Najdi forum

Zanima me kako se izbriša program iz računalnika. Šla sem na Dodaj/odstrani programe, pa sem hotla eno igrco izbrisat, ampak mi napiše, da naj vstavim CD od tiste igrice, za uninstallation. Tistih CD-jev pa ne morem več dobit, tako da me zanima, če je še kak drugi način.

Pritisneš tipko Start in nato Programi.Nato najdeš v meniju tisto igrico in pogledaš, če ima funkcijo oz. ikono za uninstall.Tudi, če ima funkcijo za uninstall, navadno nekaj vnosov igrice ostane na računalniku, tako da jih moraš zbrisati ročno.Jaz to naredim navadno v Raziskovalcu(Explorer).Tam najdeš direktorij, kamor se je inštalirala igrica in stisneš gumb izbriši(delete).Če nima igrica funkcije uninstall, greš direktno v Raziskovalca in storiš to kar sem zgoraj opisal(brišeš).Odstraniti moraš vnose v Start meniju.Pritisneš Start, nato Programi, najdeš igrico, pritisneš desno tipko miške in izbereš izbriši(delete).To lahko storiš tudi v Raziskovalcu(Explorer).Greš v datoteko Windows/Meni Start/Programi in tam najdeš igrico, ki jo nato enostavno zbrišeš.
Upam, da sem ti napisal dovolj razumljiv!

Samo vseeno, če daš delate ostane nekaj še v registru. To pa potem zbrišeš s kakšnim programom kot System Mechanic.

Iz spletnega mesta http://www.download.com si lahko nasnameš 30 dni trajajočo verzijo programa System Mechanik(zelo dober programček) s katerim lahko pobrišeš tudi vnose v register, če brišeš brez Uninstall funkcije.Seveda pa System Mechanik nudi še veliko drugih dobrih funkcij za vzdrževanje računalnika.Download-aj in se prepričaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close