitna ponudba.:)))
Moralo bi pisat nekaj o podzemni kameri, ki lahko gledaš v kanalizacijo, kot je na sliki narisano.
Kmecka :D[/quote]
Moralo bi pisat nekaj o podzemni kameri, ki lahko gledaš v kanalizacijo, kot je na sliki narisano.[/quote]
Vilid ce dobro preberes je res kot ena zenitna ponudba. :)))
pleasure to serve on you.
V uzitku vam sluzimo :)))
kaj imaš zdaj to zaeno Kristino?! Neliiiii!
A mu ne bo noben pomagal?
Kaj si to naročal iz Kitajske? Ponavadi Kitajci takole momljajo.
Kaj piše? V polomljeni angleščnin se ti opravičujejo. Žal jim je, ker izdelka še nisi prejel (saj vedo, da si ga naročil iz same ljubezni oziroma potrebe).
Če ti je prav, bi ti izdelek poslali še enkrat, dobiti pa bi ga moral najkasneje v 15 dneh. Če ne bo, ti bodo povrnili denar.
Milo te prosijo, da jim ne daš negativne ocene.
Odloči se, ali se strinjaš s predlogom – ali ti je prav, da še enkrat pošljejo, ali bi raje takoj denar nazaj. Pa ti bo nekdo tule sestavil, kaj jim napiši. Res pa jim ne dajaj negativne ocene, ker so več kot pripravljeni rešiti zadevo in si je ne zaslužijo, ker se je izdelek najverjetneje izgubil nekje na poti do tebe.
Moralo bi pisat nekaj o podzemni kameri, ki lahko gledaš v kanalizacijo, kot je na sliki narisano.[/quote]
V uzitku vam sluzimo :)))[/quote]
Zaslužila je, a užitka še zdaj nisem dobil :))) Ni poslala kamere, da lahko gledam po kanalizaciji
V uzitku vam sluzimo :)))[/quote]
Zaslužila je, a užitka še zdaj nisem dobil :))) Ni poslala kamere, da lahko gledam po kanalizaciji[/quote]
hahahahaha 🙂
Le po cigavi kanalizaciji bi ti gledal? :))))
Hvala za tvoj trud. Ker sem pozitivc, jim bom dal pozitivno oceno. Še enkrat hvala.
ps
glede onih gor, ki se hecajo, so istega kalibra kot jaz, da se radi hecamo, zato ni bilo konkretnega odgovora. Dopuščam, da med resno temo tudi kakšen štos napišemo, zato se ne jezim.
Zaslužila je, a užitka še zdaj nisem dobil :))) Ni poslala kamere, da lahko gledam po kanalizaciji[/quote]
hahahahaha 🙂
Le po cigavi kanalizaciji bi ti gledal? :))))[/quote]
Rad bi gledal, kam moji iztrebki izginejo :)))
ti jih zdaj odpiši:
Aj, Vilid, vont that camera underground and pliss Christine, you bring it to me, no postman. Aj, Vilid, vil be veri hepi ven ju kam and vi vil drink and eat and ev. samfing els.
if ju luk gut
Zavoljo prodajalca, ki s tem služi vsakdanji kruh, dopišite zraven, kje in kdaj se hecate in kje ne, da Vilid ne bo res kakšne bedarije odgovarjal.
hahahahaha 🙂
Le po cigavi kanalizaciji bi ti gledal? :))))[/quote]
Rad bi gledal, kam moji iztrebki izginejo :)))[/quote]
Ahahahahahahahahahaha 😀
Saj je napisala ten do fiften dejs, verjetno je to to, kar si napisal :)))
pa ko šora prodajalca, ki našega Vilija zajjebaava!
Ne skrbi 🙂
Vilid ve kdaj se hecamo 🙂
Saj je napisala ten do fiften dejs, verjetno je to to, kar si napisal :)))[/quote]
neee, jazvemjaz je napisala, da naj ti Kristina osebno prinese, ti jo boš pa od sreče častil s hrano in pijačo in mogoče še s čim
Oj, meni je bilo pomembno, da sem razumel, kaj je bilo napisano. En mulo od kolega, bo pa že jutri v svoji angleščini odgovoril kot je treba.
Sem pa enkrat na sodišču namenoma bedarijo naredil. Predlagal sem sodnici, da zaslišim tožilca, kateri me bremeni očitanega dejanja. Sodnica je znorela, ker jaz nimam pravice tožilca zasliševat.
Gospa sodnica, če me tožilec obtožuje sem rekel, potem imam pravico izvedet od kje je dobil “dokaze. Dobil sem dva opomina a na koncu je bila sodba pravična. Nedolžen.
Pa ne ji dajat pozitivne ocene dokler ne dobis izdelka ali ti povrne denar. Sele potem.
Napiši;
thank you for your reply.
I will wait for next 10 -15 days.
:))))))
Forum je zaprt za komentiranje.