Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style help ženske!

help ženske!

Jaz imam malo mozoljčkov po obrazu, ne veliko, malo, pa vendar…želim jih zakriti, ampak me zanima če predlagate kaj drugega kot puder? Kakšno obarvano kremo? KATERO?

Lp

S korektorjem lepo zakriješ mozoljčke. Najprej korektor s katerim popraviš vse nepravilnosti nato pa naneseš puder.

Kater korektor priporočaš?

Lp

Jaz priporočam, korektor od Max factor, korektor naj bo malo (za odtenek ali dva) svetlejši kot je tvoja polt. Korektor je v obliki sticka in stane okrog 1000 SIT, imaš ga pa kar za nekaj časa, 3-4 mesece ali še več, jaz ga uporabljam vsak dan in ga imam skoraj pol leta. Res je super, se ne sveti, priporočam pa ti da ga najprej nanešeš v majhnih količinah na mozoljčke, in na podočnjake (če jih imaš) ter ostale nepravilnosti, potem pa kot je moja predhodnica dejala, še puder – jaz uporabljam puder v kamnu, da se ne svetim. Samo zdaj poleti ko je tako vroče ti čez dan priporočam samo korektor za mozoljčke in nič pudra!

LP
Tadeja

Živjo Petra,

Zdaj ti bodo vsi priporočali vse mogoče znamke od Vichyja, Nivee, Max Factorya…..jaz bi ti pa priporočila nekaj bolj običajnega in predvsem cenejšega, pa sigurno bolj učinkovitega.
Ker imaš mozoljče, ti bo prav prišla obarvana krema za nečisto in aknasto kožo DERCOME SIMPLEX. Krema vsebuje TPE kompleks, ki blaži vnetja ter zavira rast akenskih bakterij in preprečuje nastajanje novih aken. Zaradi posebne galenike pa odlično prekriva in daje koži zdrav, mat videz.

Kremo dobiš v lekarni in stane okoli 1.200,00 SIT.

Lep sončen dan

Najbolje prikriva korektor, sama prisegam na Art Deco!

RAJŠ SE JIH ZNEBI PREJ Z KAKŠNO GLINENO MASKO, NATO NEGUJ Z VLAŽILNO KREMO IN POTEM PUDER ZA MASTNO KOŽO. ČE BOŠ SAM PREKRIVALA, JE TO ENA PACKARIJA, PA ŠE UMETNO BOŠ ZGLEDALA.

LP!

New Report

Close